Zaufanie do kompetencji | 3,6 |
Uprzejmość | 3,4 |
Godny polecenia | 3,5 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 2,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo dobry lekarz. Przez 8 miesięcy różni lekarze w Krakowie nie dopasowali mi leków. To była męczarnia dla mnie. Natomiast doktor Delkowski po wysłuchaniu mnie na pierwszej wizycie już takie leki mi przepisał że wreszcie czuję się świetnie i nie cierpię już. Potrafi słuchać, ma szeroką wiedzę, dokładnie wytłumaczył mi skład moich leków oraz to jak działają. Ma świetne poczucie humoru. Jest tak przemiły i sympatyczny, budzi tak ogromne zaufanie, tak że nie mam problemu z tym aby Mu powiedzieć wszystko (jak na spowiedzi). Na tematy łóżkowe bez skrępowania. Wspaniały ...
Wspaniały człowiek i wspaniały lekarz.
POLECAM!
PS.
Te krytyczne komentarze na tej stronie są chyba od pacjentów którzy nie mogą pogodzić się z tym że Pan doktor się na nich poznał i rozszyfrował. Paskudny charakter itp
Zaufanie do kompetencji | 2,0 |
Poświęcony czas | 2,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Żałosny, egoistyczny "cwaniaczek", traktujący pacjenta protekcjonalnie. Przekonany o swojej nieomylności, arogancko wydaje sądy na tematy, o których nie ma pojęcia (a to jest synonim głupoty). Zdarzyło mu się komentować takie aspekty mojego życia i wyglądu, które nie mają nic wspólnego z chorobą. Dedukcja na poziomie Sherlocka Holmesa - po pięciu minutach pan "doktor" dumnie prezentuje diagnozę i szufladkuje pacjenta. Zdecydowanie za dużo Freuda, a za mało pokory. Zabrakło kilku istotnych informacji na temat przepisanych leków. W zasadzie to nie dowiedziałem się niczego, poza kilkoma zabawnymi ciekawostkami z psychoanalizy i poza tym, że mój wygląd jest nierozerwalnie związany z cechami charakteru - to ostatnie w stylu tanich piśmideł dla kur domowych. Przykro mi, że musiałem zrobić z siebie idiotę tylko po to, żeby "wyciągnąć" od lekarza naprawdę potrzebne mi leki (nie było łatwo przekonać doktora o depresji, wszak nie płakałem przy wejściu), które z powodzeniem mógłym przepisać sobie sam. Życzę panu doktorowi trafiania na pacjentów zakompleksionych i mniej inteligentnych od siebie, to z pewnością zaowocuje pozytywnymi opiniami. Niestety, ja takiej nie wystawię.
WięcejMniejZaufanie do kompetencji | 5,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Dziwią mnie Państwa opinie na temat Pana doktora. Moim skromnym zdaniem to bardzo dobry specjalista i konkretny lekarz. Ma rzeczywiście specyficzne poczucie humory, ale jest w tym uroczy i nikogo nie obraża. Doktor godny polecenia w 100%.
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo fajny lekarz co rzadko sie zdarza zna sie na swoim fachu i chce pomoc wychodzac od niego odrazu czlowiek ma lepszy humor leki bardzo ostroznie dobiera najpierw wyslucha pacjenta wypyta o wszystko polecam
Poświęcony czas | 4,0 |
Uprzejmość | 3,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Najlepszy specjalista w Olkuszu. Swietnie dobiera leki i potrafi poprawic humor pacjenta. Na tle reszty oddzialu w Olkuszu wrecz wybitny lekarz. szkoda ze nie jest ordynatorem poniewaz szpital wiele by na tym zyskal a najwiecej pacjeci. Specyficzna osobowosc i bardzo dobry obserwator. No i te zarty na temat s...u rewelacja polecam.
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Podejscie do pacjenta = dramat. Zniechecil osobe do leczenia psychiatrycznego w ogole. Ciezko dzisiaj znalezc kompetentnego lekarza.
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Widać,że facet zna się na rzeczy.Jest bardzo uprzejmy i podchodzi bardzo indywidualnie do pacjenta,a nie tableta i następny proszę. Inteligentny człowiek i kompetentny.Polecam!!!
Godny polecenia | 5,0 |
TEN LEKARZ POMÓGŁ MI LATA TEMU I DLATEGO PRZY OKAZJI DODAŁEM GO DO RANKINGU.
TEN LEKARZ POMÓGŁ MI LATA TEMU I DLATEGO PRZY OKAZJI DODAŁEM GO DO RANKINGU.
Godny polecenia | 5,0 |
jestem bardzo zadowolona z leczenia lekarza i polecam go innym pacjentom.Szlęzak Maria.
Usługa | Cena (zł) |
---|