Wyjątkowo kompetentny lekarz, zaangażowany, wspaniały też człowiek, empatyczny. Takich właśnie dzisiaj lekarzy potrzebuje Polska, o wysokiej kulturze i wysokim morale. Pozdrawiam i życze dużo dobrego. Pacjent.
W zakresie reumatologii i gastrologii stawiam piątkę i polecam doktora. Z obserwacji myślę, że od nas Samych wiele zależy. Umiejętność prowadzenia rzeczowego dialogu i wykazanie empatyczności a nie tylko oczekiwanie przyniosą rezultaty. Z całą pewnością doktor nie traktuje ludzi przedmiotowo.
W zakresie reumatologii i gastrologii stawiam piątkę i polecam doktora.
Kiepski gastrolog. Ciągle udaje zabieganego. Chodzę do niego już kilka lat i nie potrafi postawić diagnozy. Ostatni (niedoszły) kontakt z tym Panem, to już szczyt chamstwa. Nie przyszedł na umówioną wizytę, nawet nie raczył poinformować o tym pacjentów. Dzień urlopu zmarnowany. Ten człowiek jest niepoważny. Inny gastrolog (a nie reumatolog) już po pierwszej wizycie postawił diagnozę, po przypisanych lekach dolegliwości ustąpiły i oby tak dalej.
Polecam każdemu pacjentowi mającemu problem zdrowotny(reumatologia,gastrologia), nie znam lepszego specjalisty od Niego,bo nie ma lepszego niż On. Bardzo pomógł mi w moim schorzeniu-choroba autoimunologiczna.Inni lekarze nie potrafili mnie zdiagnozować!!! Jest to Człowiek o wielkim sercu,poświęca pacjentowi bezinteresownie swój prywatny czas.Mistrz w swojej profesji!!!!!!
znam lepszego specjalisty od Niego,bo nie ma lepszego niż On.
nie polecam.brak podejscia do pacjenta.autorytarny nie znosizadnych sugestii czy uwag.uwaza sie za nieomylnego boga.bylam u niego w szpitalu.wypisalam sie.Gdy ktos ma tyle roznych specjalizacji nie moze byc naprawde dobry w zadnej
b.dobry jako specjalist i czlowiek jest uprzejmy i potrafi wytlumaczc dolegliwosci oraz choroby
bardzo mądry i delikatny a do tego kompetentny lekarz gastrolog
bardzo mądry i delikatny a do tego kompetentny lekarz gastrolog
zdecydowanie nie polecam. Takiego buraka jeszcze nie spotkałam. Przykre...
zdecydowanie nie polecam. Takiego buraka jeszcze nie spotkałam. Przykre...
polecam, pomógł mi i jestem pod wrażeniem jego podejścia do pacjenta, rzeczowo wyjaśnił o co chodzi, jaka bedzie terapia, no i efekt - po chorobie