Siemianowice Śląskie

lekarz Agnieszka Haczek - Kluczewska

Endokrynolog, Internista

BIODENT Przychodnia Specjalistyczna spółka cywilna Anna Sobieraj i Lucjan Sobieraj
ulica Wróblewskiego 67

dr hab. n. med. Agnieszka Białek-Dratwa

Dietetyk dziecięcy, Dietetyk

Zgrzebnioka 43a
41-100 Siemianowice Śląskie

Z Panią Agnieszką odchudzałam się dwa razy. Za pierwszym razem szukałam odpowiedniej osoby w internecie i natknęłam się na opinie o Pani Agnieszce, które były bardzo pozytywne. Ze względu na to, że choruję na chorobę przewlekła oraz kilka chorób towarzyszących, zadanie nie było łatwe. Tym bardziej, ważne dla mnie było to, że Pani Agnieszka jest dietetykiem klinicznym, który zajmuje się pacjentami z chorobami dietozależnymi. Wynikiem naszej pierwszej współpracy było -12 …
{'id': 10650, 'name': 'Siemianowice Śląskie'} Psycholog
                                       mgr Renata Pajda

mgr Renata Pajda

Psycholog, Psychoterapeuta

Centrum Pomocy Psychologicznej i Psychoedukacji KORE
ul. Jana Pawła II 1
41-100 Siemianowice Śląskie

Początki były trudne. gdyby nie polecenie przez koleżankę, to bym jej nie wybrała. Może miała zły dzień, ale jakoś nam nie było po drodze. w sumie byłam kilkanaście razy i było ok. Parę razy to tak trafiła, że byłam w szoku. Szkoda tylko, że trzeba dymać do Michałkowic bo jej już nie ma na 1 maja. Nie zrażajcie się, bo ona chyba tak jak my miewa gorsze dni, ale czasami …
Opinia dodana przez: Ola

Chirurg dziecięcy

NZOZ Prywatne Centrum Medyczne
św. Barbary 23
41-100 Siemianowice Śląskie

Świetny doktor z podejściem do małego pacjenta,ogromna wiedza poparta dużym doświadczeniem. Spokojnie tłumaczy co i jak,doktor z powołania. Byłem u niego z dzieckiem ,polecam każdemu rodzicowi takiego onkologa dziecięcego. Byłem w tym roku u niego konsultować się w moim przypadku,także wykazał się dużą wiedzą i mieliśmy z żoną 54minutowy wnikliwy wykład onkologiczny :). Świetny doktor polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Paweł K

dr n. med. Marcin Pierchała

Ortopeda, Traumatolog

Szpital Nefrolux Oddział Ortopedii
Szpitalna 6
41-100 Siemianowice Śląskie

Polecam gorąco Pana doktora dobry fachowiec i miły człowiek mi bardzo bardzo pomógł dlatego polecam wszystkim którzy mają problemy ortopedyczne
Opinia dodana przez: Piotr

lek. dent. Bożena Ksol

Protetyk, Stomatolog

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Stomatologiczna Bożena Ksol
al.Sportowców 1a lok 4
41-100 Siemianowice Śląskie

Pani doktor Bożena Ksol jest jak najbardziej godnym polecenia dentystą. Dzięki niej przestałam się bać DENTYSTY, wizyty w Jej gabinecie przynoszą ulgę, piękny uśmiech oraz nieodparte uczucie - po co tak długo zwlekałam. Oceniam Ją jako wysokiej klasy fachowca, żaden POTWÓR-ZĄB nie stanowi dla Niej problemu. Uśmiech i zwykła ludzka uprzejmość połączona z profesjonalizmem i kompetencją. Polecam gorąco !!!
Opinia dodana przez: Honorata

dr hab. n. med. Dariusz Waniczek

Onkolog

41-100 Siemianowice Śląskie

Podpisuję się całym sercem pod wszystkimi pozytywnymi opniami. Specjalista to za mało powiedziane. Bardzo szeroka wiedza na temat możliwych przyczyn choroby połączona z wysoką kulturą osobistą i empatią.

lekarz Krystian Ledwoń

św. Barbary 9
41-100 Siemianowice Śląskie

Wizyta przebiegła sprawnie, w spokojnej atmosferze. Lekarz poświęcił tyle czasu na pacjenta ile było trzeba. Odpowiedział na wszystkie pytania. Dokładnie wytłumaczył, co może być przyczyną bólu, skierował na dodatkowe badania. Godny polecenia lekarz.

lek. dent. Mariusz Sieroń

Centrum Stomatologii Euromedic
ul. Władysława Jagiełły 29A
41-100 Siemianowice Śląskie

Pan doktor leczy uzębienie całej mojej piecioosobowej rodzinie. Po pierwsze ma wspaniałe podejscie do dzieci. Moja córka- każdy dentysta to wróg numer jeden- przekonała się już po pierwszej wizycie u doktora i teraz bez oporów z jej strony chodzimy na wizyty. Mnie osobiście Pan Doktor wstawiał most protetyczny aż na 5 koron. Praca wykonana jak majstersztyk. Ogromnym plusem jest też indywidualne podejscie do każdego pacjenta oraz wysoka kultura i poświecony …

lekarz Sebastian Mosiej

ulica 1-go Maja 9
41-100 Siemianowice Śląskie

Ogromna kompetencja, szacunek dla Pacjenta, życzliwość i profesjonalizm. Bardzo dobry specjalista- rzetelnie przeprowadzony zabieg.

lekarz Joanna Klimek

NEFROLUX Lucjan Sobieraj, Wojciech Kamiński Spółka Jawna
ulica Szpitalna 6
41-100 Siemianowice Śląskie

Pani Dr SUPER EXTRA PLUS !!! Konkretna, rzeczowa, życzliwa dla pacjenta, cierpliwa !!! Jestem bardzo zadowolona. Usługa kompleksowa, wszystko szybko, sprawnie zorganizowane. Na pewno wrócę!
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Dagmara Kaps-Słonka

N.Z.O.Z. Ośrodek Rehabilitacji EURO-MED Sp. z o.o. w Siemianowicach Śląskich
ulica Wiejska 2
41-103 Siemianowice Śląskie

Polecam !!! Bardzo kompetentny i konkretny lekarz. Zna się na rzeczy i w każdej sytuacji wyjaśni wszystko prostym językiem.

lekarz Jarosław Jędrychowski

Onkolog

41-100 Siemianowice Śląskie

18 maja 2022 bylam operowana przez pana doktora w ZCO. Jestem pod duzym wrazeniem wiedzy i sztuki pana doktora. Wczesniej pan doktor z radiologami,, oznaczyli,, chore miejsce tzw kotwiczka abym jak najmniej ucierpiala przy operacji, pozniej zabieg z onkoplastyka. Polecam pana doktora z calego serca! Drogie panie jakby co to macie najbardziej przemyslana i zaplanowana operacje.

lek. dent. Magdalena Kuś-Florek

N.Z.O.Z. "DENTAL"
pl. Wolności 1
41-100 Siemianowice Śląskie

Przesympatyczna Pani stomatolog. Nie tylko uprzejma ale i w prosty sposób potrafi wytłumaczyć co trzeba zrobić i dlaczego. W tym przypadku leczenie kanalowe, więc nie obyło się bez kilku wizyt. Pozdrawiam serdecznie! Adam
Opinia dodana przez: Adam
{'id': 10650, 'name': 'Siemianowice Śląskie'} Psycholog
                                       mgr Karolina Sęk

mgr Karolina Sęk

Psycholog, Psychoterapeuta

Samodzielny Publiczny Zespół Lecznictwa Psychiatrycznego
Szkolna 2
41-100 Siemianowice Śląskie

Cieszę się, że trafiłam do Pani Karoliny. To sympatyczna osoba, przed którą można się otworzyć i nie odczuwa się skrępowania. Rozmowa jest prowadzona profesjonalnie i w miłej atmosferze. Pani psycholog pomogła mi w uświadomieniu sobie rzeczywistego problemu. Po każdej sesji czuję się coraz silniejsza. Dziękuję i serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Arleta

lek. dent. Halina Borgiel-Marek

Chirurg stomatolog

ulica Skłodowskiej 35
41-103 Siemianowice Śląskie

Ostatnio korzystam z pomocy wielu lekarzy w szpitalu SPSKM i trafiam na samych wspaniałych Lekarzy nie wiem czy to przypadek i szczęście albo ten szpital jest tak dobry.

lekarz Alicja Dreksler-Tkacz

Kościelna 21
41-103 Siemianowice Śląskie

Bardzo troskliwy i empatyczny lekarz. Spokojnie wykonała wszystkie niezbędne badania, choć z tak starą pacjentką nie było to łatwe. Przepisała niezbędne leki. Polecam
Opinia dodana przez: IW

dr n. med. Barbara Pankiewicz

Kardiolog

41-100 Siemianowice Śląskie

Pani Doktor chciałam bardzo serdecznie podziękować za poświęcony czas, za podejście. Zostałam przyjęta w stanie krytycznym na oddział w Świętochłowicach i dzięki Pani wiedzy i zaangażowaniu dziś czekam na przyjęcie na Ochojcu, który udało się Pani przyspieszyć o 5 miesięcy! Jestem wdzięczna ze wszystko co Pani dla mnie zrobiła! - pozdrawiam Halina
Opinia dodana przez: Halina