lekarz Sławomir Kielek

Gastroenterolog, Internista

2,1

Wizyta poszpitalna nie wniosła nic. Żadnych rad, niemiła atmosfera, lekceważenie. Podważanie opinii poprzednich kilku lekarzy. Dezorientacja. 280 zł wyrzucone w błoto.

Wizyta poszpitalna nie wniosła nic.
280 zł wyrzucone w błoto.

Taki specjalista z takim stażem powinien inaczej podejść do pancjenta. Przykro mi człowiek idzie prywatnie z problemem a jego problem jest bagatelizowany. Pan doktor nie przejrzał nawet moich wyników przekartkował je tylko. Podważył część z nich. Przepisał z łaski jakieś leki- nie informując o tym że mam je wykupić w przeciągu 7 dni. Po 10 dniach idąc do apteki było już za późno na wykupienie. A lekarz stwierdził że nie wypisze drugi raz recepty. I co poszłam prywatnie dostałam leki a nawet ich nie mam. To jakaś paranoja nie polecam

Po dwóch pobytach w szpitalach gdzie leczona bylam w klinikach gdzie stwierdzono chorobę Leśniowskiego Crohna mając dokumentację po świeżo przebytych badaniach , trzy kolonoskopię, wycinki, pet, markery, pan doktor stwierdził że on nie widzi Crona, że te badania trzeba powtórzyć, więc sądzę że profesorowie mają mierną wiedzę skoro doktor ich podważa. Nie przepisał leków, wskazał kolejną kolonoskopię prywatnie bo dla nie go to nie diagnoza. Wyszłam zniesmaczona, bez opieki i z pustym portfelem. NIE POLECAM.

NIE POLECAM.

Bucowaty lekarz, mało zaangażowany, była u niego moja mama jak i dziewczyna, obie wyszły z podobnym wnioskiem

Dn 18.09.25 byłam na badaniu w znieczuleniu ogólnym Badanie wykonywał dr Kielek z anestezjologiem dr Szczap.Zaznaczam,że badanie było na fundusz. Pełen profesjonalizm,pełna empatia. Z wielką cierpliwością do pacjenta. Przy odbiorze wyniku dr Kielek wytłumaczył co zrobiono i co dalej Dr. Szczap uśmiechnięty, wesoły. Pani pielęgniarka przesympatyczne, uśmiechnięta i równie cierpliwa Jestem BARDZO ZADOWOLONA . Polecam . Dodam,że lekarz oprócz badań ,sporządza wyniki badań .Wszystko szło sprawnie i profesjonalnie Dziękuję Państwu . Z wyrazami szacunku Małgorzata Gabryel- Bobrowska

Nie polecam tego lekarza. Niesymaptyczny, niekomunikatywny, nic nie wyjaśniał. Może inaczej pracuje prywatnie, przypominam, że wizyta na Fundusz też dla lekarza jest płatna. Podał receptę, nie wyjaśnił co na co i dlaczego. Szkoda czasu, szkoda czekania. W przychodni na Szpitalna 43 rejestratorka niesympatyczna, bez kwalifikacji do pracy na tym miejscu (chyba nie lubi ludzi, którrzy proszą o wskazówki).

Stanowczo odradzam wizytę u tego pana. Całkowity brak empatii i zaangażowania, niechęć do odpowiadania na pytania. Nastawienie świadczące o chęci jak najszybszego pobrania pieniędzy i pozbycia się pacjenta z gabinetu. Z pomieszczenia do którego wchodzi się na konsultacje prowadzą drzwi do kolejnego pomieszczenia, w którym znajdowała się kolejna, niezidentyfikowana osoba w kitlu a drzwi nie były zamknięte, także trudno mówić o wystarczającej prywatności. Mam poczucie zmarnowanego czasu i pieniędzy.

Byłem u doktora jak jeszcze przyjmował na Kolejowej.W wieku 22 lat zachorowałem na crohna i dwa miesiące przed wycinkiem guza na jelicie podczas wizyty doktor Kielek powiedział mi,że chyba jestem chory na pracę,bo zwolnienie lekarskie chciałem.Wracałem do domu ze łzami w oczach.Takie mam wspomnienia z tym panem.

Pan doktor totalna porażka , zero szacunku, nieuprzejmy chyba siedzi tam za karę. Po za tym za taką " pomoc" to bierze przesadnie za duże pieniądze. Nie polecam

Również nie polecam Pana Doktora. Zero szacunku do pacjenta. Pacjent z poważną chorobą pokazujący skutki uboczne otrzymał odpowiedz tak może być. Problem był wypisać kartkę do lekarza rodzinnego o stałe leki. Bo przecież każda wizyta to dodatkowy pieniądz. Nawet po glupia receptę. Całe szczęście narzeczony trafił na konkretnego lekarza z poza Konina. Bo Pan doktor myślę, że nawijałby na uszy dalej makaron nie mając pojecia o danej chorobie. NIE POLECAM!