Opinia oczywiście pozytywna . Lekarz z pasja do swojego zawodu. Zawsze miły, uśmiechnięty oraz pomocny. Każde zadane pytanie zostaję w sposób zrozumiały dla pacjenta wyjśnione. Oby więcej takich lekarzy 🥰🥰🥰🥰
Opinia oczywiście pozytywna .
Lekarz z pasja do swojego zawodu.
Zawsze miły, uśmiechnięty oraz pomocny.
Każde zadane pytanie zostaję w sposób zrozumiały dla pacjenta wyjśnione.
Oby więcej takich lekarzy 🥰🥰🥰🥰
Lekarz z arogancką postawą wobec Pacjenta, odmówił wystawienia skierowania na uzasadnione badanie, pozostawiają Pacjenta bez pomocy. Lekarz nie zapoznała się z dokumentacją dostarczoną przez Pacjenta. Zaproponował wystawienie zwolnienia, po które Pacjent ma się zgłosić następnego dnia. Nie polecam usług lekarza
Nie polecam usług lekarza
Miałem dzisiaj zabieg usunięcia cysty w policzku. Lekarz w mojej opinii bardzo cierpliwy i spokojny. Pielęgniarka również. Atmosfera w gabinecie raczej prezentująca pozytywne zaangażowanie, z lekkim dystansem w prowadzeniu komunikacji ale nie budująca napięcia. Polecam każdemu 🙂
Pielęgniarka również.
Polecam każdemu 🙂
Bardzo bardzo polecam. Wizyta jest bezstresowa, Pan Doktor dba o dobrą atmosferę i o to, żeby pacjent nie czuł się źle czy niekomfortowo. Cierpliwie i dokładnie tłumaczy wszystko o co jest zapytany. Kompetentny i zaangażowany w swoją pracę. Dziękuję za poświęcony czas i to co Pan doktor dla mnie zrobił.
Dziękuję za poświęcony czas i to co Pan doktor dla mnie zrobił.
Bardzo dobry chirurg. Polecam wszystkim którzy zamierzają zrobić sobie tzw. "wszywkę" ....
młody, zdolny , kompetentny, godny polecenia specjalista, który w swoją pracę wkłada serce. Niestety jest niewielu takich lekarzy w naszym mieście....
miły profesjonalny z podejsciem do chorego wytłumaczyl mi cierpliwie co mi dolega polecam innym
miło uprzejmie fachowo punktualny solidny dbajacy o pacjenta lekarz z powołania
miło uprzejmie fachowo punktualny solidny dbajacy o pacjenta lekarz z powołania
Wspaniały lekarz, godny polecenia. Bardzo miły i ma dobre podejście do pacjenta.