Sosnowiec

lekarz Kamil Zamarło

ulica 11 Listopada 6/88
41-208 Sosnowiec

Doktor z powołania!! Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta! Polecam z całego serca! Wysłuchał na spokojnie pacjenta, a następnie przeszedl do postawienia diagnozy. Oby więcej takich specjalistów!
Opinia dodana przez: Grzegorz
Pani doktor, wszystko dokładnie tłumaczy, poświęciła mi bardzo dużo czasu, zapoznała się z dokumentami i wdrożyła leczenie. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Martyna

dr n. med. Paweł Gruenpeter

Dworska 1
41-200 Sosnowiec

polecam z.n. Do PACJENTA, ZARÓWNO NA ODDZIALE SZPITALNYM, JAK i w PRZYCHODNI PODCHODZI BARDZO DELIKATNIE, KOMPRTETNIE ze ZNAWSTWEM. NA ODDZIALE NEUROLOGII, w CZELADZI, PANUJE WZORCOWY PORZĄDEK. Zofia Nowak

lekarz Iwona Lachór-Motyka

Centrum Pediatrii
41-219 Sosnowiec

Wyrozumiała, cierpliwa, dociekliwa, kompetentna. Zajmuje się pacjentem nie licząc czasu, tylko dobro dziecka. Uratowała moje dziecko. Dziękuję.

lekarz Jolanta Bakalarz-Rzepiak

NZOZ Przychodnia Rejonowa "Niwecka Walcownia" Poradnia K
ulica Niwecka 18
41-200 Sosnowiec

Bardzo miła i uczynna osoba. Jest zaangażowana w leczeniu pacjenta, posiada dużą wiedzę i dba o doprowadzenie leczenia do końca. Wyjaśnia szczerze wszelkie niejasności. Polecam gorąco wszystkim taką opiekę lekarską.
Opinia dodana przez: Czesław

lekarz Agata Ciesielska-Kondys

Internista, Lekarz medycyny pracy

al. Zwycięstwa 4 lok. 8
41-200 Sosnowiec

...jest pani super Agato...Bardzo mi pani pomogła i jestem strasznie zadowolony z wizyty u pani....pozdrawiam serdecznie....Darek...

lekarz Piotr Kusiak

NZOZ INSTYTUT ZDROWIA CENTRUM
ulica Teatralna 10
41-200 Sosnowiec

Polecam Pana Doktora. Przemiły, konkretny, zlecił ponowne badanie rtg, do tego usg palca zrobił i powiedział co robić dalej. Trochę czekania na kolej swoją było, ale teraz wiem, że bardzo poważnie Doktor podchodzi do każdego pacjenta i jego schorzenia. Przy następnych problemach też będę odwiedzać Pana Doktora bo naprawdę warto. POLECAM!!!

dr Aleksander Czajka

Poliklinika Doktora Bessera
ul. Sucha 7a
41-200 Sosnowiec

Szkoda że tylko 5 gwiazdek, bo Pan Aleksander zasługuje na 6+ To niespotykany na te czasy lekarz: kompetentny, cierpliwy ,życzliwy, z poczuciem humoru i można by tak długo, ale co najważniejsze rewelacyjny specjalista. Jestem po zabiegu usunięcia żylaków z nogi i polecam wszystkim tego super gościa- takie tylko opinie o nim słyszałam i potwierdzam. Dziękuję bardzo i życzę zdrówka Panu Doktorowi- 100 lat. Wdzięczna Pacjentka
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Dagmara Kaps-Słonka

Kiepury 55/13
41-209 Sosnowiec

Polecam !!! Bardzo kompetentny i konkretny lekarz. Zna się na rzeczy i w każdej sytuacji wyjaśni wszystko prostym językiem.

lekarz Anna Chojnacka-Gabryel

ulica Grottgera 6/3
41-219 Sosnowiec

Wspaniała pani doktor. Dzięki jej pomocy wyszłam z uzależnienia od alkoholu, poradziłam sobie z depresją i bardzo złym samopoczuciem. Trafnie dobrała leczenie i leki, a przede wszystkim okazała ogromne wsparcie i zrozumienie. Jestem jej wdzięczna i gorąco polecam
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Barbara Janota-Oczkowicz

Przychodnia Rejonowo-Specjalistyczna nr 10
Hallera 5
41-214 Sosnowiec

Fachowa opieka lekarska-godna polecenia. Zajmuje się pacjentem bardzo rzetelnie.Miła ,troskliwa i opiekuńcza.
Opinia dodana przez: stanisław

lek. dent. Ewa Kicka

Chirurg stomatolog

Kaliska 39a
41-200 Sosnowiec

Witam! Chodzę do Pani doktor od przeszło 30 lat i nigdy się nie zawiodłem:) Poza doskonałym podejściem do swojego zawodu, zawsze służy profesjonalną poradą, jest miła i sympatyczna:) Mam do niej pełne zaufanie i zawsze ze spokojem oddaję jej moje, czasem szwankujące "pianino" do naprawy:))) Polecam gorąco!!!
Opinia dodana przez: Mariusz Cz.

Agata Wyczałkowska-Łatacha

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Czeladzka 58
41-200 Sosnowiec

Jestem wiekowo + 50,wiele wizyt mam na koncie- bolesnych i nie bolesnych.Według moich kilkuletnich kontaktów z tą Panią uważam że jest to przykład dentystki która leczy fachowo i z wielką kulturą zarówno tych prywatnych jak i tych na fundusz . obecnie to rzadki przypadek.

lekarz Tomasz Wikarek

Zespół Lecznictwa Ambulatoryjnego
ulica Wawel 15
41-209 Sosnowiec

Trafiłam do dr Tomasza Wikarka przez przypadek i nie żałuję. Jak dotąd najlepszy lekarz, z którym miałam kiedykolwiek do czynienia. Pan doktor cierpliwie wszystko tłumaczy, poświęca tyle czasu każdej pacjentce ile wymaga tego sytuacja. Na każdej wizycie wykonuje badanie usg oraz jeśli zachodzi taka konieczność kieruje na badania dodatkowe albo do szpitala na obserwację. Dr Tomasz Wikarek jest świetnym specjalistą, a poza tym dobrym i sympatycznym człowiekiem z ogromnym poczuciem …

lek. dent. Monika Deja-Kazimierczak

N.Z.O.Z Anet-Med Centrum Medyczne Sosnowiec
11 Listopada 171/A
41-219 Sosnowiec

Polecam P. Doktor Deja wizyta przebiega w przemiłej atmosferze. P. Doktor Deja bardzo sympatyczna, cierpliwa, dokładną. Bardzo dziękujemy za leczenie zębów. Polecamy z całego ❤️
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Cezary Ruszkiewicz

Gabinet Stomatologiczny Joanna Zabierzewska
Dworska 12/32
41-219 Sosnowiec

Rzeczowy,uprzejmy,cierpliwy,kompetentny. Pan doktor przywrócił mnie do zdrowia oraz wskrzesił moją wiarę w lekarzy z powołania. (leczenie 100% NFZ)!
Opinia dodana przez: Sylwia

dr Lucyna Biela-Chadzińska

Poliklinika Doktora Bessera
ul. Sucha 7a
41-200 Sosnowiec

Pani Doktor jest osobą naprawdę godną polecenia. Przyjmuje zarówno w Szpitalnej Poradni Kariologicznej (Centrum Urazowe w Sosnowcu) jak i prywatnie również w Sosnowcu. Lekarz bardzo kompetentny a przy tym sympatyczny. Polecam serdecznie, Alicja G.

lekarz Anna Wirska-Sanicka

Dermatolog

1-go Maja 14
41-200 Sosnowiec

Bardzo polecam leczenie u Pani Doktor, chociaż wiem, że zwiększenie liczby pacjentów nie będzie dla mnie korzystne. Już teraz na wizytę kontrolną trzeba długo czekać. Leczenie, które zaleciła mi Pani Doktor, bardzo szybko dało pierwsze rezultaty. Wiem, że w moim przypadku, konieczna jest cierpliwość i systematyczne leczenie, ale dzięki zaordynowanym środkom widzę istotną poprawę. Mam nadzieję, że na następnej wizycie usłyszę, że leczenie zostało zakończone:) Pani Doktor jest osobą bardzo …
Opinia dodana przez: Gabriela

lekarz Magdalena Miczko

ul. Naftowa
41-200 Sosnowiec

Kiedys leczyłem się u p.doktor pracujeac jeszcze w H. Katowice...Bardzo dobry lekarz niosący pomoc,dobry specjalista i wrażliwy człowiek czego niektórym lekarzom niestety brakuje.....Godny polecenia......
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Bożena Kozubowska

ulica Lubelska 33/23
41-219 Sosnowiec

Bardzo sympatyczny lekarz. Tłumaczy wszystko wyczerpująco, zleca bez zwłoki niezbędne badania, a przy tym jest bardzo uprzejma i kulturalna. Mocno polecam!
Opinia dodana przez: Piotr