lekarz Izolda Mrochen-Domin

Internista, Onkolog

Mikołowska 42
43-180 Orzesze

Pani Doktor jest onkologiem z powołania. Z bogatym doświadczeniem i wiedzą.Do pacjenta podchodzi z empatią i zaangażowaniem. Potrafi pacjentowi dokładnie wszystko wyjaśnić, odpowiednio pokierować tak , by dać siłę do walki z chorobą. Jestem jej bardzo wdzięczna i szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Jacek Skórczewski

Ginekolog położnik, USG

Pomorska 39
85-071 Bydgoszcz

Cudowny lekarz. Przeprowadził zabieg z powodu nietrzymania moczu który wykonał po mistrzowsku. Jakość mojego życia wzrosła 100% co wpłynęło na wiele decyzji uszczęśliwiając mnie. Brak mi słów aby podziękować za całokształt podejścia do problemu.

lekarz Dariusz Kuligowski

Ginekolog położnik, Ginekolog

Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30

Najlepszy w swoim fachu. Polecam w 100proc. od lat jestem pacjentką doktora Kuligowskiego i nie zamieniłabym na żadnego innego

lekarz Beata Kubiaczyk-Paluch

Słowiańska 55 C

Czytając różne opinie w internecie na temat "dobrych" lekarzy w Poznaniu, postanowiłam dodać swój post na temat pani Doktor. Zwiedziłam różne gabinety lekarskie i dopiero doktor Kubiaczyk znalazła rozwiązanie mojego problemu, po wielu badaniach. Leczę się u pani doktor ok 3 lata. I nie zamieniłabym na innego lekarza pomimo tylu lat.Jest kompetentna, sympatyczna, nie naciąga i rzeczowo odpowiada na pytania, których jest wiele. Pomimo kilku prób nie udaje mi się …

lekarz Marcin Ładziński

Gabinety Lekarskie Dr n.med.Joanna Drewa
Konarskiego
85-066 Bydgoszcz

Wzbudza zaufanie, dokładny, sympatyczny,. Chodzę na kontrole od kilku lat - standardy stosowane przy "obsłudze klienta" na najwyższym poziomie. Polecam.

lekarz Małgorzata Zyguła

Pracownia USG
Śliwińskiego 28
41-300 Dąbrowa Górnicza

Pani doktor jest świetnym lekarzem, godnym zaufania, stawia trafne diagnozy na podstawie badań których nie żałuje pacjentom.Przepisuje leki, które są skuteczne i tanie, a poza tym ma świetne podejście do pacjenta. Jest "lekarzem człowiekiem" a dziś takich szukać ze świecą.Wielu moich znajomych trafiło do Pani doktor z mojego polecenia i do dziś niektórzy nie mogą się nadziwić co to za cudowny lekarz.Lekarz godny zaufania.

Małgorzata Winter

Kardiolog, USG

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Małgorzata Winter Gabinet Kardiologiczny
Żmigrodzka 83 lok. 502

Polecam wszystkim bardzo gorąco! Zarówno ja jak i mój tata byliśmy u dr Winter. Oboje jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie ma porównania z poprzednimi wrocławskimi kardiologami, u których byłam. Dalece od nich odbiega na wszystkich płaszczyznach!

dr n. med. Agnieszka Antczak - Judycka

Centrum Medyczne Damiana
ul. Wałbrzyska 46

Czekałam na wizytę u Pani przez kilka miesięcy w Medicover, były dobre opinie i prawie nie było wolnych terminów. Jestem zadowolona z tego że poczekałam bo na prawdę było warto! Pani Agnieszka wszystko sprawdziła, od razu było zrobione USG, wytłumaczyła mi na jaki zabieg daje skierowanie. Polecam!

lekarz Grażyna Mach

Gabinet Grażyna Mach
Karmelicka 29
34-100 Wadowice

Najlepsza i najbardziej kompetentna pani doktor u której leczę się przez ostatnie 20 lat oraz cała moja najbliższa rodzina także u Niej.Zamiast do trzech lekarzy ,chodzimy tylko do pani dr Machowej ponieważ jest bardzo dobrym specjalistą kardiologiem,diabetologiem i endokrynologiem!! Wielki szacunek dla pani dr Grażyny Mach ❤️
Opinia dodana przez: Janina

lek. med. Jacek Lipiński

Ortopeda, Traumatolog

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Najlepszy specjalista jakiego znam, polecam go wszystkim tym, co potrzebują konsultacji u ortopedy. Ja trafiłam do niego "z ulicy" , szczerze mówiąc wtedy było mi wszystko jedno, ale teraz wiem, że miałam dużo szczęścia. Przeszłam kilka operacji, które miałam wykonane z olbrzymią precyzją i dzięki temu moje nogi znów są w pełni sprawne :) Dziękuję Doktorze
Opinia dodana przez: megi31
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Torakochirurg
                                       dr n. med. Adrian Tokajuk

dr n. med. Adrian Tokajuk

Torakochirurg, Chirurg klatki piersiowej

Narodowy instytut onkologii
Roentgena 5

Kilka miesiecy temu byłem operowany przez Doktora w NIO. Teraz z perspektywy czasu, porównując do innych lekarzy, jestem pod wrażeniem ile otrzymałem opieki i zaangażowania od Doktora i w zasadzie całego zespołu Kliniki Raka Płuca. Dziękuję.
Opinia dodana przez: J.J.

lekarz Joanna Cegielska

Radiolog, USG

Przychodnia Stoczniowa
Dubois

bardzo sympatyczna lekarka nastawiona pozytywnie do pacjenta wynik opisany prawidłowo.

lekarz Andrzej Marcyniuk

Internista, Lekarz medycyny pracy

Damrota 18
47-220 Kędzierzyn-Koźle

kwoty prywatnych badań usg są w normie. lekarz z dużą starannością podchodzi do każdego badania. Posiada nowoczesny sprzęt. Polecam

dr Joanna Dolata

Radiolog, USG

SP ZOZ Wolsztyn
ulica Wschowska 3
64-200 Wolsztyn

Bylem juz na wizycie drugi raz, zmieniam teraz ortopedę i chciałem nowe badanie, atmosfera bardzo miła, dziewczyny były uśmiechnięte, dostałem archiwalne badanie bez najmniejszych problemów, w tym co robi Pani Dolata widać powołanie :) POLECAM
Opinia dodana przez: Dominik

dr n. med. Jan Domitrz

Ginekolog położnik, Ginekolog

Centrum Ginekologii, Endokrynologii i Medycyny Rozrodu "ARTEMIDA" Domitrz i Partnerzy
Włókiennicza 9B/U
15-464 Białystok

Dla mnie dr Domitrz był ostatnią deską ratunku, został mi polecony przez mojego lekarza. Koszt wizyty jest adekwatny do opieki jaką doktor oferuje - kompleksowa. Nie "słodzi", realnie przedstawia możliowści oraz metody leczenia. Wiedział, że przyjechaliśmy z daleka więc starał się zmniejszyć ilość potrzebnych wizyt do minimum, szedł nam na rękę czasami przyjmując nas poza kolejnością. Umożliwia wystawienie faktury za usługę z terminem płatności 7 dni - dla mnie było …

dr n. med. Małgorzata Widawska

Centrum Ginekologii i Położnictwa
ul. Zielona 25

Profesjonalne podejście do badania USG do tego przemiła i empatyczna pani dr wszystko wyjaśniła zbadała też tarczycę mimo że nie było to przedmiotem badań. Rzetelne badanie. Polecam bo jest to specjalista z wielkim doświadczeniem.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Bożena Lech

Ginekolog położnik, Ginekolog

Gabinety Lekarskie Zdrowie i Uroda s.c.
Szarych Szeregów 38 (centrum Q10 -1 piętro )
66-400 Gorzów Wielkopolski

Profesjonalne podejście do pacjenta, Pani Doktor zawsze dokładnie wyjaśnia szczegóły oraz cały proces leczenia czy przepisywane lekarstwa. . Cierpliwie odpowiada na pytania i wyjaśnia wszystko. Jak najbardziej polecam.

lekarz Joanna Gruszczyńska-Walczak

Przychodnia
Piotrkowska 121/4

Godna polecenia,jako jedyna wpadła na co choruję,posiada wiedzę i jest na bieżąco z nowymi metodami,lekami. Jest dostępna,miła,kompetentna.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Jarosław Fiutowski

Ginekolog położnik, RTG

gabinet ginekologiczny i usg
sopot
81-831 Sopot

Doskonaly ginekolog poloznik z powolania, godny polecenia kazdej kobiecie w kazdym wieku.

dr Grzegorz Stachowicz

Ginekolog położnik, USG ginekologiczne

Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Reja 5
42-450 Łazy

Mam inną opinię na temat Pana Doktora niż moje poprzedniczki. Wybrałam się na wizytę do Doktora po przeczytaniu tych pozytywnych opinii mając nadzieję, że znajdę tego dobrego ginekologa.Ku mojemu zaskoczeniu po przekroczeniu po raz pierwszy gabinetu Pan Doktor od razu zaczął do mnie mówić na "ty" tak jakbym sobie tego życzyła-niestety nie poczułam się komfortowo, trochę szacunku do ludzi Panie Doktorze, nie każdy sobie tego życzy!Potem zlecił wykonanie usg i …