Bielsko-Biała

Gastrolog, Internista

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Zabrzmi górnolotnie, ale to zaszczyt spotkać takiego lekarza! Byłam tylko na USG, ale poświęcony czas, kompetencja, wyjaśnienie, a przede wszystkim bardzo sympatyczna atmosfera sprawiły, że jestem wzruszona do teraz. Dosłownie wzruszona. Dziękuję

lekarz Bogdan Fender

Ginekolog położnik, USG ginekologiczne

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska , wtorki, czwartki 16-18.00. Diagnostyka prenatalna USG
ul. Mickiewicza 16
43-450 Bielsko-Biała

Wspaniały, dobry, godny polecenia lekarz. Nie spotkałam się do tej pory z takim człowiekiem który jest całym sercem z pacjentem. Jest bardzo ciepłym człowiekiem. Nawet takiego ''straszka'' jak ja potrafi uspokoić. Dziękuje jeszcze raz doktorze . Jestem Panu bardzo wdzięczna. Dziaki Panu fachowemu podejściu- żyję:) Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Urszula

dr Dariusz Radziszewski

Androlog, Chirurg ogólny

Daszyńskiego 126
43-300 Bielsko-Biała

Odradzam!!! Czegoś takiego jeszcze nie nie przeżyłam w swoim 40 letnim stażu poszłam do doktora z wykonanym USG kamieni na nerkach i badaniem które zlecił mi pani w rejestracji od wejścia doktor był nie uprzejme bez najmniejszego powodu oburzony fakturę czy lekarz pierwszego kontaktu nie wypisał mi skierowania na badania gdzie oczywiście mógł mieć rację ja biedny pacjent mam wspólnego z niekompetencję innego lekarza więc podczas mojej wizyty doktor nie …

lekarz Tomasz Szczygieł

Radiolog, USG

Olszowa 69
43-300 Bielsko-Biała

Radiolog Tomasz Szczygiel jest wypalony zawodowo i bardzo nieprzyjemny dla pacjenta. Byłam na prywatnej wizycie w szpitalu "Pod Bukami" w Bielsku-Bialej. Bardzo negatywne doswiadczenie szczegolnie jesli maja panstwo jakies pytania. Nie powinien być dopuszczany to kontaktu z pacjentami. Tak jak ktoś już napisal, zasługuje na ocenę "0."

lekarz Ewa Hilarowicz-Pacanowska

Endokrynolog, Internista