lek. dent. Jolanta Ożarek

ul. Boremlowska 1 B

Po pierwszej wizycie mojej córki (7 lat) byłam panią doktor zachwycona, ale na tym radość się skończyła: 1. przy każdej wizycie było opóźnienie w kolejce co najmniej pół godziny, chcąc ominąć nudne czekanie (bo co niby ma do zrobienia 7 latek czekając 30-40-50 minut na wizytę, a czasem musiała brać że sobą jeszcze maluszka półrocznego, bo nie było z kim zostawić) jednego (i to już był ostatni u tej pani) …
Opinia dodana przez: Olga

lekarz Ewa Malawska-Róg

NZOZ Madent
Piłsudskiego 29e
Łańcut

Nie polecam...z uwagi na jakość "obslugi" Wizyty są odwoływane bez uprzedzenia pacjenta; Zero uprzejmości, plomby wypadają jeszcze tego samego dnia.
Opinia dodana przez: Maria

Przemysław Jędraszko

Niemodlińska 19 lok. 26
45-710 Opole

W związku z tym, że nie ma tu meza tej pani -p.Przemysława Jędraszko pozwolę sobie wystawić mu opinie na jej koncie, gdyż razem prowadzą gabinet stomatologiczny. Zacznę od tego, że szczerze odradzam usługi p.Przemyslaw Jedraszko, gdyż nierzetelnie podchodzi do wykonywanej pracy a zaczęły się liczyć już tylko pieniądze. 3 lata temu ten pan wyrywał mi zęba- była to 6, zęba rwał mi 4 godziny (nie przesadzam-musiał odmówić wszystkie wizyty po …
Opinia dodana przez: niezadowolony klient

dr Maciej Maszewski

Prywatny Gabinet Stomatologiczny
86-300 Grudziądz

Chciałbym podzielić się moim "przypadkiem". 1,5 roku temu zaplanowałem że zrobię sobie korony pełnoceramiczne na przednich zębach od 4-órki do 3-ójki (7 koron)... Po przeczytaniu wielu opinii w internecie wybrałem prywatny gabinet doktora Macieja Maszewskiego. Z pracy byłem zadowolony. Po ok. 6 miesiącach od osadzenia koron lewa dwójka zaczeła się delikatnie ruszać. Na wizycie kontrolnej po zrobieniu zdjęcia i obejrzeniu doktor powiedział że to normalne oraz zaznaczył że wskazana będzie …

lek. dent. Igor Łobodziński

Południowa 2
97-371 Wola Krzysztoporska

Pełen profesjonalizm, Pan Igor informuje o wszystkim co robi. Długi czas oczekiwania na wizytę rekompensowany jest przez brak zastrzeżeń do wykonanej pracy. Korzystam z jego usług i leczenia od wielu lat. Koszt za wizytę/ leczenie są umiarkowane. Polecam, jeśli ktoś ceni sobie należycie wykonana pracę i miła atmosferę panująca w gabinecie.
Opinia dodana przez: Aleksandra

Urszula Gut-Wrona

Chirurg stomatolog

Kędzierzyn-Koźle

Pani doktor wyrwała mi już 3 zęby, każdy "problemowy" - połamane i kruche. Było bezboleśnie, starannie, z troską o samopoczucie, żadnych komplikacji. Szczerze polecam.

lek. dent. Wojciech Barć

Madent
Łańcut
Kolbuszowa

Najlepszy stomatolog u jakiego byłam. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, uprzejmy , miły i na dodatek ceny bardzo przystępne.
Opinia dodana przez: Paulina

lek. dent. Małgorzata Juszczyk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "MEDICUS" S.C. K. Mikołajczak, E.Machnicka-Smolińska
Wiejska 3
66-010 Nowogród Bobrzański

Kompletnie nieodpowiedzialna kobieta . Podjęła się leczenia kanałowego , zapłaciłam pogrzebała w zębie i na koniec stwierdzenie że na kolejnej wizycie zęba wymodelujemy . I tak przez pół roku jeździłam z nadzieją że w końcu do końca skończymy leczenie . Oczywiście co wizyta pani dr nie było albo gabinet nieczynny albo umówiona byłam na dzień w którym nie przyjmowała . Do ostatniej wizyty 27 .22 r września kiedy to pojechałam …
Opinia dodana przez: Natalia

lek. dent. Joanna Nowicka-Chałasińska

ulica Bohaterów Kragujewca
85-863 Bydgoszcz

Nigdy nie czułam się u Pani doktor jak u stomatologa, bardzo kompetentna i ciepła osoba z ogromnym zaangażowaniem i super podejściem do pacjenta.
Opinia dodana przez: Anetta

lek. dent. Aleksandra Towarek-Panasiuk

Drawska 16 G/24

Byłem pacjentem Pani Doktor, entuzjazm, profesjonalizm, zaangażowanie i wiedzą oraz odwaga w nowoczesnych technologiach medycznych pozwalają czuć siew pełni zaopiekowanym pacjentem. Pani doktor obok medycyny ukończyła również studia z biologii. Pani Doktor zawsze uśmiechnięta zaraża uśmiechem innych. Polecam i dziękuję Psni doktor za piękny uśmiech.
Opinia dodana przez: Mariusz
Fantastyczna Pani stomatolog, u której chętnie leczyła się moja córka która miała bardzo duży uraz do stomatologów. Podejście Pani doktor sprawiło, że córka chętnie zaczęła chodzić do stomatologa, bez zbędnego marudzenia i awantur. Ja również jestem pacjentką Pani doktor razem z młodszą córką, jesteśmy bardzo zadowolone z fachowości, podejścia do pacjenta, leczenia, uprzejmości, tłumaczenia choroby. POLECAM KAŻDEMU Z CAŁEGO SERCA!!!
Opinia dodana przez: Myszka

lek. dent. Katarzyna Tłustochowicz

LUX MED
ulica Morska 127
81-222 Gdynia

Polecam. Profesjonalizm pomimo mlodego wieku, fajne i delikatne podejscie po pacjenta, zero stresu. Bylam na pierwszej wizycie miesiac temu i jestem mega zadowolona, a jestem osoba wybredna i nieufna jesli chodzi o stomatologow ;)
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Zdzisława Sakowska-Wójcik

Chirurg stomatolog

Słowackiego 98 (Medyk)
97-300 Piotrków Trybunalski

Dzięki Pani Doktor Sakowskiej pozbyłam się bolącej od roku ósemki. Z bólem Pani dr przyjęła mnie jeszcze w tym samym dniu i usunęła ząbka chirurgicznie. Muszę przyznać, że nie odczuwałam bólu podczas zabiegu, a to ogromny komfort dla pacjenta. Cena za usunięcie ósemki chirurgicznie wraz z założeniem szwów również nie jest wygórowana. Żadnych powikłań po zabiegu. Polecam :)
Opinia dodana przez: Magda

lek. dent. Joanna Białczak

Ortodonta, Stomatolog

przychodnia
Piłsudskiego 5
98-200 Sieradz

Znakomity lekarz, kompetentny i godny polecenia, ale także wartościowa osoba. Nigdy nie zawiodła, a leczę się u niej kilka lat.
Opinia dodana przez: Ela

lek. dent. Rafał Obremski

Francuska 25
64-100 Leszno

Bardzo dobry dentysta . Wyrywał mi dwa zęby nawet nie zauważyłam kiedy. potrafi poprawić atmosferę miły kompetenty i wart każdej ceny
Opinia dodana przez: Dorota

lek. dent. Inez Prokurat-Chomka

Sienna 76

Bardzo spóznione,ale bardzo serdeczne podziękowania dla Pani Doktor Inez Prokurat.Dzięki Pani Doktor mogłem wrócić do normalnego funkcjonowania.Fachowe podejście do pacjęta,delikatność przy zabiegach i poczucie humoru,gwarantują pełną satysfakcję. Pomoc stomatologiczna na najwyższym poziomie .Gorąco polecam
Opinia dodana przez: robert

lek. dent. Bogusław Dąbrowski

Przychodnia Rodzinna na Skarpie
Konstytucji 3 Maja 13
87-100 Toruń

Wspaniały lekarz! Pan doktor uratował mi ząb który źle wyleczył poprzedni stomatolog!!! Na szczęście udało się go uratować:) Bardzo dobry lekarz i człowiek. A wizyta nie wiąże się z tak dużym bólem:)
Opinia dodana przez: anonim

lek. dent. Marta Łapaj

Say wow clinic
Kościuszki 229 (Libero, poziom +2)

Pani doktor godna polecenia. Przed zabiegiem, a miałam powiększanie ust wszystko mi wytłumaczyła, a co najważniejsze tak dobrała mi znieczulenie, że zabieg był bezbolesny. Na pewno jeszcze nie raz odwiedzę panią doktor. POLECAM
Opinia dodana przez: Kasia

lek. dent. Maciej Mieszczak

OLDENT
ul.Spółdzielcza 1a/2
75-205 Koszalin

Polecam leczenie u Pana Macieja. Jest to człowiek o wysokiej kulturze osobistej, profesjonalny i oddany pacjentowi. Dokładnie tłumaczy cały przebieg leczenia, w trakcie zabiegu cierpliwy i podążający za pacjentem. Naprawdę szczerze polecam wszystkim niezdecydowanym. Ja akurat jestem po zabiegu wszczepienia implantu, którego bardzo się bałam. Cały zabieg przebiegł w ciepłej atmosferze. Zarówno Pan doktor jak i personel towarzyszący są godni polecenia.

lek. dent. Aleksandra Dobrzańska

os. Sudeckie
58-160 Świebodzice

Byłem umówiony na wizytę na godzinę 16:00. Na 40 minut przed planowaną wizytą zadzwoniła do mnie rejestratorka z pytaniem, czy mogę przyjść wcześniej. Gdy zjawiłem się przed czasem, okazało się, że i tak jest 30 minut opóźnienia. Takie podejście do pacjenta jest skrajnie nieprofesjonalne, lekceważące i absolutnie niedopuszczalne . Dodatkowo rejestratorka Grażynka swoim zachowaniem przekracza wszelkie granice – jest nieuprzejma, arogancka i pozwala sobie na niestosowne, obraźliwe żarty wobec mojej …
Opinia dodana przez: Mateusz