Przychodnia Rejonowa w Jaworze
Piłsudskiego 10
Jawor
Polecam najlepszy dentysta,pomocny i co najważniejsze szybko i bezboleśnie.Stomatolog na 6,pozdrawiam
Przychodnia Specjalistyczna PRODENT
ulica Kochanowskiego 118
Serdecznie polecam doktora Konrada .Jestem po drugiej wizycie i ….zero stresu. Ten lekarz ma złote ręce:-)
Stomatologia Bamberski Dwór NZOZ
ul. św. Wawrzyńca 1 A/17
Dzięki takim lekarzom odzyskuje się wiarę w ludzi. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Teraz wiem, że kanałowe leczenie zęba nie powinno trwać jedną wizytę (jak u innych stomatologów), że wymaga zrobienia zdjęcia, aby sprawdzić ile ząb ma kanałów, że wymaga użycia endometru, że przy odpowienim znieczuleniu może być ono całkowicie BEZBOLESNE. Pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Przychodnia Stomatologiczna "OPTIMADENT" Filia w Krakowie
Nowosądecka 31/49
Serdecznie polecam,miły ,bardzo sympatyczny , wszystko tłumaczy, atmosfera na luzie ,bardzo się bałam wyrywania 8 ,dr zrobił to szybko
gabinet prywatny
świętokrzyska
Skarżysko-Kamienna
Przesympatyczna Pani Stomatolog . Pierwszy raz byłam na wizycie z czterolatka . Córka na początku była wystraszona ale po wejściu do gabinetu od razu zmieniła nastawienie . Doktor od początku miło nas przyjęła . Pokazywała córce narzędzia jakimi będzie pracowała oraz opowiadała wierszyki w trakcie leczenia ząbków . Na koniec wizyty córka dostała skromny upominek więc i to na plus oraz stwierdziła że będzie często tutaj mogła przychodzić , bo …
Włodzimierz Curyło, Ilona Curyło-Dziuba Praktyka Lekarzy Spółka Cywilna
Sikorskiego 40
Węgliniec
Super dentysta - jak dla mnie zadowolenie w 100 procentach .... widać wszystkie Dysie to super lekarze- to chyba rodzinne
Sigma
Powstańców Śląskich 49
Super lekarka. Polecam każdemu. Zęby leczy profesjonalnie tak, aby nie trzeba było o nich myśleć przez bardzo długi czas.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Dental Endo Stomatologia Rodzinna
ul. Brożka 18
Pelen profesjonalizm. Bezbolesnie, bezstresowo. Pani dr. jasno i zrozumiale objasnia zabieg. Caly personel w gabinecie bardzo mily.
Bardzo sympatyczny i przystojny pan doktor. Potrafi człowieka rozbroić uśmiechem. Dokładnie opisał możliwości leczenia. Zaalarmował co należy leczyć natychmiast a z czym możemy poczekać. Nie próbował mnie oskubać jak moja poprzednia dentystka. Powiedział że kilka plomb które mam mimo iż można by je wymienić ze względów estetycznych to mogą spełniać swoją funkcję jeszcze przez jakiś czas gdyż są szczelne, a przy znoszeniu starej plomby zawsze znosi się część tkanek zdrowych. …
Pana Tadeusza 48
Łuków
Świetny lekarz.Gorąco polecam!Uprzejmy,miły i pełen profesjonalizmu.Z każdej wizyty wychodzę zadowolona.
Centrum Stomatologii ''Dentus'' Bydgoszcz
ulica Ku Wiatrakom
Bydgoszcz
Jedyny stomatolog do którego chodzę ja, moje córki oraz mąż. 100% profesjonalizm, świetny kontakt i podejście do pacjenta, również dziecka. Bardzo polecam !!
Villa Dentica
Bronowicka 19/lu9
Pan doktor jest bardzo dokładny, wszystko tłumaczy, godny zaufania. Ma również dobre podejście do dzieci. Polecam!
Pani Justyna jest genialna dla dzieci. Rzadko mam ochotę kogoś zareklamować, właściwie nigdy nie miałam przekonania, że naprawdę mogę ręczyć. Idealny stomatolog na pierwszą wizytę dla dziecka. Zakłada pakt z małym pacjentem i świetnie rozpoznaje, kiedy należy być fair i przestać borować. Powinna sama założyć praktykę dla dzieci. Moja córka chce chodzić do dentysty!
Szczecińska 59
41500
Chorzów
Leczenie u pani profesor przebiega bezproblemowo i fachowo. Poświęca wystarczająco dużo czasu na tłumaczenie i rozmowę. Jest uprzejma. Znajomego ratowała nawet w dzień wolny od pracy. Dobrze mieć takiego stomatologa.
SPZOZ Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Gnieźnie "Dziekanka"
ulica Poznańska 15
Gniezno
Ponad 20 lat uczęszczam regularnie do Pani Doktor. Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Dokładna, uprzejma, z wysoką kulturą osobistą. Dla osób bojących się dentystów: delikatna, wyrozumiała. Nie zdarzyło się, by w nagłych sytuacjach odmówiła kiedykolwiek pomocy. Świadczy usługi wysokiej jakości. Bez zawahania mogę polecić każdemu.
Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego
ul. Grunwaldzka 20
Police
Miałam przyjemność poznać Panią doktor w Gabinecie Ra - dent w Szczecinie Trafiłam do niej z polecenia, zatem nie tylko ja jestem baaardzo zadowolona z pracy tego lekarza. Pani doktor jest najlepsza pod "słońcem". Pacjent u Niej czuje się bezpiecznie. Byłam pod wrażeniem jej precyzji i delikatności. Widać u niej profesjonalizm. Z moich "krzywych" ząbków zrobiła "cudo". Poza tym jest przemiłą osobą. Bardzo szkoda, że wyjechała ze Szczecina. Ale mam …
Słowackiego 67/Armii Krajowej 18
Piotrków Trybunalski
Leczę zęby u Pani Marii od kilkunastu lat i żadnych problemów. Nigdy żadna plomba mi nie wypadła i stąd pewność, że używa dobrych produktów do uzupełnień. Szczerze polecam :D jedyny minus to odlegle terminy wizyt, ale z drugiej strony to właśnie świadczy o kompetencji i dobrze wykonywanej pracy.