lek. dent. Małgorzata Gdaniec

Centrum Stomatologii ''Dentus'' Bydgoszcz
ulica Ku Wiatrakom
85-856 Bydgoszcz

Jedyny stomatolog do którego chodzę ja, moje córki oraz mąż. 100% profesjonalizm, świetny kontakt i podejście do pacjenta, również dziecka. Bardzo polecam !!
Opinia dodana przez: Karolina

lek. dent. Michał Goliński

Protetyk, Stomatolog

Villa Dentica
Bronowicka 19/lu9

Pan doktor jest bardzo dokładny, wszystko tłumaczy, godny zaufania. Ma również dobre podejście do dzieci. Polecam!
Opinia dodana przez: Natalia

lek. dent. Justyna Pierścińska

ulica Wspólna 13A

Pani Justyna jest genialna dla dzieci. Rzadko mam ochotę kogoś zareklamować, właściwie nigdy nie miałam przekonania, że naprawdę mogę ręczyć. Idealny stomatolog na pierwszą wizytę dla dziecka. Zakłada pakt z małym pacjentem i świetnie rozpoznaje, kiedy należy być fair i przestać borować. Powinna sama założyć praktykę dla dzieci. Moja córka chce chodzić do dentysty!

dr hab. n. med. Lidia Postek-Stefańska

Stomatolog dziecięcy

Szczecińska 59
41500 Chorzów

Leczenie u pani profesor przebiega bezproblemowo i fachowo. Poświęca wystarczająco dużo czasu na tłumaczenie i rozmowę. Jest uprzejma. Znajomego ratowała nawet w dzień wolny od pracy. Dobrze mieć takiego stomatologa.

lek. dent. Elżbieta Grzesiecka

SPZOZ Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Gnieźnie "Dziekanka"
ulica Poznańska 15
62-200 Gniezno

Ponad 20 lat uczęszczam regularnie do Pani Doktor. Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Dokładna, uprzejma, z wysoką kulturą osobistą. Dla osób bojących się dentystów: delikatna, wyrozumiała. Nie zdarzyło się, by w nagłych sytuacjach odmówiła kiedykolwiek pomocy. Świadczy usługi wysokiej jakości. Bez zawahania mogę polecić każdemu.
Opinia dodana przez: Mikołaj

lek. dent. Magdalena Salak

Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego
ul. Grunwaldzka 20
72-010 Police

Miałam przyjemność poznać Panią doktor w Gabinecie Ra - dent w Szczecinie Trafiłam do niej z polecenia, zatem nie tylko ja jestem baaardzo zadowolona z pracy tego lekarza. Pani doktor jest najlepsza pod "słońcem". Pacjent u Niej czuje się bezpiecznie. Byłam pod wrażeniem jej precyzji i delikatności. Widać u niej profesjonalizm. Z moich "krzywych" ząbków zrobiła "cudo". Poza tym jest przemiłą osobą. Bardzo szkoda, że wyjechała ze Szczecina. Ale mam …
Opinia dodana przez: Halina

lek. dent. Maria Krasoń

Słowackiego 67/Armii Krajowej 18
97-300 Piotrków Trybunalski

Leczę zęby u Pani Marii od kilkunastu lat i żadnych problemów. Nigdy żadna plomba mi nie wypadła i stąd pewność, że używa dobrych produktów do uzupełnień. Szczerze polecam :D jedyny minus to odlegle terminy wizyt, ale z drugiej strony to właśnie świadczy o kompetencji i dobrze wykonywanej pracy.
Opinia dodana przez: Damian

lek. dent. Elżbieta Zaniewska-Krakowiak

Ortodonta, Stomatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Poradnia Stomatologiczna
Aleja "Solidarności" 155/22

Moja wizyta dotyczyła zbijania kamienia czyli nalotu nazębnego, wizyta refundowana z nfz. Nie miałem szczególnych oczekiwań, bo wizyta nfz, rutynowa czynność... a tu na początku pytanie "co Panu dolega?". Na początku nie zrozumiałem, i myślałem, że to żart. Ale po mojej odpowiedzi nastąpiła wnikliwa analiza moich dolegliwości periodontologicznych (a mam ich kilka). No i robota wykonana została bardzo porządnie, co oczywiście nie jest bez znaczenia. Było opóźnienie, tak jak to …
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Elżbieta Świtek

NZOZ Interdent
ulica Szkolna 35
60-185 Skórzewo

Pani dr.Elzbieta Świtek jest stomatologiem, dzięki której w doroslosci przełamałam lęk przed wizytą u dentysty. Pracę pani Elżbiety cechuje wysoki profesjonalizm oraz ogromną empatia i cierpliwość do pacjenta. Jestem straszna panikarą, a pani Elżbieta zawsze podchodzi do mnie ze stoickim spokojem, a wizyta u stomatologa kojarzy mi się teraz bardzo pozytywnie, z dbaniem o swoje zdrowie. Od 5 lat na leczenie zębów chodzę wyłącznie do pani Elzbiety, i polecam ja …
{'id': 40647, 'name': 'Bydgoszcz'} Stomatolog
                                       lek. dent. Artur Gołębiowski

lek. dent. Artur Gołębiowski

Platinum Stomatologia Estetyczna
Teofila Gackowskiego 1C
Bydgoszcz

Polecam Pana doktora Gołębiowskiego . Najbardziej w życiu bałam się znieczulenia i uczucia ukłucia. Podczas wizyt u Pana doktora - zero bólu, zero stresu, zawsze uśmiech i dobra muzyka w gabinecie. Pani asystentki zawsze uśmiechnięte, interesują się pacjentem, pytają czy wszystko w porządku. Jakoś usług na najwyższym poziomie, przyjazna atmosfera, polecam z czystym sercem!
Opinia dodana przez: Agata

lek. dent. Karolina Maj

NZOZ "PIELĘGNIARKI" MONIKA MARTWICKA
Marii Skłodowskiej-Curie 7
83-400 Kościerzyna

Polecam z całego serca! Pani doktor miła i sympatyczna z uśmiechem do pacjenta! 😊 Wszystko dokładnie tłumaczyła. Bezboleśnie!

lek. dent. Jan Skrok-Wolski

ulica Krucza 12
43-251 Pniówek

Rzetelny stomatolog. Cierpliwy, zawsze uśmiechnięty, wszystko omówi , wytłumaczy. Jest bardzo delikatny. Syn uwielbia do niego chodzić.

lek. dent. Łukasz Obrusiewicz

ulica Grabskiego 13
20-330 Lublin

Ulubiony stomatolog mojego syna. Chodzimy do niego całą rodziną. Wszystko tłumaczy spokojnie i uprzejmie. Człowiek z sercem na dłoni.
Opinia dodana przez: Beata

lek. dent. Justyna Szarkowicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne UNO-MED
ulica Gumniska 11
33-100 Tarnów

Najlepsza Pani doktor stomatolog pod słońcem, pełen profesjonalizm, nic dodać cóż ująć ;-) Polecam na przyszłość, lepszej nie znajdziecie :)
Opinia dodana przez: Łukasz G..........

lek. dent. Filip Marcyjaniak

Klimczaka 8/19

Wspaniała osoba! 10/10. W stosunku do dzieci szalenie ciepły i empatyczny, skupia się na dziecku, nawiązuje z nim kontakt i bawi się, aby je zachęcić. Nigdzie się nie spieszy, nie popędza. Pan Filip jest jedynym lekarzem stomatologiem który przekonał mojego synka do wizyt dentystycznych. Bez bajek, zabawek i innych cudów. Ja sama zaczęłam u niego leczyć swoje zęby i jestem zachwycona.
Opinia dodana przez: Ola

lek. dent. Magdalena Krowicka

" Przychodnia na Biskupinie" Sp. z o.o.
Olszewskiego 21

Profesjonalizm na najwyzszym poziomie! Leczenie bezbolesne! Efekty fenomenalne! Gabinet bardzo nowoczesny! Warto iść do tego stomatologa. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Basia

lek. dent. Monika Zadrożna

Przychodnia Stomatologiczna
Nehrebeckiego 2
97-400 Bełchatów

jestem bardzo zadowolony z efektów pracy wykonanej przez panią doktor Monike. Widać że praca dla niej to pasja , wstawiona krorona wygląda estetycznie i solidnie a zabieg nie był dla mnie uciążliwy. praca zostyała na tyle idealnie wykonana że praktycznie nie widać że to nie moje zęby. Pełen profesjonalizm - serdecznie dziękuje i pozdrawiam !
Opinia dodana przez: pawel

lek. dent. Małgorzata Bartnik

ul. Bałdowska 48/1
83-110 Tczew

Pani Małgorzata jest stomatologiem z powołania. Byłem u kilku stomatologów, ale tak dobrze jak w gabinecie u Pani Małgorzaty nigdzie się nie czułem. Ta Pani wykazuję bardzo dużo empatii, a zarazem posiada ogromną wiedzę co sprawia , że można się czuć u niej przyjemnie pomimo nie przyjemnych zabiegów jakie wykonują stomatolodzy. Jest Pani Mistrzynią w swoim fachu i już stomatologa nie zmienie
Opinia dodana przez: Damian
W końcu trafiłem na wymarzonego dentystę, koniec z wizytami u rzeźników, Pani Ewa sprawiła, że leczenie zębów to prawie przyjemność ;)
Opinia dodana przez: Radek

lek. dent. Agnieszka Nikołajuk-Kopańko

Rumiankowa 13
15-665 Białystok

Pani Doktor bardzo miła i dokładna. Wizyta 10/10. Sprawnie i konkretnie. Gabinet bardzo nowoczesny i komfortowy. Na pewno polecam i będę wracał.
Opinia dodana przez: Michał