lek. dent. Mirosław Suchcicki

11-go Listopada 2/35
07-400 Ostrołęka

20 lat temu robiłem sporo zebów u Mirosława i do dziś nic z nimi się nie dzieje . Z całego serca polecam . Niektóre zęby miały tylko boczne scianki i nadawały się do wyrwania ale spróbowaliśmy je uratować bo wyrwać to żaden problem. Mam je do dziś :) POLECAM !!!
Opinia dodana przez: Sebastian

lek. dent. Sylwia Domagalska-Idzikowska

Staszica 46/12
26-500 Szydłowiec

Stomatolog Sylwia Domagalska- Idzikowska bardzo dobra w swoim zawodzie na 6+ . Jestem super zadowolona i POLECAM każdemu.

lek. dent. Andrzej Mikłaszewicz

Izabelli 18/30

5 gwiazdek na 5 możliwych we wszystkich kategoriach w oparciu o wizyty odbyte na przestrzeni przeszło dziesięciu lat. Dałbym jeszcze w kategorii uczciwość - rzetelna diagnoza i fachowe wykonanie = efekt na lata. Stąd zresztą ta opinia - mam porównanie, bo z nastaniem pandemii musiałem korzystać z usług innego dentysty. Niebo a ziemia...
Opinia dodana przez: P

lek. dent. Anna Kolasa-Rączka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "VILLA NOVA DENTAL CLINIC"
Marconich 3 lok. E

Przemiła,niezwykle kompetentna i profesjonalna Pani Doktor. Wspaniałe podejście do dzieci. Szczegółowe i wyczerpujące informacje na temat planowanego leczenia. Wizyty przebiegają bezstresowo, w spokojnej atmosferze. Polecam wszystkim, którzy oczekują fachowej pomocy w problemach otrodontycznych.

lek. dent. Katarzyna Labuda-Talkowska

ZOZ "MEGIDENT"
ulica Gagarina 32A/3

Najlepsza specjalistka w swoim fachu, obszerna wiedza i doświadczenie owocują znakomitymi wynikami, szkoda że odeszła z Piaseczna. Polecam tę stomatolog😉👍
Opinia dodana przez: Jarek

lek. dent. Magda Uznańska

Poradnia Stomatologiczna "ELA-DENT"
Grunwaldzka 8a/21
09-100 Płońsk

Witam, Pani stomatolog naprawdę godna polecenia! imponująco cierpliwa zarówno do mnie jak i mojego dziecka!
Opinia dodana przez: Olga

lek. dent. Łukasz Petz

NZOZ Grażyna Iwan-Dyś , Jacek Zwierzchowski sp. cywilna
ulica Grunwaldzka 11
57-256 Bardo

Zostałem sympatycznie, fachowo przyjęty bez oczekiwania o umówionej godzinie. Ząb usunięty bez bólu w trakcie i po ekstrakcji. Dziąsło wygoiło się bez komplikacji. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Dariusz

lek. dent. Ilona Zając-Kozłowska

Broniewskiego 10/50
58-309 Wałbrzych

Naprawdę godny polecenia lekarz. Pani doktor ma bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, do każdego podchodzi indywidualnie. Naprawdę warto się u niej leczyć!
Opinia dodana przez: Maja

lek. dent. Maja Sleiman-Włoch

Centrum Gastrologiczno-Hepatologiczne s. c. Dariusz Lewera, Waldemar Lewera
Gen. Dąbrowskiego Henryka 40

Chciałam polecić Panią doktor wszystkim rodzicom małych pacjentów. trafiłam do Pani doktor z synem, który panicznie bał się dentysty ( był już po kilku wizytach u innych mało cierpliwych stomatologów). Pani Maja małymi kroczkami, swoją cierpliwością, wielką empatycznością i szczerością wobec mojego dziecka zbudowała wspaniałą nić porozumienia. Sprawiła, ze po 2 czy 3 wizytach mój syn przestał się bać - wizyty zaczęły odbywać się bez strachu i płaczu. Każda wizyta …
Opinia dodana przez: Dominika

lek. dent. Mirosław Kaczmarek

ulica Staszica 8A/4
83-400 Kościerzyna

Miałem " przymusowy" kontakt z Panem doktorem z powodu niespodziewanej konieczności usunięcia ósemki. Odwiedziłem 4 gabinety dentystyczne i nikt nie podjął się wykonania tej ciężkiej pracy. W jednym z tych gabinetów polecono mi doktora Kaczmarka, który na moją prośbę specjalnie pofatygował się do gabinetu i wykonał zabieg w taki sposób, że mogę o tym mówić w samych superlatywach. Wszystko zostało mi wcześniej wcześniej dokładnie wytłumaczone w sposób bardzo sympatyczny i …
Opinia dodana przez: Tadeusz

lek. dent. Tomasz Janic

Zakład Opieki Stomatologicznej "SAWDENT-POGOŃ"
ulica Będzińska 14
41-200 Sosnowiec

niespotykany profesjonalizm zarówno w zakresie kompetencji, jak i podejścia do pacjenta zarówno podczas leczenia zęba, jak i wyrywania.
Opinia dodana przez: Jola

lek. dent. Dominika Solarek

ul. Maćka z Bogdańca 16B/23-24

Jedyna i najlepsza w swoim rodzaju Stomatolog! Zawsze mówi co robi i co się będzie działo, zażartuje, ale też nie zagaduje jak w salonie fryzjerskim. Bezbolesnie i sprawnie! Serdecznie polecam!

lek. dent. Elżbieta Kopcińska

ul. Henryka Sienkiewicza 13/2
06-500 Mława

Pani doktor to pełna profesjonalizmu i dokładna osoba. Bardzo dobrze wyleczyła zęba po poprzednim "fachowcu".
Opinia dodana przez: Łukasz

lek. dent. Paulina Buczkowska-Puślecka

ulica Pamiątkowa 2/15

Jestem bardzo zadowolony z wizyty u Pani doktor. Ból zęba bardzo szybko minął. Pełen profesjonalizm i bardo duża dokładność. Polecam.
Opinia dodana przez: Tomasz

lek. dent. Maciej Wudarczyk

Przychodnia Stomatologiczna "MW-DENT" Małgorzata Wudarczyk
Nagietkowa 3
65-012 Zielona Góra

KOMPETENTNY i bardzo uprzejmy Młody Lekarz z nie lada wiedzą. Chodziłam z dzieckiem do innych stomatologów (zwykle kobiet), ale to co mnie spotkało w gabinecie na Nagietkowej.... to fachowość, opanowanie i suuuuuuuuper podejście do MAŁEGO PACJENTA - POLECAM GORĄCO!!! Tak powinni leczyć dzieci we wszystkich gabinetach, dziecko nie lęka się wracać na następną wizytę. Spokój tego Pana udzielił się mojej córce, wspaniale z nim współpracowała, otwierała buzię - a On …
Opinia dodana przez: Halina

lek. dent. Wioletta Bielas

Przychodnia Lekarsko Stomatologiczna "AMODENT"
Dzieci Warszawy 29/U. X, XI, XII

Miałem przyjemność skorzystać z usług Pani Dr Wioletty Bielas w klinice Maestria przy ul. Karmelickiej 22 w Warszawie. Leczenie kanałowe zęba z użyciem mikroskopu. Pani Doktor jest niezwykle profesjonalnym lekarzem, delikatna, empatyczna, dokładnie wyjaśniła sposób leczenia, efekty które zostaną osiągnięte, etapy jakie będą realizowane. Przed rozpoczęciem zabiegu została wykonana tomografia aby dokładnie zobrazować stan uzębienia i tego co będzie wymagało leczenia. Po kolejnych etapach zabiegu były również wykonane dodatkowe zdjęcia …
Opinia dodana przez: Paweł Kucharski

lek. dent. Dorota Strycharczyk

Al. KEN 26/U 08

Bardzo dobry, wykwalifikowany i doświadczony lekarz stomatolog, poza tym miła i taktowna osoba, traktująca pacjentów ze zrozumieniem.
Opinia dodana przez: Lucyna

lek. dent. Iwona Wędzik

Leśna 16B/21
07-320 Małkinia Górna

Doktor Iwona to najlepszy stomatolog jakiego spotkałam. Jest bardzo rzeczowa, dokładnie omawia przebieg leczenia, przedstawia wszystkie za i przeciw. Jest bardzo miła i sympatyczna. Bardzo polecam Panią doktor.
Opinia dodana przez: Patrycja

lek. dent. Adriana Jaroszewska-Wójcicka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Aldent
ulica Rysia 1/U2

Bardzo niezawodna pomoc stomatologiczna. Lekarz jest uprzejmy i nieustannie uśmiechnięty. Każdy lekarz powinien być taki dobry i charyzmatyczny. Zdecydowanie polecam !!!!
Opinia dodana przez: Dariusz

lek. dent. Marta Maruszak-Stadnik

Zakład Opieki Zdrowotnej "Zdrowie"
3-go Maja 24 A
21-100 Lubartów

Super dentystka :)...................................................................................................