lek. stom. Przemysław Warszawa

Chirurg stomatolog, Stomatolog

FALDENT
ul. Derkaczy 57 B

Lekarz na 6-tkę! ale nie wiem czemu nie ma takiej w rankingu? Świetny specjalista i świetny człowiek, czyli dałabym dwie szóstki, a właściwie sześć szóstek. Wreszcie trafiłam w dobre ręce.

dr Marta Gara-Rucińska

Akademicki Szpital Kliniczny Akademickie Centrum Opieki Stacjonarnej
ulica Borowska 213

Podejście i sprzęt światowej klasy. Po jednej wizycie jestem bardzo zadowolony a łatwego zadania Pani DOKTOR nie miała.
Opinia dodana przez: Maciek

lekarz Krzysztof Denis

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

ARCUSMED
42-200 Częstochowa

Ten Człowiek ma dar od Boga. Mam problem z usuwaniem zębów. Byłem u kilku lekarzy , którzy usiłowali mnie znieczulić jednak udało się tylko Panu Krzysztofowi. Polecił mi go inny stomatolog, który powiedział cyt. Jeśli Pana ten lekarz nie będzie w stanie znieczulić to nikt tego nie zrobi. U mówiłem się na wizytę i poszedłem do Pana Denisa. Od razu poczułem bardzo sympatyczną atmosferę. Pan Krzysztof był bardzo spokojny. Porozmawiaj …
Opinia dodana przez: Adrian

dr n. med. Tomasz Walawender

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

B dental
Chemiczna 3
44-100 Gliwice

Wszytko pięknie ładnie, ale poświęcenie czasu dla pacjenta to minimalizm ... ważne aby szybko i jak najwięcej zębów na raz zrobić - dla mnie podejście czysto na kasę
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg stomatolog
                                       lek. dent. Marian Inglot

lek. dent. Marian Inglot

Chirurg stomatolog, Implantolog

INGLOT
Fiołkowa 4

Jestem na samym początku leczenia. Mam ogromną fobię stomatologiczną. Dziękuję za wyrozumiałość i profesjonalną rozmowę. Polecam Pana doktora z całego serca.
Opinia dodana przez: Teresa

lek. dent. Krzysztof Maliborski

gabinet prywatny
Bartoszka

Najlepszy z najlepszych - leczę się u niego od 4-5 lat i nie zamienię na żadnego innego! Dzięki temu że jest bardzo pogodnym człowiekiem u niego wizyta nie równa się stresowi. Śpiewa, zagaduje, opowiada dowcipy do tego stopnia rozluźnia atmosferę, że czasem zapominam poprosić o znieczulenie a potem okazuje się ze już po zabiegu. Współpracuje z małżonką - dzięki temu w gabinecie panuje rodzinna atmosfera. Pamięta swoich pacjentów. Nie potrzebuje …

lekarz Szymon Kozielec

ulica Kupiecka 12
78-500 Drawsko Pomorskie

Pełen profesjonalizm, jestem bardzo zadowolona z usług stomatologicznych przez Pana Szymona. Pan doktor jest bardzo uprzejmy, rzetelny i cierpliwy. Polecam
Opinia dodana przez: Daria

lek. stom. Maciej Dorosz

Maciej Dorosz
Konarskiego 11
Tarnów

Również szczerze polecam dr. Dorosza. Gdy konkretnie spuchło mi dziąsło, jako jedyny zaoferował wizytę na drugi dzień z rana, reszta oczywiście albo nie miała terminów, albo na hasło "nowy pacjent" odkładała słuchawkę. Dlatego za samo podejście w tej konkretnej sytuacji w przyszłości zamierzam korzystać tylko z usług p. Dorosza. Jeśli dodać do tego naprawdę przystępne ceny w stosunku do innych stomatologów, u których za samo tylko przekroczenie progów ich pięknych, …
Opinia dodana przez: Łukasz

Grzegorz Augustyński

Jana III Sobieskiego
84-200 Rumia

Niezawodny specjalista. Usługi zawsze na najwyższym poziomie. Dziękujemy za dbanie o nasze uśmiechy OD LAT :)
Opinia dodana przez: Patryk

lek. dent. Aleksandra Gnyszka

Dental Design Jaworska
Zamiejska 13
05-802 Pruszków

miła pani doktor, ale przede wszystkim zna się na rzeczy. fachowe podejście ale jednocześnie też "ludzkie", wytłumaczy dokładnie co robi, tak, że każdy zrozumie. naprawdę polecam.
Opinia dodana przez: WalentowiczAgnieszka

lek. dent. Adam Romaniuk-Demonchaux

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CENTRUM MEDYCZNE" Sp. z o. o.
Śląska 1
44-206 Rybnik

Jestem bardzo zadowolony z prowadzonego leczenia. Wizyty są na czas, w spokojnej atmosferze i komfortowym znieczuleniu a efektem są bardzo ładne plomby. polecam
Opinia dodana przez: Nina

lek. dent. Aleksandra Paruzel-Pliskowska

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Szpital
MONTELUPICH 7

Najlepszy stomatolog jakiego do tej pory spotkałam. Rzetelna, sympatyczna, szybko i fachowo zajmie się pacjentem. Numer 1 😃

lek. dent. Janusz Chmielowiec

ul. Kujawska 48/11
85-031 Bydgoszcz

Profesjonalne podejście do pacjenta ! Ratuje każdy ząb . Polecam z całego serca leczę żeby u pana doktora już 35 lat 🙂

lek. dent. Jacek Sopata

Prywatna Praktyka Stomatologiczna Jacek Sopata
Wadowicka 38
32-640 Zator

Dziękuje bardzo za wspaniały uśmiech po 30 latach i nowe super zrobione implanty jestem bardzo zadowolona 👍

lek. dent. Radosław Namięta

Neo Dentica
Batalionu Parasol 6 nr lok. 2
59-220 Legnica

Całe życie bałam się stomatologa ale od kiedy chodzę do Pana doktora ten strach mija...leczeń bezbolesne...uprzejmość...dokładność i rewelacyjne podejście do pacjenta....polecam z całego serca

dr n. med. Przemysław Rosak

Specjalistyczna Praktyka Dentystyczna
Piłsudskiego 13
41-300 Dąbrowa Górnicza

Wszystko tak jak powinno być podczas wizyty u lekarza. Leczenie odbywa się bezboleśnie z troską o zadowolenie pacjenta. Bardzo polecam
Opinia dodana przez: Kamil

lek. dent. Andrzej Szantyr

Gabinet Stomatologiczny Andrzej Szantyr
Męczenników Oświęcimia 22/4
41-922 Radzionków

Jeśli zależy komuś na bezbolesnym leczeniu i profesjonalnym podejściu to tylko tutaj. Całkowicie zmieniam zdanie zdanie na temat wizyt u dentystów. Dobry sprzęt i mila atmosfera przy soft rockowej muzyczce ;)
Opinia dodana przez: Tomasz
Bardzo polecam panią Doktor Agnieszkę Dziuba. Jest przesympatyczna i rewelacyjnie wykonuje swoją pracę. W nagłych przypadkach bierze od ręki. Polecam, polecam,polecam!
Świetny lekarz, profesjonalny i uprzejmy :) Całe dzieciństwo unikałam dentystów, jednak teraz chodzę tam z przyjemnością.

lek. dent. Barbara Majewska

Kazimierska 42
84-240 Reda

Wiedza, kompetencja, podejście do pacjenta na najwyższym poziomie. Najlepszy dentysta u którego byłam. Jakość usługi potwierdza trwałość plomb nawet po 20 latach.
Opinia dodana przez: Daria