Kompleksowa obsługa w świetnie wyposażonym gabinecie, wszystkie potrzebne zdjęcia były robione na miejscu. Doktor Iza bardzo kompetentna, dokładnie wyjaśnia przebieg leczenia. W razie potrzeby inny specjaliści (np. ortodonta), którymi można się skonsultować. Polecam, jestem bardzo zadowolona z wykonanej protetyki (a wcześniej usuniętego zęba). Oczywiście leczenie i wypełnienie innego zęba także w porządku.
Trafiłam do pani doktor podczas pobytu wypoczynkowego w Zakopanem bez zapisu z rozległym stanem zapalnym po nieumiejętnym wszczepieniu implantów. Pani doktor zajęła się mną tak, jakbym była Jej pacjentką, poświęcając mi tyle czasu, że aż wprawił mnie ten fakt w zdumienie. Pani doktor jest lekarzem jakich dziś trudno spotkać - z empatycznym i kompleksowym podejściem do pacjenta. Szczerze polecam panią doktor, bo spotkanie z Nią to wielka przyjemność, niezależnie od …
Super Stomatolog-polecam Pana Doktora wszystkim moim znajomym i rodzinie,bo wiem ,że mogę ręczyć za Pana Doktora Jedyny stomatolog,któremu ufam ,bo jest profesjonalista w swojej dziedzinie i do końca ratuje zeby-zwlaszcza moje,które są fatalne .Boję się strasznie dentysty i każda wizyta była dla mnie przerażeniem dopóki nie zaczęłam chodzić do Pana Doktora Najder .Tu czuje się zaopiekowana i wiem,że wyjdę zadowolona.
Prywatna Przychodnia Lekarsko-Stomatologiczna JAWI-MED-MACURA Spółka Jawna
ulica Pokoju 8A
Ruda Śląska
Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Dr Rybka to super lekarz, bardzo kompetentny i uprzejmy. Polecam wszystkim.
Jak będziemi już staży i będę siedział w fotelu a moja żona będzie robić na drutach będziemy wspominać dr.Jadczyka który potrafił z niemożliwego zrobić możliwe. Wyleczył to co inni zepsuli.Już nie trzeba dłonią zakrywać ust.Były problemy z ugryzieniem nawet miękkiej bułki a teraz można gryźć orzechy i obgryzać kości. Dziękujemy Ci doktorze i życzymy wszystkiego dobrego.Polecamy dr.Jadczyk ze 100% odpowiedzialnością. Bogusia i Bogdan z kieleckiego
NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "TWOJE OCZY" JANUSZ ADAMSKI
ulica Gdyńska 51
Elbląg
Młody,ale kompetentny i zdolny stomatolog. Nie boi się trudnych przypadków i bardzo dobrze sobie z nimi radzi. Leczenie pod mikroskopem to standard u niego. Dotego miły i uprzejmy.
MARDENT
ul. Kościuszkowców 23
Pani dr jest wspaniałym lekarzem z perfekcyjnym i profesjonalnym podejściem do nastoletniego pacjenta.
Łowickie Centrum Kardiologii
Batalionów Chłopskich 2B
Łowicz
Pani doktor dokładnie tłumaczy w czym jest problem i jak będzie przebiegało leczenie, nigdy nie wykonuje leczenia w pośpiechu ,jest precyzyjna i perfekcyjna .
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "DENTIMEX"
Pogodna 3
Stargard Szczeciński
Szczerze polecam doktora. Jego profesjonalizm, poczucie humoru, ogrom wiedzy uspokaja nawet największego panikarza. Poza tym wysoka kultura osobista. Wszystko dokładnie tłumaczy, opisuje krok po kroku, wycisza pacjenta. Oddany swojej pracy. Polecam z czystym sumieniem!!!!! 200% zaufania.
SPZOZ Zespół Zakładów Lecznictwa Otwartego i Zamkniętego
ulica Witosa 2