Stomatologia Na Podzamczu
Wielka Odrzańska 31B
Bardzo dobry dentysta, żadnych komplikacji. Polecam bo warto, następnym razem też przyjdę do niego :)
Wojska Polskiego 140 (Med-Complex)
Sosnowiec
Pani doktor poza tym że jest piękna szczupła kobieta jest też znakomita profesjonalistka. Tak mi wyleczyła moje kiełki 😊że do tej pory nie odczuwam dyskomfortu. Zawsze mnie ratuje z opresji. To najlepszy stomatolog jakiego znam a była w wielu gabinetach. Działa z misją zaangażowaniem, jest rzetelna i uczciwa. Dziękuję pięknie.
Gabinet stomatologiczny Marcin Irzyk
Karliczka 10
Pan doktor Marcin Irzyk jest wspaniałym dentystą, pełnym empatii i bardzo kompetentnym lekarzem. Tłumaczy każdą swoją czynność pacjentowi i przebieg leczenia. Stosuje kompleksowe leczenie oraz poświęca mu czas - nie śpieszy się. Jest bardzo uprzejmy i ciepły w obejściu z pacjentem. Mam pełne zaufanie do pana doktora. Jest bardzo miły i szybko nawiazuje kontakt z pacjentem. Dodaje otuchy spanikowanym i bojącym się osobom. Serdecznie polecam wizyty u doktora Irzyka.
Bolesława Chrobrego 1 D
Ostróda
Profesjonalizm pod każdym względem. Zaangarzowany, uprzejmy i godny polecenia. Świetny lekarz z poczuciem humoru. Najlepszy w okolicy (I nie tylko). Leczę się u doktora od lat. Jest the BEST
"Ośrodek Zdrowia Rodzina" Sp. z o.o w Iławie
ulica Wiejska 3A
Iława
Fantastyczny lekarz.Dokładnie i precyzyjnie objaśnił jak będzie wyglądało leczenie. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Polecam:-)
Mialam przyjemność skorzystania z uslug doktora. Okazal sie byc niezwykle cierpliwy,profesjonalny,dokladny,solidny i bardzo mily. Polecilam Go rodzinie, znajomym i polecam rowniez tym wszystkim,ktorym zależy na ładnym usmiechu ,fachowej poradzie zarowno pod względem utrzymania higieny jamy ustnej jak i estetyki .
Centrum Stomatologia
Moniuszki 3/7
Wieliczka
Właśnie zakończyłam leczenie u pana doktora Daniela Baniaka. Moim zdaniem pan doktor jest profesjonalnym endodontą stomatologiem. Wykonywał mi bardzo skomplikowane leczenie kanałowe zębów trzonowych, ponadto uratował mi zęba, który nie był do końca wyczyszczony - wykonując powtórne leczenie kanałowe (ząb był wcześniej leczony przez innego dentystę). Miałam też przeprowadzony skaling i piaskowanie zębów, co dało rewelacyjny efekt. Za ogromną zaletę pana doktora uważam jego osobowość i wysoką kulturę osobistą. Jest …
Gołuchowska 7 lok. 40
Leczę się u Pana Kamila od lat wraz z rodziną. Potwierdzam opinię poprzedników. Pełny profesjonalizm i zaangażowanie.
Głowackiego 4 lok. 2
Lublin
Cudowna lekarka! Leczę się u niej od lat, bardzo fachowa, potrafiła uratować ząb nie do uratowania, zakłada piękne białe wypełnienia, proteza mojej Mamy pasuje idealnie(z poprzednią męczyła się wiele lat myśląc że tak musi być, jak się okazało nie musiało!) zero fuszery gdy robi na NFZ życzmy sobie więcej takich doktorów!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SKIM Gabinety Stomatologiczne FILIA 4
Romana Dmowskiego 9
Polecam, najlepszy lekarz - stomatolog jakiego wżyciu miałem przyjemność spotkać. Doświadczenie i profesjonalizm, kompetencja i empatia.