Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Zawsze podczas wizyty pacjent zostaje poinformowany o sposobie leczenia i najlepszej metodzie leczenia. Atmosfera bardzo przyjazna. Doktor Nowak zawsze poświęca odpowiednią ilość czasu dla każdego pacjenta w zależności od potrzeby. Posiada ogromną wiedzę w swojej profesji co wynika z długoletniej pracy w zawodzie oraz ilości szkoleń i kursów specjalistycznych. Bardzo polecam korzystanie z usług lek. dentysty J. Nowaka. Osobiście korzystam z usług od wielu lat …
Szczerze polecam Panią Agnieszkę, świetna specjalistka w swoim fachu. Leczy kompleksowo, wszystko tłumaczy, zęby potem wyglądają, jakby nigdy nic z nimi nie było robione, poza tym jestem bardzo sympatyczną osobą. Jestem pod wielkim wrażeniem i przyznać muszę, że nie byłem wcześniej u równie dobrego stomatologa.
Mój poprzedni dentysta którego uważałem za guru w leczeniu kanałowym okazał się ignorantem który z nerwobólami całej twarzy wysłał mnie do Internisty. Ja jednak wiedziałem, że to jest od zęba jednak mój dentysta stwierdził, ze on zęba obrobił idealnie i sobie wymyślam. Zbieg okoliczności sprawił, że trafiłem na wolny termin u dr Kotlimowskiego dość szybko. Doktor znalazł przyczynę moich dolegliwości którymi okazały się nieoczyszczone boczne kanaliki przez poprzednika. Zabieg trwał …
Szpital Powiatowy im. Jana Pawła II w Wadowicach
KARMELICKA 12
Wadowice
Mogę z serca polecić Panią Doktor, podczas wizyty bardzo cenię profesjonalne podejście i musze przyznać, ze oceniam na 100 % do tego bardzo duza kultura osobista Pani Doktor. Lekarz godny polecenia
Stomatologia Wierczek
Łąkowa 1/1
Racibórz
Jest świetna. Dzięki niej przestałam bać się dentystów. Ma bardzo dobre podejście, jeśli ktoś nie czuję się komfortowo, często pyta czy wszystko ok, czy nie boli. Gorąco polecam!
Pan Mariusz zdecydowanie jest najlepszym stomatologiem w Solcu. Kompetentny, miły, podchodzi kompleksowo do problemu zdrowotnego. Siedząc u niego na fotelu bez obaw mogłam spokojnie czekać na rezultat leczenia. Dodam że musiał odbudować mi jedynkę i zrobił to tak, że w ogóle nie widać że ten ząb jest w połowie nie mój - jest idealnie. Polecam go z czystym sumieniem. Nie ufam żadnemu stomatologowi tak jak jemu.
Vitadent
Rycerska 4
Borzęcin Duży
Właśnie byłam na wizycie u dr Kwiecińskiej. Przyjemne traktowanie człowieka z problemem - Pani doktor rozumie że można się bać i obawiać się bólu. Ma ciepłe podejście do klienta. Oczywiście nie bolało i pewnie niedługo umówię sie następny raz. Pozdrówka dl wszystkich. Kalina R
Gabinet Stomatologiczny
Piłsudskiego 9/3
Tarnowskie Góry
Najkrócej mówiąc, profesjonalizm. Profesjonalizm przez duże P, Pani Maria jest nie tylko świetnym specjalistą w swojej dziedzinie ale również doskonałym menedżerem. Wiedza, praktyka jak i indywidualne podejście do pacjenta są na NAJWYŻSZYM poziomie. Wybór sposobu leczenia konsultowany z pacjentem. Fantastyczny zespół ludzi wokół. Zdecydowanie polecam.😊
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Obwód Lecznictwa Kolejowego
ulica Dworcowa 13
Gorzów Wielkopolski
Co tu dużo mówić, nie zamieniłabym dr Gawła na żadnego innego dentystę, nigdy nie spodziewałabym się, że u dentysty można zasnąć, a jednak. Naprawdę mogę mówić o nim od jak najlepszej strony.
Gabinet Stomatologiczny Elżbieta Burcza
Rynek Staromiejski 11 lok. 1
Koszalin
Jak dla mnie najlepsza, konkretna, co trzeba wytłumaczy, no i nie jest drogo, ceny bardzo niskie. Polecam
Zakład Opieki Ortopedycznej
aleja Jana Pawła II 33
Ostrowiec Świętokrzyski
Od kilku lat leczę zarówno proste wypełnienia, jak i te grubsze, a także chirurgiczne sprawy związane z ósemkami. 20-letnie doświadczenie w chirurgii szczękowej i leczeniu zębów mówi samo za siebie. Generalnie za każdym razem czuję się zaopiekowany profesjonalnie i kompetentnie, a po leczeniu nie mam żadnych komplikacji czy problemów. Lekarz godny zaufania.
Dental ArtB
Wojska Polskiego 1/53a
Puławy
Jestem za ! Lekarz z dobrą ręką i podejściem do pacjenta. Widać, że zna się na swojej pracy, pomógł mi w bólowym przypadku. Dziękuję
Ogólnie oceniam na 5/5. znieczulenie w moim przypadku zadziałało prawidłowo (totalnie nic nie czułam). Musiałam się zdecydować na implanty i nie żałuję. Na wszelki wypadek podaje link do strony. https://dentomed.com.pl/uslugi-stomatologiczne/implanty-zebowe/ Bardzo polecam Pana Doktora Macieja Składowskiego! Pozdrawiam
Od samego wejścia widać profesjonalne podejście do klienta. Mimo, iż wizyty u stomatologa to dla większości zło konieczne, to pod opieką pani Anny można poczuć się jakby człowiek był u kosmetyczki czy fryzjera, pełen relaks i spokój o efekty :) Jeśli miałbym umierać z bólu to tylko na tym fotelu dentystycznym pod okiem tej właśnie Pani. Polecam.
Stomatologia Dydyńscy
Loretańska 7
Częstochowa
Miła i bardzo przystępna,remontowała mi całe uzębienie,każda wizyta bez najmniejszego stresu,zero bólu,punktualność wizyt.Polecam
GABINET STMATOLOGICZNY BARBARA SEPETOWSKA
STAROGARD GD. UL. LUBICHOWSKA 79
Starogard Gdański
Profesjonalnie,nigdy nie odmówią przyjęcia, zawsze pomogą w bólu. Najlepsi! Nigdy się nie zawiodłam.