Dental Prestige Sp z o.o.
ulica Barana 15
Byłam u dr Czajki w Sobota House of Dentistry na usunięciu dwóch ósemek. Spokój i opanowanie Pana Doktora a także wprawna ręka doprowadziły do tego, że zabieg trwał 20min. Wszystko przebiegało w miłej i sympatycznej atmosferze:) Bardzo polecam!
os. Orła Białego 62 lok. 23
Nie polecam tej Pani jest miła ale leczenie to koszmar dużo to kosztuje a efektów żadnych ! Polecam Dr Biedziak
gabinet ortodontyczny taki biały budynek jakbyście szukali
Sławomira 27
Świetny specjalista. Jestem mega zadowolona z mojego uśmiechu po leczeniu ortodontycznym. Miła atmosfera w gabinecie, profesjonalne podejście do leczenia. POLECAM CAŁYM SERCEM!
Os. Wichrowe Wzgórze 14/32
Cały proces leczenia ortodontycznego przeszedł prawidłowo. Pani doktor Masiota posiada dużą wiedzę a było to potrzebne w wyborze najlepszego toru postępowania. Wizyta profesjonalna, w miłej atmosferze. Cena usług odpowiednia. Polecam
NZOZ "DENTANA" STOMATOLOGIA
ul. Grunwaldzka 38 A/7
Cieszę się, że trafiłam na Panią Lidię.Jej podejście do leczenia zębów zawsze jest na najwyższym poziomie.Godna zaufania. Pełen profesjonalizm, doświadczenie i wiedza.
Jeśli chcecie sobie zniszczyć zęby to polecam. Nigdy nie miałam większych problemów, poszłam, bo czułam ból przy jedzeniu i dostałam taką plombę że 2 tygodnie po nadal boli mnie szczęka :) prawdopodobnie mam na zawsze zniszczony zgryz a nie stać mnie na prywatne wizyty. tak o to wyglada leczenie na nfz w tym kraju ;)
os. Stefana Batorego 82 b/lok. 1
Magnacka 36