{'id': 28420, 'name': 'Białystok'} Chirurg stomatolog

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Centrum Medycyny i Chirurgii Plastycznej
Świętokrzyska 5/U2
15-843 Białystok

Nie dodawać opinii pod wpływem emocji? Tak chyba nie można. Jestem pełen emocji!!! Na szczęście pozytywnych. Po pierwsze dlatego, że jest piątek. Po drugie dlatego, że dziś właśnie zakończyłem leczenie zębów i w przyszłości będę tylko uczęszczał na wizyty kontr. I co mogę napisać o leczeniu i dr Agnieszce? Otóż takiego lekarza można ze świecą szukać i przez całe życie nie znaleźć. Pełen szacunek dla jej wiedzy i delikatności (a …
Opinia dodana przez: Adam

lek. dent. Mirosław Porczyk

Kormoranów 14

Wspaniały lekarz, wysokie kompetencje i kultura osobista. Rzetelnie i umiejętnie tłumaczy etapy poszczególnego leczenia. Bardzo miły i empatyczny lekarz. Polecam z całego serca💕
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Tomasz Kulczyk

Chirurg stomatolog, Ortodonta

Os. Oświecenia 79

Mam pełne zaufanie do dr Kulczyka, który uratował moje uzębienie przed katastrofą. Dziękuję. Ryszard Szymczyk

lek. dent. Jerzy Michalik

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej OPT - MED Badura Stanisław
Męczenników Oświęcimia 62
41-922 Radzionków

Naprawdę świetny stomatolog. Kulturalny, profesjonalny oraz bardzo delikatny! Doskonale znieczula i bezboleśnie przeprowadza zabiegi. Leczę się od wielu lat i jestem w pełni usatysfakcjonowana. Pan Doktor Michalik to lekarz z powołania. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Michał Skarpetowski

Skarpetowski Michał MS Dental
ul. Blankowa 55A
58-316 Wałbrzych

Bardzo zgrany zespół młodych ludzi (2+1), potrafiący sprostać każdemu wyzwaniu, sprawił, że szeroki uśmiech powrócił na mojej twarzy. Bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez: Jacek

lek. dent. Jarosław Babiuch

Niepubliczny Lekarsko - Dentystyczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Kościelna 7
44-200 Rybnik

Przez wiele lat miałam jednego stomatologa (bardzo "surowa" pani dentysta z NFZ) i choć czasem bywałam jako "osoba towarzysząca" u innych dentystów- nigdy nie spotkałam się z takim specjalistą jak Pan Jarosław. Przemiły, skrupulatny, delikatny i skuteczny. Polecam każdemu! Doradzi jak uratować ząb (nie wyrywa jak leci), poinformuje o kosztach (np. odkamienianie zębów- cała szczena gór i dół 150 zł - kilka zębów u góry i sporo na dole) i …
Opinia dodana przez: Basia

lek. dent. Lucyna Łacek

Sejmowa 12/1
43-400 Cieszyn

Super stomatolog, polecam, bardzo dobra obsługa , miło i sympatycznie, czysto super sprzęt, wszystko w najlepszym porządku
Opinia dodana przez: Marek

lek. dent. Justyna Kowalska-Skabara

Orzeszkowej 18 , gab18/20,22

Najlepsza Pani doktor. Indywidualne pełne empatii traktowanie pacjenta jak... PACJENTA. Byłem raz-będę jeszcze nie raz.
Opinia dodana przez: Andrzej
Bardzo dobry stomatolog zabiegi profesjonalne z dozą empatii super podejście do pacjenta olbrzymia wiedza doświadczenie oraz kultura osobista lekarza . Same superlatywy polecam .
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. dent. Iwona Kaliszak

Gałczyńskiego

Bardzo dobre mile, uprzejme troskliwie podejście do pacjenta i profesjonalna dokładność w leczeniu zębów.Pani Iwona Kaliszak jest wspaniałym lekarzem dentystą okazując pomoc i dobre serce.Zasługuje na najwyższy szacunek i uznanie za trud i wysiłek w leczeniu pacjentów.
Opinia dodana przez: Janusz

lek. dent. Dariusz Sprzączkowski

Gabinet Stomatologiczny
Warsa 1 (wejście z lewej strony)
59-220 Legnica

Do Pana Dariusza chodziłam wielokrotnie parę lat temu i byłam zadowolona z wykonanej usługi ( usuwanie , leczenie i proteza zębów). Obecnie znowu leczę się u doktora i mogę go polecić wszystkim.
Opinia dodana przez: Hania

lek. dent. Zdzisław Łatyszewski

Powstańców 1863r. 2 A/-
99-400 Łowicz

Najlepszy lekarz w łowiczu, bardzo dokładny, nigdzie się nie spieszy, wszystko wyjaśni i odpowie na pytania. Dodatkowo Pan Zdzisław jest bardzo sympatyczną osobą, co wpływa na pozytywną atmosferę w jego gabinecie. Nigdy nie miałam żadnych powikłań z zębami po wizycie u niego, robi raz, a dobrze. Niektórzy mówią że długi czas w gabinecie to wada, jednak uważam, że taka dokładność i dobre wykonanie jest tego warte i widać ogromne zaangażowanie …

lek. stom. Iwona Cegielska

Widok 30
85-357 Bydgoszcz

Bardzo miła Pani. Bardzo dobrze traktuje pacjenta rewelacyjnie zab naprawi w skali do 10 daje Pani pełna 10
Opinia dodana przez: Alojzy

lek. dent. Katarzyna Joniak-Guziewska

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Całodobowe Centrum Stomatologii Ludna
Ludna 10a

Perfekcja w każdym milimetrze zębów moich dzieci . Zastanawiam się jak one bez oporów siadają na ten fotel tortur ale to sprawia Pani Doktor Katarzyna . Zawsze uśmiechnięta i pełna balsamicznego działania na dziecięce charakterki . Polecam-rodzic
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Stomatolog
                                       dr Jan Walenko

dr Jan Walenko

Całodobowe Centrum Stomatologii Ludna
Ludna 10a

Na chybił trafił wybrałam lekarza bo na gwałt musiałam rwać 8. Wyrwałam u Pana Walenko cztery 8. W kolejce czeka także 9 (!) i podwójna dolna trójka (!!) - ale mnie szczęście kopnęło :) Pan jest przezabawny, sympatyczny, w 100% profesjonalny. Rwanie było przyjemnością. Polecam go wszystkim znajonym bo to rewelacyjny dentysta.

lek. dent. Jakub Klimczyk

ul. Spółdzielców 46/5p i 6p
62-502 Konin

Serdecznie polecamy NZOZ Calisia w Poznaniu na Bukowskiej w Uniwersyteckim centrum stomatologicznym na ul. Bukowskiej nie chcieli Mi pomóc w usunięciu problematycznej 8 chirurgicznie jako osobie niepełnosprawnej Przewspaniała obsługa jaki i personel bardzo pomocny i szanujący pacjenta lekarze godni polecenia nic nie czułem bólu a obudziłem się z owiele mniejszym bólem jak przed usunięciem będę do Was wracać Kochani❤️ bo jesteście przecudowni oraz wielki szacunek do Pana dr. Klimczaka Dziękuję …
Opinia dodana przez: Piotr

lek. dent. Małgorzata Formela-Trendel

Staszica 9
83-400 Kościerzyna

Gosia jest bardzo miła, uprzejma no i bardzo profesjonalna w swoim zawodzie. Doskonale wyposażony gabinet stomatologiczny. Z Martą tworzą zgrany duet w czasie wykonywanej pracy. Polecam.

lek. dent. Joanna Manowiec

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Wilków Morskich 5A/1

Dr Joanna to świetny stomatolog, przy którym nawet najwięksi panikarze bojący się dentysty czują się naprawdę spokojnie i są cudownie zaopiekowani. ❤️ To osoba z ogromnym sercem, cierpliwością i podejściem do pacjenta. A Pani Magdalena jako pomoc stomatologiczna to już w ogóle mistrzostwo! 😊 Wprowadza taką cudowną, ciepłą atmosferę, że człowiek po chwili zapomina o jakimkolwiek strachu. Pełen profesjonalizm, empatia i przede wszystkim ludzkie podejście. Z całego serca polecam! ❤️

Andrzej Okoń

Ortodonta, Stomatolog

Piastów 6
56-200 Góra

LEKARZ Z POWOŁANIA WZBUDZA ZAUFANIE.POŚWIĘCA PACJENTOWI WIĘCEJ CZASU NISZ NALEŻY .NIE PATRZY NA BIZNES TYLKO JAK NA CZŁOWIEKA.TYLKO NFZ OGRANICZA MU ILOŚĆ PACJENTÓW.NIC DODAĆ NIC UJĄĆ.SAMEMU SIĘ TRZEBA PRZEKONAĆ.

Wojciech Kołosowski

Unident Union
Kochanowskiego 20c

Doktor przyjął mnie w dniu Andzejek ze zwykłaym skierowniem od mojego stomatologa. Wycinał mi guzek wewnątrz jamy ustnej. Zarównozabieg jak i późniejsze konsultacje w kliniece pozawalaja mi ocenić go jako presjonalnego lekarza ale i ludzkiego Człowieka. Oby tryby polskiej słuzby zdrowia nie zaszkodziły mu! Agata Grochowska Wrocław