Będzin
Pan dr.Jakub Kołodziej to prawdziwy profesjonalista z dużą kulturą osobistą,rzeczowo przedstawia pacjentowi ocenę problemu wraz z przebiegiem leczenia.Jestem bardzo zadowolony z efektów leczenia uzębienia,lekarz godny polecenia -naprawdę warto powierzyć leczenie zębów Panu doktorowi.
Będzin
niespotykany profesjonalizm zarówno w zakresie kompetencji, jak i podejścia do pacjenta zarówno podczas leczenia zęba, jak i wyrywania.
Będzin
Jestem bardzo zadowolony z wizyty u Pani Doktor, wizyta przebiegła profesjonalnie i przyjemnie. W końcu mam piękny uśmiech.
Do pani dr trafiłam z synem w wieku przedszkolnym, jak mi się wydawało "trudnym przypadkiem", u Pani doktor nie było żadnego problemu z zaleczeniem zębów a plomby robione w zębach mlecznych trzymają się do dziś (jest w 5 klasie) i nic się nie działo po drodze. Do tego każda wizyta była wyczekiwana a syn zasiadając w fotelu mówił, że dziś to nawet dwa ząbki Pani doktor da zrobić. Najwyższa ocena …
Ośrodek Stomatologiczno-Protetyczny "PRO-DENTAL"
Królowej Jadwigi 1
Będzin
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Praktyka Lekarza Rodzinnego Lekarz Kempiński Spółka Partnerska
Zwycięstwa 12