NZOZ CENTRUM STOMATOLOGICZNE Aneta Czyż-Ojczyk
PROSZOWSKA 4
Bochnia
Panią doktor polecę każdemu z całego serca.Zaufałam na 100% i nigdy nie żałowałam.Opiekowała się całą moją rodzinką.Na wizyty chodziliśmy z uśmiechem na twarzy bez żadnego stresu.Rewelacyjne podejście do dorosłego jak i dziecka.Nie mogę się pogodzić, że pani doktor nie przyjmuje już w Bochni, ciężko będzie znaleźć drugą taka dr.Anię!
Pani Dmitrowska jest rewelacyjnym lekarzem pod każdym względem, a szczególnie w sprawie podejścia do dzieci-owinęła sobie moją córkę -która obawiała się dentysty-wokół palca, umie rozmawiać i postępować z dziećmi, mówi co robi, nie oszukuje ich.byłyśmy u w/w pani doktor wiele razy, za każdym razem było tak samo profesjonalnie, cierpliwie i miło. polecam gorąco!
NZOZ MEDIKARTE sp. z o.o.,
ulica Proszowska 1
Bochnia
Porażka. Na nfz to w ogóle jak by za karę robiła wizyta trwała może 10 min. A że plomba wyleciała wcześniej po 3 dniach to stwierdzils, ze ona się wytarła a nie wypadła. Po wizycie rozwalone dziąsło co podczas robienia jak bolało to stwierdzila ze ona tylko plombę pilowala.
Samodzielny Publiczny Miejski Zespół Opieki Zdrowotne
ulica Floris 22
Bochnia
Byłam u dentysty jako nastolatka na NFZ bo nie miałam jeszcze wyboru i funduszy na lepszego dentystę , pan lekarz stwierdził że cyt : wyje jak krowa na pastwisku Nie polecam plus zaplombował mi zęba ze stanem zapalnym co później było wynikiem wyrwania i utraty zęba
Ja natomiast nie polecam pana Sebastiana Kotulskiego. Odmówił pomocy mimo, ze bolał mnie ząb, stwierdził, że nie poświęci mi godziny swojego cennego czasu. Mało tego - poradził mi, żebym idąc do kogoś innego nie opowiadała o alergii na trutkę bo nikt nie podejmie się zajęcia się moim zębem. Takiego nieprofesjonalnego podejścia do pacjenta jeszcze nie widziałam.
CenterMed Kazimierza Wielkiego
Kazimierza Wielkiego 13