lek. stom. Katarzyna Lis

Gabinet stomatologiczny Katarzyna Lis
Osiedle na Stoku 98
25-437 Kielce

Niesłychanie uprzejma osoba, wrażliwa, merytoryczna, pełna poświęcenia, życzliwa, cierpliwa i można by napisać duuuuzo więcej superlatyw. Mnie pani doktor poratowała w sytuacji, gdy dziecko cierpi....jestem wdzięczna z głębi serca i oczarowana, że tacy ludzie jednak istnieją...serdecznie dziękujemy- Zosia z mamą ❤️

lek. dent. Karolina Makówka

ulica Zagórska 20
25-355 Kielce

Pani doktor jest wspaniałą osobą, profesjonalnie podchodzi do pacjenta, wszystko tłumaczy. Atmosfera w gabinecie bardzo sympatyczna, chciałoby się, żeby każdy lekarz był tak empatyczny i miły. Polecam!
Opinia dodana przez: Pacjentka

lek. dent. Piotr Szczęsny

NZOZ KRIOMED CENTRUM REHABILITACJI
ul. Warszawska 146
25-408 Kielce

Bardzo dobry specjalista. Polecam. Sprawnie, profesjonalnie, nie mam żadnych zastrzeżeń, lekarz godny zaufania.

lek. dent. Jolanta Zatorska

Szymanowskiego 5
25-365 Kielce

Pani doktor bardzo miła i kompetentna. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Polecam wszystkim którzy chcą być potraktowani miło i profesjonalnie.
Opinia dodana przez: Kamil

lek. dent. Bartosz Biskup

Stomatolog dziecięcy

Gabinet prywatny
Kielce

Wybitny specjalista a równocześnie coraz rzadszy dzisiaj przedstawiciel medycyny humanistycznej, traktującej pacjenta jak partnera a nie bierny przedmiot technicznych zabiegów. Pełen empatii, życzliwości i zainteresowania osobistymi niepokojami pacjenta. Znakomicie objaśnia trudne zagadnienia fachowe i szczegółowo opisuje szanse i ryzyka terapii. Poświęca pacjentowi wiele czasu. Ze wszech miar polecam.
Opinia dodana przez: Marek

lek. dent. Sławomir Knap

ul. Złota 23
25-015 Kielce

Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Dr. Miałam dużą wadę zgryzu, po leczeniu efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Świetny Ortodonta, polecam wszystkim
Opinia dodana przez: Maria

lek. dent. Piotr Ceynowa

Legnicka 2
25-328 Kielce

Fachowość, dokładność- to tylko niektóre z zalet lek. dent. Piotra Ceynowy. Faktycznie, ratowanie każdego zęba to jego specjalność. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Piotr

lek. dent. Paweł Wiśniewski

Przychodnia Nr 2
Wojska Polskiego 5
25-364 Kielce

Godny polecenia , czasem opwie jakis żarcik, zawsze z uśmiechem . Zawsze znajdzie czs dla pacjenta .

lek. dent. Piotr Grudnik

Planty 13/11
25-005 Kielce

Najlepszy lekarz stomatolog w Kielcach. Chodzą do niego już wszyscy moi znajomi i cała rodzina. Lekarz godny polecenia.
{'id': 5042, 'name': 'Kielce'} Stomatolog
                                       lek. dent. Sylwia Sarnecka

lek. dent. Sylwia Sarnecka

Gabinet Stomatologiczny Salubris
1-go Maja 56/2
25-511 Kielce

Polecam gabinet Salubris i panią S. Sarnecką-Konarską. Młoda, miła, niezwykle precyzyjna i punktualna- a to wśród dentystów nie jest zbyt "popularna" cecha ;)

Anna Poniewierska

ul. Sandomierska 250
Kielce

Dzisiaj byłam z synkiem (4latka) u Pani doktor która przyjeła nas w trybie pilnym bez umowionej wizyty,gdyz syn miał juz stan zapalny i nie mógł wytrzymać z bólu. Żaden lekarz nie chciał nas przyjąc mimo bólu i opuchlizny. Syn panicznie boi sie dentysty i była, to pierwsza wizyta na której pomału zaczoł współpracować i przekonywac sie do zrobienia zęba. To wszystko dzięki wspaniałej Pani doktor która jest Najlepszym dentysta w …

lek. dent. Aleksy Bernatek

NZOZ EKSTRADENT SP. J.
ul. Juliusza Słowackiego 21/1U
25-365 Kielce

Super dentysta, wszystko wyjaśnia, bardzo delikatny, pomocny. Odpowiedział na wszystkie pytania. I polecił nawet nie jednom metodę na usunięcie problemy Naprawdę jestem zachwycona. Polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Nadiia

lek. dent. Anna Wałek-Pedrycz

Zakład Opieki Stomatologicznej
Słowackiego 21/1U
25-365 Kielce

Pani doktor ma bardzo dobre podejście do dzieci. Jest cierpliwa i wzbudza zaufanie małego pacjentami. Polecamy ☺️
Opinia dodana przez: Megg

lek. dent. Marzena Ozimirska

Protetyk, Stomatolog

CENTRUM MEDYCZNE "ZDROWE DZIECKO"
ul. Klonowa 55/33
25-553 Kielce

Pani Doktor jest pasjonatką swojej pracy, bardzo sprawna manualnie, lubi wyzwania, życzliwa i sympatyczna, polecam

Dorota Garbas

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Jagiellońska 23
25-734 Kielce

Pełny profesjonalizm i super podejście do pacjenta. Za każdym razem wchodzę i wychodzę z gabinetu z uśmiechem na ustach :). Obie Panie są bardzo sympatyczne i znają się na rzeczy. Polecam z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Filip

lek. dent. Jarosław Gąszcz

Gabinet Stomatologiczny Gąszcz Jarosław
25-005 Kielce

Fachowiec. Zna się na robocie. Bardzo uprzejmy i miły. Ósemka wyrwana bezproblemowo. Polecam w 100%.
Opinia dodana przez: Paweł

Małgorzata Paśnik

Ortodonta, Stomatolog

ul. Szczecińska 4a
25-345 Kielce

Gorąco polecam panią doktor w końcu mogę cieszyć się pięknym uśmiechem, efekty leczenia super! Leczenie trwało długo to normalne, co dla mnie bardzo ważne Pani Doktor przykładała bardzo dużą wagę do higieny jamy ustnej w trakcie leczenia , zostałam nawet poinformowana o produktach spożywczych których powinnam unikać!
Opinia dodana przez: Alina

lekarz Joanna Gałuszka-Garnuszek

Chirurg stomatolog

Prywatna Praktyka Stomatologiczna
25-640 Kielce

Dziękuję za bardzo profesjonalnie wykonaną usługę, wysoką kulturę względem pacjenta i za to, (rzadkość w dzisiejszych czasach) że komercja nie gra w Pani działalności pierwszej roli.

lek. dent. Anna Byś

Indywidualna praktyka stomatogiczna
Kielce ,ul.Warszawska 49/47
25-531 Kielce

Cudowna Pani Stomatolog🙂 Leczenie zębów to przyjemność. Krótkie terminy oczekiwania na wizytę. Polecam.
Opinia dodana przez: Marzanna

Joanna Kusińska

gabinet prywatny
Paderewskirgo
25-900 Kielce

Pani doktor miła sympatyczna czuć zaufanie jak i fachową rękę. Napewno wrócę. Polecam tego stomatologa.
Opinia dodana przez: Mariusz K