Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce
U pana doktora byłam niedawno pierwszy raz. Oceniam bardzo pozytywnie. Pan doktor do mojego problemu podszedł fachowo. Acha!!! i musze to napisać- Pan doktor ma piękne dłonie
Amident Praktyka Stomatologiczna
Rutkowskiego 1
Siedlce
Dr.Furtak jest rewelacyjnym stomatologiem chirurgiem, szczególnie do złożonych przypadków zdrowotnych. Emanuje wewnętrznym pokojem, właściwym podejściem i kompetencją lekarską. Ekstrakcja zęba bezbolesna, ze wskazówkami "po" i otwartością na pomoc w przypadku jakichkolwiek komplikacji.Serdecznie polecam każdemu dr Furtaka
NZOZ "Medica" Zespół Lekarzy Specjalistów
ulica 3-go Maja 3
Siedlce
Nie polecam tego stomatologa zalozyl opatrunek i nastepna wizyta za miesiac a po tygodniu ten sam zab dalej boli ze po nocach nie sypiam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Stomatologiczna Estetik Dental s.c. Bogdan Grochowski,Jerzy Czerski
Starowiejska 24
Siedlce
Jestem bardzo zadowolona, że zdecydowałam się na skorzystanie z usług świadczonych w tej przychodni. Wszyscy pracownicy są życzliwi i pomocni, jednak szczególnie chciałabym wyrazić swój zachwyt osobą pana doktora Grochowskiego. Pan doktor wykonuje swoją pracę bardzo profesjonalnie, z pasją i zaangażowaniem. Jest opanowany, zdecydowany, świadomy, a co więcej jest niesamowicie serdecznym człowiekiem. Pan doktor usuwał mi dolne ósemi. W moim przypadku był to zabieg dość skomplikowany, gdyż okazałe zęby były ...
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Przychodnia Stomatologiczna "VITA-DENT" s.c.
Ks. Niedziałka 14
Siedlce
Z całym sercem mogę polecić panią doktor. Ząb wyleczony prawie bezboleśnie, wszystko dokładnie wyjaśnione, nie naciąga na niepotrzebne usługi.
Siedlce, ul. Chłodna 4
Siedlce
Bardzo dobry lekarz, przemiłe podejście do pacjenta, bardzo kompetentna, tłumaczy co byłoby najlepszym rozwiązaniem, 'zrobione' zęby wytrzymują bardzo długo, nie ma wygórowanych cen POLECAM WSZYSTKIM
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Laboratorium Analiz Lekarskich "LAB-MED"
Sokołowska 50
Siedlce
Pani doktor zwodziła mnie z wyborem aparatu,a jak przyszedł moment decyzji, moja wada (najpierw przeciętna) nagle okazała się skomplikowaną wadą,którą wyleczy jeden z najdroższych aparatów. Po kilku konsultacjach z innymi orto w Siedlcach,Łukowie i Warszawie wyszło szydło z worka - pani doktor chciała po prostu nieźle zarobić,a nie miało to żadnego medycznego uzasadnienia co potwierdziło kilku niezależnych specjalistów ortodoncji. Na szczęście nie było za późno,za mną tylko wyciski, które zostały ...
Przychodnia POZ Nr 5
Sienkiewicza 3
Siedlce
Jestem pacjentką Pani doktor. Skończyłam leczenie parę tygodni temu i jestem bardzo zadowolona z rezultatu. Pani Joanna jest osobą niezwykle kompetentną, przesympatyczną i bez wątpienia godną polecenia.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Femina" Poradnia Położniczo- Ginekologiczna
Wojska Polskiego 34A
Siedlce
Całkowicie nieprofesjonalne podejście do pacjenta. P. Bochenkowie odmówili leczenia mojej przyjaciółce, która jest w ciąży. Uznali to za nieopłacalną sprawę i zaproponowali leczenie prywatne albo przeniesienie się do innej przychodni. Karygodna sprawa i wstyd. Gorąco nie polecam!!!!