lek. dent. Cezary Karski

Kalinowa 44

Bardzo fachowa opieka lekarska, Stomatolog godny zaufania. Bardzo elastyczny w czasie i godny polecenia
Opinia dodana przez: Martin Jakubczyk Clausen

lek. dent. Olga Zińska

Gabinet stomatologiczny
Maślicka 2f

Profesjonalne podejście do pacjenta, bezboleśnie i szybko.Leczenie kanałowe oraz inne zabiegi wykonane na medal. Polecam 👍

lek. dent. Elżbieta Wojno-Talar

Laboratorium Diagnostyczne "AMED" Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Eluarda 2

Dokładna, precyzyjna i miła dentystka. Tylko do niej chodzę i nigdzie więcej był nie poszedł. I co ważne w dzisiejszych czasach ceny są umiarkowane a obsługa super.
Opinia dodana przez: Leszek

lek. dent. Maja Sleiman-Włoch

Centrum Gastrologiczno-Hepatologiczne s. c. Dariusz Lewera, Waldemar Lewera
Gen. Dąbrowskiego Henryka 40

Chciałam polecić Panią doktor wszystkim rodzicom małych pacjentów. trafiłam do Pani doktor z synem, który panicznie bał się dentysty ( był już po kilku wizytach u innych mało cierpliwych stomatologów). Pani Maja małymi kroczkami, swoją cierpliwością, wielką empatycznością i szczerością wobec mojego dziecka zbudowała wspaniałą nić porozumienia. Sprawiła, ze po 2 czy 3 wizytach mój syn przestał się bać - wizyty zaczęły odbywać się bez strachu i płaczu. Każda wizyta …
Opinia dodana przez: Dominika

lek. dent. Adriana Jaroszewska-Wójcicka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Aldent
ulica Rysia 1/U2

Bardzo niezawodna pomoc stomatologiczna. Lekarz jest uprzejmy i nieustannie uśmiechnięty. Każdy lekarz powinien być taki dobry i charyzmatyczny. Zdecydowanie polecam !!!!
Opinia dodana przez: Dariusz

lek. dent. Katarzyna Harłukowicz

Praktyka Lekarza Rodzinnego Dorota Babiak
ulica Królewska 30

Pani doktor bardzo kompetentna uprzejma, przyjazna i chcąca pomóc w bólu. Widać, że zależy jej na pacjencie. Odpowiada na każde pytanie, tłumaczy jeśli jest problem. Na pewno jest to lekarz godny polecenia!

dr Marta Gara-Rucińska

Akademicki Szpital Kliniczny Akademickie Centrum Opieki Stacjonarnej
ulica Borowska 213

Podejście i sprzęt światowej klasy. Po jednej wizycie jestem bardzo zadowolony a łatwego zadania Pani DOKTOR nie miała.
Opinia dodana przez: Maciek

lek. dent. Katarzyna Święcicka-Moroz

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Koral-Med Katarzyna Święcicka-Moroz
Gajowicka166/1A

Chciałabym z pełną odpowiedzialnością polecić Panią Doktor Moroz. Jest nie tylko wspaniałym lekarzem - świetnym fachowcem, ale przede wszystkim cudownym człowiekiem pełnym empatii. Podczas wizyty otrzymuję zawsze pełną informację na temat stanu mojego uzębienia (tudzież poszczególnych "jego egzemplarzy") w przystepnych, zrozumiałych dla mnie słowach. Atmosfera jest miła i bezstresowa, co uważam, w przypadku wizyt stomatologicznych jest najważniejsze. Jakość usługi jest również bez zarzutu a ceny przystępne. Na potwierdzenie moich wcześniejszych …
Opinia dodana przez: Gosia

lek. stom. Maja Delewska

Stomatologia Medicover Wrocław Nabycińska
Nabycińska 2

Z całego serca polecam Panią doktor Maje przemiłe podejście profesjonalizm i mnóstwo cierpliwości do trudnych pacjentów. Żabki wyleczone na najwyższym poziomie
Opinia dodana przez: Ania

lek. dent. Marcin Dygdała

ul. Ślężna

Mialam przyjemność skorzystania z uslug doktora. Okazal sie byc niezwykle cierpliwy,profesjonalny,dokladny,solidny i bardzo mily. Polecilam Go rodzinie, znajomym i polecam rowniez tym wszystkim,ktorym zależy na ładnym usmiechu ,fachowej poradzie zarowno pod względem utrzymania higieny jamy ustnej jak i estetyki .
Opinia dodana przez: Ola

Małgorzata Baziuk

Chirurg stomatolog, Stomatolog

ESDENT NZOZ
Pomarańczowa 8

Świetnie wyposażony gabinet. Bardzo dokładnie przeprowadzone wyrywanie pokruszonego zęba trzonowego. Bez Roentgena i mikroskopu w zębodole byłoby to bez szans. Zagoiło się szybko i bez komplikacji. Dziękuję !

lek. dent. Natalia Jawor

Przychodnia Stomatologiczna "SALVUS"
ŚW. JERZEGO 15/1 C

Super lekarz z podejściem do pacjenta. Zawsze rzeczowo wyjaśni leczenie o odpowie spokojnie na pytania. Można się poczuć zaopiekowanym.

lek. dent. Anna Górska

IDD s.c. Buczak Bratek
ulica J. Piłsudskiego 18

Wspaniala Pani Doktor. Panicznie balam sie dentysty jednakże Pani Ania ten strach zniwelowala. Profesjonalizm i uprzejmosc gosci od wejscia do gabinetu zarowno od Pani Doktor jak i Pani Asystentki. Polecam
Opinia dodana przez: Iwona

lek. dent. Barbara Koniecpolska-Bień

Przychodnia MSW we Wrocławiu
Grabiszyńska 35-39

Pani doktor profesjonalna , przesympatyczna osoba z podejściem do pacjenta ;) byłam z córkami na przeglądzie w gabinecie w Karwianach . Właśnie tak powinna wyglądać wizyta u specjalisty wszystko sprawnie poszło i w przyjaznej atmosferze . Polecam Panią doktor zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci . Dorota

lek. dent. Magdalena Świąder-Ziętara

Chirurg stomatolog, Protetyk

Centrum Skrzat
Rumiankowa 55 / 2C

Od czsu kiedy zdecydowałem się leczyć zęby u p. doktor, skończyły się moje z nimi problemy. Najpierw kompleksowe leczenie, a teraz przeglądy raz w roku i ew. drobne zabiegi. Pani Doktor jst wyjątkowa, ma niesamowite umiejętności i jeszcze coś co czyni że leczenie jest nadwyraz skuteczne.

dr n. med. Małgorzata Bohater

Ortodonta, Stomatolog

Horizon Prywatny Ośrodek Terapii Uzależnień

Serdecznie polecam Panią Doktor! To wyjątkowa specjalistka o ogromnej wiedzy, precyzji oraz bardzo sympatycznym i rozmownym podejściu do pacjenta. Leczenie ortodontyczne przebiegło sprawnie, w komfortowej atmosferze, z pełnym zaangażowaniem i troską. Od początku cały proces był przejrzysty, dokładnie zaplanowany i – co najważniejsze – skuteczny, a wyczekiwany efekt końcowy – jest po prostu piękny i zgodny z oczekiwaniami. Z pełnym przekonaniem polecam Panią Doktor jako specjalistkę na najwyższym poziomie – …
Opinia dodana przez: Patrycja

Grażyna Mróz

Chirurg stomatolog

Nowodworska 53B

I would like to share my experience from a visit at dentist, dr Grażyna Mróz that works in LuxMed at pl. Dominikański 3, Wrocław. I visited her after I had received a recommendation from another LuxMed dentist at ul. Legnicka, two weeks earlier. When I went into her room, the doctor asked me which tooth I had the problem with. I answered honestly, I couldn't remember if it was left …

lek. dent. Elżbieta Meisinger

Gabinet Lekarski

Bardzo rzetelny lekarz i świetny specjalista, specyficzna w obejściu. Nie wpędza niepotrzebnie w koszty. Polecam
Opinia dodana przez: Studentka

lek. dent. Anna Dudziak

Dolnośląskie Centrum Chorób Serca "MEDINET" - Szpital Wrocław
Kamieńskiego 73a

Fantastyczna p. doktor! Odczuwanie bólu zmniejsza do minimum. Staranna, solidna przy tym sympatyczna lecz nie narzuca się. Swoją osobą umila wizytę w gabinecie, która dla mnie jest zawsze stresująca. Polecam wszystkim, małym i dorosłym pacjentom :)

lekarz Piotr Kraś

Gabinet Stomatologiczny
Poniatowskiego 19

Pan jest bardzo miły i uprzejmy , szczegółowo tłumaczy co się dzieje i co zamierza robić osoby którą boją dentystów zdecydowanie przestaną się bać po wizycie