{'id': 20876, 'name': 'Suwałki'} Psycholog

Psycholog, Psychodietetyk

Gabinet psychologiczno-psychodietetyczny
ul. Wojska Polskiego 23a
16-400 Suwałki

Pani Joasia to tak naprawdę pierwszy psycholog, który mi pomógł. Bardzo chciałam stracic na wadzę, jednak po wstepnej rozmowie Pani psycholog powiedziała, ze trzeba zacząć u podstaw, a jedzenie to wisienka na torcie. Bardzo mi pomogła uwierzyć w siebie, teraz kontynuujemy ograniczanie jedzenia. Zupełnie różni się od psychologów z filmów - żartuje, usmiecha sie, zarazą pozytywnym podejściem. Zdecydowanie polecam :)
Opinia dodana przez: Aneta

Chirurg dziecięcy

Centrum Medyczne Suwałki
Ludwika Waryńskiego 41b
16-400 Suwałki

Najlepszy lekarz z najlepszym podejściem do dzieci.Oby więcej takich ludzi jak Pan doktor Krzysztof Kirejczyk. Sympatyczny, bardzo pomocny i wszystko dokładnie wyjaśnia. Najlepszy lekarz z jakim kiedykolwiek mieliśmy styczność.
Opinia dodana przez: Natalia
Po skręceniu kolana 3 miesiące się bujałem po "lekarzach ortopedach" w białym którzy mi wmawiali, że nic nie zerwałem i to tylko skręcenie a noga wypada i się wywracam bo po urazie jest niestabilna. Po wizycie u pana Adama, który wykonał dokładnie to samo badanie mojej nogi co te pajace w białym od razu postawił diagnozę, zerwane ACL. Dodatkowo pokazał mi dlaczego jest taka diagnoza, z czego to wynika i …

lekarz Teresa Izbicka-Bziom

Pulmonolog

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Władysława Łokietka 68
16-400 Suwałki

Pani Doktor uratowała mi życie. Od pięciu lat jestem pod Jej opieką . To lekarz z powołaniem. Profesjonalizm, kompetencja, empatia to cechy, które Ją wyróżniają. Ufam Jej bezgranicznie.
Opinia dodana przez: Celina

lekarz Sergiusz Turowicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Medica Vision Elżbieta Jabłońska-Szadkowska
ulica Noniewicza 93/13
16-400 Suwałki

Witam Państwa chciałam podzielić się opinią dot Pana Doktora Turowicza. Jestem z Warszawy przytrafiło mi się złamanie ręki kości strzałkowej z przemieszczeniem. Pan doktor doskonale nastawił rękę. Wyjątkowy fachowiec. Spokojny, empatyczny. Potrafi rozmawiać ze zbolałym pacjentem. Polecam każdemu.

lekarz Zofia Leszczyńska

Lityńskiego 5a (Lekard)
16-400 Suwałki

Polecam z całego serca Pni doktor jest cudowna pomogła mi zrozumieć moją chorobę wysłuchała i co było najlepsze nie oceniła. Pierwszy raz tak dobrze się czułam dobrała dobrze leki jak piszę to znaczy że żyję Dziękuję Monika B
Lekarz godny zaufania, bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Jestem już osobą w słusznym wieku, i mam bardzo poważne schorzenie, a Pan doktor zajmuje się mną jak modym człowiekiem, którego trzeba postawić na nogi.Jestem mu za to bardzo wdzięczna i polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Gertruda

lekarz Piotr Kopecki

Szoitalna 73/37
16-400 Suwałki

Świetny lekarz z super podejściem do pacjenta ! Cieszę się bardzo że trafiłam właśnie na takiego człowieka 😊
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Alina Urbanowicz

Hematolog

Suwałki

Przed ponad 5 laty spotkaliśmy się na pierwszej wizycie. Przez 2,5 roku byłem monitorowany przez Panią doktor a od 2 lat jestem leczony z pozytywnym skutkiem bo mój stan od m-cy jest dobry i stabilny. Serdeczne podziękowania a opiekę.
Opinia dodana przez: freeman

lekarz Czesław Moniuszko

Urolog

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacji
ulica Waryńskiego 22 A
16-400 Suwałki

Doskonały fachowiec. Zna się na swojej pracy, a co najważniejsze umiał sobie poradzić z przypadkiem który inni lekarze uznli za całkowicie beznadziejny.

lekarz Adam Sadzyński

Neurolog, Psychiatra

ulica Kołłątaja 11
16-400 Suwałki

Dr.Adam Sadzyński uratował mi życie i sprawił że mam dobry dzień i dobry humor od 11 lat. Jest dla mnie aniołem. Polecam

lekarz Paweł Piekarski

Neurochirurg

Suwałki

Neirochirurg dr. Piekarski Paweł jest cierpliwym i rzeczowym specjalistą. Operacja kręgosłupa którą wykonali mi wraz z dr. Kozłowskim (o którym mogę powiedzieć same najlepsze rzeczy) przebiegła pomyślnie . Szczerze polecam tych fachowców i miłą opiekę ludzi z oddziału chirurgicznego z Bielska Podlaskiego
Opinia dodana przez: leszek. z

lekarz Sebastian Sobolewski

Noniewicza 48
16-400 Suwałki

Kompetentny,miły i uprzejmy. Zna pacjenta o którym udziela informacji. Nie mówi pacjentowi, że choruje ,bo sam sobie jest winien tylko udziela informacji,jak chce mu pomóc. Gdyby lekarze tak zajmowali się pacjentami jak dr. Sobolewski, to psychiatrzy mieliby mniej roboty. Polecam jak najbardziej.

lekarz Remigiusz Staranowicz

Kowalskiego 10 B/26
16-400 Suwałki

Wspaniały lekarz, profesjonalista w każdym calu. Typowy lekarz z powołania. Zawsze życzliwy i uśmiechnięty. Pomocny w każdej sytuacji. Jest lekarzem nietuzinkowym. Gorąco polecam. Teresa z Gołdapi.

lekarz Sławomir Skrzyński

Neurochirurg

Suwałki

kilka lat bałem się operacji aż trafiłem do dr Skrzyńskiego i wszystko było tak jak sobie wyobrażałem leczenie.Dzisiaj już 2 lata po operacji kręgosłupa odzyskałem władzę w nogach.Jestem bardzo wdzięczny Panu SKRZYŃSKIEMU i wszystkim wahającym się gorąco polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Wacław

lekarz Iwona Obuchowska

ulica Noniewicza 93/13
16-400 Suwałki

Doktór Okulsta największej specjalizacji i kompetencji,posiadająca najwyższej jakości wiedze w leczeniu oczu. Z uprzejmością i życzliwością poświęca niograniczony czas dla każdego leczonego z dokładnością badania w sposób przejżysty przedstawia i tłumaczy żeczywisty stan choroby,tłumaczy i przedstawia dalsze warunki jej leczenia. Godna polecenia i Uznania. Można unać- LEKARZ Z POWOŁANIA .
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Marcin Wróbel

Psychiatra, Psychoterapeuta

Gabinet Psychiatryczny
Emilii Plater 22 lok.7
Suwałki

Normalny człowiek, punktualny, uprzejmy i co najważniejsze kompetentny i z aktualną wiedzą. Wywiad z pacjentem od a do z ,a do tego proponowane leczenie na miarę naszych czasów a nie średniowiecza jak było u poprzedniego "specjalisty". Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Kris

lek. dent. Jacek Bilbin

Dental Novum
ulica Minkiewicza 14
16-400 Suwałki

jedyny i niepowtarzalny! książkowy przykład lekarza z krwi i kości. uosobienie pracowitości, wiedzy, rzetelności. kompetentni podwładni i miła obsługa. z całym szacunkiem polecam
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Szymon Florczyk

Kowalskiego 16/64
16-400 Suwałki

Lekarz z powołaniem. Podejściem do pacjenta potrafi wzbudzić w nim nadzieję na wyzdrowienie.Szanuje pacjentów w każdym wieku.
Opinia dodana przez: Maria