Gabinet psychologiczno-psychodietetyczny
ul. Wojska Polskiego 23a
Suwałki
Pani Joasia to tak naprawdę pierwszy psycholog, który mi pomógł. Bardzo chciałam stracic na wadzę, jednak po wstepnej rozmowie Pani psycholog powiedziała, ze trzeba zacząć u podstaw, a jedzenie to wisienka na torcie. Bardzo mi pomogła uwierzyć w siebie, teraz kontynuujemy ograniczanie jedzenia. Zupełnie różni się od psychologów z filmów - żartuje, usmiecha sie, zarazą pozytywnym podejściem. Zdecydowanie polecam :)
Centrum Medyczne Suwałki
Ludwika Waryńskiego 41b
Suwałki
Najlepszy lekarz z najlepszym podejściem do dzieci.Oby więcej takich ludzi jak Pan doktor Krzysztof Kirejczyk. Sympatyczny, bardzo pomocny i wszystko dokładnie wyjaśnia. Najlepszy lekarz z jakim kiedykolwiek mieliśmy styczność.
Po skręceniu kolana 3 miesiące się bujałem po "lekarzach ortopedach" w białym którzy mi wmawiali, że nic nie zerwałem i to tylko skręcenie a noga wypada i się wywracam bo po urazie jest niestabilna. Po wizycie u pana Adama, który wykonał dokładnie to samo badanie mojej nogi co te pajace w białym od razu postawił diagnozę, zerwane ACL. Dodatkowo pokazał mi dlaczego jest taka diagnoza, z czego to wynika i …
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Władysława Łokietka 68
Suwałki
Pani Doktor uratowała mi życie. Od pięciu lat jestem pod Jej opieką . To lekarz z powołaniem. Profesjonalizm, kompetencja, empatia to cechy, które Ją wyróżniają. Ufam Jej bezgranicznie.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Medica Vision Elżbieta Jabłońska-Szadkowska
ulica Noniewicza 93/13
Suwałki
Witam Państwa chciałam podzielić się opinią dot Pana Doktora Turowicza. Jestem z Warszawy przytrafiło mi się złamanie ręki kości strzałkowej z przemieszczeniem. Pan doktor doskonale nastawił rękę. Wyjątkowy fachowiec. Spokojny, empatyczny. Potrafi rozmawiać ze zbolałym pacjentem. Polecam każdemu.
Lekarz godny zaufania, bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Jestem już osobą w słusznym wieku, i mam bardzo poważne schorzenie, a Pan doktor zajmuje się mną jak modym człowiekiem, którego trzeba postawić na nogi.Jestem mu za to bardzo wdzięczna i polecam z całego serca.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacji
ulica Waryńskiego 22 A
Suwałki
Doskonały fachowiec. Zna się na swojej pracy, a co najważniejsze umiał sobie poradzić z przypadkiem który inni lekarze uznli za całkowicie beznadziejny.
Neirochirurg dr. Piekarski Paweł jest cierpliwym i rzeczowym specjalistą. Operacja kręgosłupa którą wykonali mi wraz z dr. Kozłowskim (o którym mogę powiedzieć same najlepsze rzeczy) przebiegła pomyślnie . Szczerze polecam tych fachowców i miłą opiekę ludzi z oddziału chirurgicznego z Bielska Podlaskiego
Kompetentny,miły i uprzejmy. Zna pacjenta o którym udziela informacji. Nie mówi pacjentowi, że choruje ,bo sam sobie jest winien tylko udziela informacji,jak chce mu pomóc. Gdyby lekarze tak zajmowali się pacjentami jak dr. Sobolewski, to psychiatrzy mieliby mniej roboty. Polecam jak najbardziej.
kilka lat bałem się operacji aż trafiłem do dr Skrzyńskiego i wszystko było tak jak sobie wyobrażałem leczenie.Dzisiaj już 2 lata po operacji kręgosłupa odzyskałem władzę w nogach.Jestem bardzo wdzięczny Panu SKRZYŃSKIEMU i wszystkim wahającym się gorąco polecam tego lekarza.
ulica Noniewicza 93/13
Suwałki
Doktór Okulsta największej specjalizacji i kompetencji,posiadająca najwyższej jakości wiedze w leczeniu oczu. Z uprzejmością i życzliwością poświęca niograniczony czas dla każdego leczonego z dokładnością badania w sposób przejżysty przedstawia i tłumaczy żeczywisty stan choroby,tłumaczy i przedstawia dalsze warunki jej leczenia. Godna polecenia i Uznania. Można unać- LEKARZ Z POWOŁANIA .
Gabinet Psychiatryczny
Emilii Plater 22 lok.7
Suwałki
Normalny człowiek, punktualny, uprzejmy i co najważniejsze kompetentny i z aktualną wiedzą. Wywiad z pacjentem od a do z ,a do tego proponowane leczenie na miarę naszych czasów a nie średniowiecza jak było u poprzedniego "specjalisty". Szczerze polecam.