Specjalistyczny Gaginet Ginekologiczny
Żeromskiego 13 lok. 4
Świdnica
Wielki pozytyw dla Pana Doktora ! Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu , miły, kulturalny , bardzo dociekliwy , zainteresowany przypadkiem. Wzbudza zaufanie , przy takim anestezjologu można spokojnie dać się pokroić Polecam
NZOZ "KOLMED" s.c.
ulica Kolejowa 8
Świdnica
Do pana doktora przyjechałem z Poznania w celu wykonania przetoki. Przyłączam się do wielu pozytywnych opinii, które słyszałem na jego temat. Pan doktor jest nie tylko bardzo dobrym specjalistą ale też okazał dużo zrozumienia dla mojej sytuacji. Podczas zabiegu czułem się bezpiecznie i spokojnie. Polecam pana doktora.
NZOZ "KOLMED" s.c.
ulica Kolejowa 8
Świdnica
B dobry lekarz, szczegolowy i wyrozumiały kilka lat temu korzystałem z porad,ktore mi pomogły.Polecam Wszystkim takiego lekarza
Świdnica
Bardzo miła ,postawiła mi Pani doktor trafna diagnoze,odpowiednie podejscie do pacjenta,oraz poswiecony czas z czystym sumieniem moge polecic Pania Doktor Bochenek.
Stacja Pogotowia Ratunkowego w Świdnicy
plac Wojska Polskiego 2a
Świdnica
Pani Doktor wykonuje bardzo rzetelne badanie, udziela fachowych porad i dobiera skuteczne leczenie, sprawiając, że rodzic jest o wiele spokojnieszy o stan zdrowia dziecka. Pani Doktor podchodzi do pacjenta indywidualnie i z wielką troską zajmuje się pojedynczym przypadkiem. Pełen profesjonalizm. Polecam z całego serca. Mama Poli
latawiec
Śląska Westerplatte 53
Świdnica
Byłam z mężem na wizycie10.10.24 u Pani doktor. Podejście Pani doktor do pacjenta jest pełne zaangażowania,zrozumienia i profesjonalnego podejścia. Z serca Polecam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "RAJ-MED" Małgorzata Rajewska
Westerplatte 53
Świdnica
Świetna lekarz, traktuje pracjenta bardzo poważnie. Nie lekceważy jego choroby, potrafi dobrze wytłumaczyć chorobę oraz sposób leczenia, jest pomocna.
WIA-MED
Łukasińskiego 15 lok. 1
Świdnica
Pani doktor uprzejma, kompetentna. Godna polecenia. Zawsze wytłumaczy, co i jak wygląda.
Zespół Usług Medycznych "MEDYK" sp z o.o.
Gdyńska 25a
Świdnica
Pan doktor podjął się zabiegu usunięcia dużego kamienia w ujściu pęcherza u mojego 82 letniego taty. Przeprowadził zabieg i bardzo pomógł mojemu tacie. Zabieg nie był łatwy, ojciec jest po leczeniu onkologicznym, miał też uboczne skutki radioterapii. W miejscu naszego zamieszkania wszyscy lekarze odmówili leczenia. Pan doktor Aleksander Biały nie bał się tego zabiegu. Od początku był bardzo konkretny i kompetentny. Podziwialiśmy na każdym kroku jego profesjonalizm. Ponadto przy każdym …
Świdnica
Czy tylko r a z mozna wyrazic swoja opinie! To taki niepoatarzalny lekarz, ze przez 6 lat nie spotkalam takiego samego.Ostatnio na moja prosbe skontrolowal mi rozrusznik i udzielil fachowej porady. Dziekuje bardzo za "slodkie"serce.zyczliwosc i dobroc
ulica Jodłowa 38
Świdnica
Polecam z całego serca! Pan Ryszard konkretny , miły i bardzo doświadczony. Z zabiegu jestem bardzo zadowolona. W klinice czułam sie jak królewna. Opieka na najwyższym poziomie.