Świdnica

Anestezjolog

Specjalistyczny Gaginet Ginekologiczny
Żeromskiego 13 lok. 4
58-100 Świdnica

Wielki pozytyw dla Pana Doktora ! Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu , miły, kulturalny , bardzo dociekliwy , zainteresowany przypadkiem. Wzbudza zaufanie , przy takim anestezjologu można spokojnie dać się pokroić Polecam

lekarz Jakub Turek

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

NZOZ "KOLMED" s.c.
ulica Kolejowa 8
58-100 Świdnica

Do pana doktora przyjechałem z Poznania w celu wykonania przetoki. Przyłączam się do wielu pozytywnych opinii, które słyszałem na jego temat. Pan doktor jest nie tylko bardzo dobrym specjalistą ale też okazał dużo zrozumienia dla mojej sytuacji. Podczas zabiegu czułem się bezpiecznie i spokojnie. Polecam pana doktora.
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Anna Łobow-Starybrat

ulica Mieszka I 8/7
58-100 Świdnica

Bardzo miła atmosfera i lekarka. Zrobiła badanie dzieciom badanie bardzo skrupulatnie. Byłam wcześniej u innego okulisty był nie miły, ponieważ nie miał cierpliwości do dzieci. A pani doktor Starybrat miała wspaniały kontakt z dziećmi.
{'id': 10304, 'name': 'Świdnica'} Psychiatra
                                       lekarz Anita Domisiewicz

lekarz Anita Domisiewicz

NZOZ "KOLMED" s.c.
ulica Kolejowa 8
58-100 Świdnica

B dobry lekarz, szczegolowy i wyrozumiały kilka lat temu korzystałem z porad,ktore mi pomogły.Polecam Wszystkim takiego lekarza

lekarz Munkhchimeg Mandakh-Rosa

Henryka Brodatego 43/3
58-100 Świdnica

Wspaniała Pani Doktor, z wiedzą i wspaniałym podejściem. Wszystko wytłumaczyła, poświęciła czas, a na dodatek uśmiechnięta :)
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Ewa Bochenek

58-100 Świdnica

Bardzo miła ,postawiła mi Pani doktor trafna diagnoze,odpowiednie podejscie do pacjenta,oraz poswiecony czas z czystym sumieniem moge polecic Pania Doktor Bochenek.
Opinia dodana przez: przemek

lekarz Tomasz Pawlica

lekarz Aleksandra Zygaryn-Kaczmarczyk

ulica Witoszów Dolny 99 b
58-100 Świdnica

Pani Doktor wykonuje bardzo rzetelne badanie, udziela fachowych porad i dobiera skuteczne leczenie, sprawiając, że rodzic jest o wiele spokojnieszy o stan zdrowia dziecka. Pani Doktor podchodzi do pacjenta indywidualnie i z wielką troską zajmuje się pojedynczym przypadkiem. Pełen profesjonalizm. Polecam z całego serca. Mama Poli

lekarz Ewa Socha

Internista, Pulmonolog

latawiec
Śląska Westerplatte 53
58-100 Świdnica

Byłam z mężem na wizycie10.10.24 u Pani doktor. Podejście Pani doktor do pacjenta jest pełne zaangażowania,zrozumienia i profesjonalnego podejścia. Z serca Polecam
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Małgorzata Rajewska

Internista, Reumatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "RAJ-MED" Małgorzata Rajewska
Westerplatte 53
58-100 Świdnica

Świetna lekarz, traktuje pracjenta bardzo poważnie. Nie lekceważy jego choroby, potrafi dobrze wytłumaczyć chorobę oraz sposób leczenia, jest pomocna.

lekarz Joanna Ciszowska-Wiatr

Kardiolog

WIA-MED
Łukasińskiego 15 lok. 1
58-100 Świdnica

Pani doktor uprzejma, kompetentna. Godna polecenia. Zawsze wytłumaczy, co i jak wygląda.

lekarz Sławomir Bogusławski

Równa 16
58-100 Świdnica

WSPANIAŁY LEKARZ, URATOWAŁ ŻYCIE MOJEJ MAMIE, OD LAT JĄ LECZY NA SERCE. POLECAM WSZYSTKIM PANA DOKTORA
Opinia dodana przez: ANNA

dr n. med. Zdzisław Kemona

Lelewela 4 lok. 5
58-100 Świdnica

chodzilem do Doktora Kemony w latach pod koniec lat 70 do polowy lat 80 .... bardzo milo wspominam Pana Doktora i serdecznie pozdrawiam
Opinia dodana przez: Roman
{'id': 10304, 'name': 'Świdnica'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Aleksander Biały

lek. med. Aleksander Biały

Chirurg ogólny, Urolog

Zespół Usług Medycznych "MEDYK" sp z o.o.
Gdyńska 25a
58-100 Świdnica

Pan doktor podjął się zabiegu usunięcia dużego kamienia w ujściu pęcherza u mojego 82 letniego taty. Przeprowadził zabieg i bardzo pomógł mojemu tacie. Zabieg nie był łatwy, ojciec jest po leczeniu onkologicznym, miał też uboczne skutki radioterapii. W miejscu naszego zamieszkania wszyscy lekarze odmówili leczenia. Pan doktor Aleksander Biały nie bał się tego zabiegu. Od początku był bardzo konkretny i kompetentny. Podziwialiśmy na każdym kroku jego profesjonalizm. Ponadto przy każdym …
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Sławomir Pietrzak

58-100 Świdnica

Czy tylko r a z mozna wyrazic swoja opinie! To taki niepoatarzalny lekarz, ze przez 6 lat nie spotkalam takiego samego.Ostatnio na moja prosbe skontrolowal mi rozrusznik i udzielil fachowej porady. Dziekuje bardzo za "slodkie"serce.zyczliwosc i dobroc

lekarz Edward Firlej

Wileńska 5
58-100 Świdnica

lekarz z klasą i wiedzą,polecam innym pacjentom

dr Adam Paszkowski

Świdnica

Genialny lekarz, pełen empati i zrozumienia dla pacjenta. Do tego bardzo dobry fachowiec. Wiele razy wyciągał mnie z choroby i za każdym razem skutecznie.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Mariusz Leszczyński

Modrzewiowa 2
58-100 Świdnica

Bardzo Dobry Pediatra Naprawdę Polecam :) I oby więcej było tak Dobrych Lekarzy Jak Pan Doktor Leszczyński!!!!

dr Ryszard Nawrocki

Chirurg naczyniowy, Chirurg plastyczny

ulica Jodłowa 38
58-100 Świdnica

Polecam z całego serca! Pan Ryszard konkretny , miły i bardzo doświadczony. Z zabiegu jestem bardzo zadowolona. W klinice czułam sie jak królewna. Opieka na najwyższym poziomie.
Opinia dodana przez: Daria