lekarz Sylwia Olejnik

1,7

Zero podejścia, pediatra beż empati do dziecka,dziecko z bolącym brzuchem z Soru odesłanie do domu.Porazka!!!!Nie miła,nie ma pojęcia o leczeniu dzieci!!!Szkoda ,że nie ma zer bk 1 gwiazdka to za dużo !

Gdyby się dało wystawiłabym opinie -100. Niemowlę 5 tygodniowe wymiotujące krwią zostało odesłane do domu. Pani doktor powiedziała że nie wie od czego to i mam obserwować. Dziecko zbadane zostało osłuchowo. Nie zostało wykonane nawet usg jamy brzusznej. Porażka. Wizyta w szpitalu.

Gdyby się dało wystawiłabym opinie -100.

Na panią doktor trafiłam dwa razy na sorze - raz z trzyletnią córką drugi raz z rocznym synem. U córki nie rozpoznała szkarlatyny (z ewidentnymi objawami, potwierdzonej następnego dnia przystanie w badaniach krwi m.in. Crp) wciskając mi że plamy na twarzy to uczulenie na syrop przeciwgorączkowy o smaku truskawkowym a biały nalot na języku jest z odwodnienia. Dzień później kompetentny lekarz przepisał dziecku antybiotyk i wstało jak nowonarodzone. U syna z kolei nie rozpoznała rsv, pomimo zaciągania przestrzeni międzyżebrowej przy wdechu (dodam tylko że syn jest wcześniakiem). Jeśli będę miała jeszcze okazje trafić ponownie na panią doktor to kolejnym razem złożę już skargę. Pani doktor jest nieuprzejma, sfochowana i ogólnie daje do zrozumienia że zawraca się jej głowę na dyżurze. Dodam tylko że z przyjemnością bym pojechała do jakiejś przychodni dyżurującej gdyby w choć jednej był dostępny pediatra. Przychodnie kierowały wówczas z każdym przypadkiem na sor i jakby… nie jest to moja wina.

Najbardziej nieuprzejmy lekarz jakiego spotkałam. Zero podejścia do pacjenta, zero kultury osobistej, zero przekazanych informacji o zdrowiu. Omijać panią doktor szerokim łukiem

Osoba nie nadająca się na stanowisko lekarza, brak jakiegokolwiek podejścia do dzieci, wszystko robione od niechcenia, brak objaśnienia rozpoznania choroby. Rzucanie kartkami i perfidne olanie pacjenta, ta osoba dała nam znać już przy wejściu że jest tutaj z przymusu a nie z powołania niesienia pomocy innym. Mam nadzieję że nigdy nie trafimy już na tą osobę. Nie polecam, radzę omijać szerokim łukiem.

Mam nadzieję że nigdy nie trafimy już na tą osobę.
Nie polecam, radzę omijać szerokim łukiem.

Lekarz z empatycznym podejściem do dzieci. Trafnie stawia diagnozę. Konkretną, miła, zdecydowana w działaniu. Polecam ta lekarkę.