dr n. med. Szymon Dworniczak

Internista, Pulmonolog

4,5

Jestem pacjentką Pana Doktora od kilku lat.Pan doktor to specjalista w pełnym tego słowa znaczeniu.Wiedza,empatia,szacunek dla pacjenta to tylko kilka cech,które można by przytoczyć. Czas który poświęca pacjentowi jest nieporównywalny do innych lekarzy traktujących wizyty taśmowo 10 minut. Wchodząc do gabinetu czuję się zaopiekowana,wychodząc mam pełną wiedzę na temat swojej dolegliwości i wdrożone leczenie. Jeżeli mogę to życzę wszystkim pacjentom takich lekarzy.Gorąco polecam Pana Doktora Szymona Dworniczaka. Ps. Atmosfera zainteresowaniem pacjentem towarzyszy od chwili przekroczenia drzwi przychodni Pana Doktora. Dziękuję Irena

Dziękuję Irena

Lekarz z powołania i 100% kompetentny , wiedza , wysoka kultura osobista i zaangażowanie to cechy które określają Dr. Szymona Dworniczaka jego praca to nowe standardy w naszej medycynie . Polecam z pełnym zaufaniem.

Polecam z pełnym zaufaniem.

Dużo poświęca czasu choremu tłumacząc dokładnie chorobę i metodę leczenia. Jest uprzejmy i kompenentny. Podczas badań i w rozmowie o dolegliwościach z pacjentem wprowadza miły nastrój. Jest kompetentny i wzbudza zaufanie. Mam powyżej siedemdziesiąt lat, gdzie w moim życiu spotkałem tylko trzech takich lekarzy. Przy czym szechstronność wykształcenia stawia Go na pierwszym miejscu. Dziękując dr Sz. D. za trafną diagnozę choroby i dotychczasowe leczenie, polecam Jego każdemumu, kto w krótkim czasie bez stresów chce się prawidłowo leczyć.

Opinie i komentarze na temat tego lekarza można znaleźć na www.znanylekarz.pl, myślę że są trochę przesłodzone, ale można polecić