Zaufanie do kompetencji | 3,8 |
Godny polecenia | 3,4 |
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Zdecydowanie odradzam jak chcecie stracic pieniadze tylko, lekarz nie zapytal o nic, wystawil recepte wlisal kolejna wizyte. Usg nawet nie zrobil ja sama musialam go o wszystko pytac nic nie doradzil nie wytlumaczyl dalszego leczenia. Odradzam.
Zaufanie do kompetencji | 3,0 |
Poświęcony czas | 3,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Stanowczo odradzam, lekarz nie przyjemny, lekkie podejście do problemu z jakim przychodzisz. Patrząc na zachowanie powinien już przejść na emeryture.
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Zdecydowanie odradzam. Lekarz nieprzyjemny, nie sympatyczny, nie zapytał ani o dolegliwości, samopoczucie, o zażywanie leki, jednym słowem "o nic", zagladnal jedynie w wyniki badań, nie wytłumaczył ani leczenia, ani choroby. Dobrze, że byłam wcześniej u innego lekarza, a u tego tylko na konsultacji. Pomijając, że byłam prywatnie. Zdecydowanie wielki minus.
Godny polecenia | 5,0 |
Jestem pacjentką od 8 miesięcy i jestem zadowolona.Bardzo dobrze wszystko tłumaczy.Ja polecam:)
Wspaniały lekarz, duża kompetencja, bezinteresowna pomoc. Wszystkim polecam
Wspaniały lekarz, duża kompetencja, bezinteresowna pomoc. Wszystkim polecam
Godny polecenia, profesjonaly, zaskakujące wyniki leczenia
Godny polecenia, profesjonaly, zaskakujące wyniki leczenia
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo dobry endokrynolog, gorąco polecam każdemu pacjentowi.
Bardzo dobry endokrynolog, gorąco polecam każdemu pacjentowi.
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Poświęcony czas | 4,0 |
Kompleksowość podejścia | 4,0 |
Uprzejmość | 4,0 |
Godny polecenia | 4,0 |
Polecam. Leczę się u Pana Doktora już 5 lat i naprawdę widać olbrzymie rezultaty.
Usługa | Cena (zł) |
---|