Niestety nie polecam lek. Grochowskiego, a wręcz przestrzegam. Lekarz Grochowski wykonał chirurgiczne opracowanie kikuta, z powodu niegojącej się rany po amputacji. Po 2 dniach, wykonał reamputację, ponieważ rana wciąż się nie goiła. Niestety rana wziąć się nie goiła, dlatego lekarz zaproponował kolejną reamputację. Po tych 3 operacjach, pacjent wypisał się na własne życzenie. Zatrudniliśmy prywatnie pielęgniarkę (mimo że lekarze odradzali) - po 2 miesiącach leczenia domowego pod okiem specjalisty rana zagoiła się :)
Polecam Pana Doktora jako bardzo kompetentnego i profesjonalnego lekarza. Wszystko szczegółowo wyjaśnił a operacja przebiegła szybko i bez problemów. Pan Doktor to znakomity fachowiec z ogromną wiedzą i umiejętnościami a jednocześnie bardzo sympatyczny człowiek.Bardzo dziękuję Panie Doktorze.
Chciałabym bardzo serdecznie podziękować Panu Doktorowi za zaangażowanie podczas operacji przepukliny brzusznej oraz troskę jaką okazał po zabiegu. W przeciągu roku, trzy placówki odmówiły podjęcia się tej ciężkiej operacji. Dopiero doktor Grochowski po wykonaniu niezbędnych badań poinformował mnie o przebiegu operacji i ewentualnych zagrożeniach. Podejściem do pacjenta po operacji Pan doktor pokazał swój profesjonalizm, fachowość i kompetencje. Zawsze uśmiechnięty i życzliwy, gotowy odpowiedzieć na każde pytanie. Szczerze polecam z całego serca.
Dziękujemy panu Doktorowi za zabieg na leczeniu wrośniętego paznokcia w mojego dziecka, bardzo miły i uprzejmy lekarz, tak że moje dziecko było milo zaskoczone podejściem i profesionalizmem, i wykonana operacje na palcu na nodze, bo Staś miał doświadczenie w innego chirurga, gdzie zabieg się odbył i Staś był bardzo zestresowany i się bal wszystkich lekarzy, a u pana Tarasa Staś grał w gry podczas operacii gdzie nieoczuwal nic i powiedział że pan Taras to już jest jego lekarzem, tak że polecamy jak najbardziej tego lekarza Pozdrawiam serdecznie Mikołaj…
Chciałabym serdecznie podziękować Panu Doktorowi za profesjonalizm, zaangażowanie oraz troskę, jaką okazał podczas mojej operacji. Dzięki Pana umiejętnościom i doświadczeniu, operacja przebiegła pomyślnie, a ja czuję się znacznie lepiej. Dziękuję za cierpliwość i wyjaśnianie każdego etapu leczenia, co dało mi poczucie bezpieczeństwa i pewności. Jestem bardzo wdzięczna za Pana pomoc i opiekę – to prawdziwy specjalista. Z pełnym przekonaniem mogę polecić Pana każdemu, kto potrzebuje pomocy w tej dziedzinie. Dziękuję!
Pana doktora polecono mi, jako wybitnego chirurga specjalizującego się między innymi w operowaniu przepuchlin. Byłam już po jednej operacji przepuchliny brzusznej, która się odnowiła. Pan doktor po zaleconych badaniach, dokładnie poinformował o operacji i jej zagrożeniach. Był kompetentny i bardzo cierpliwy. Dziś jestem już po operacji. Opieka Pana doktora nad pacjentem jest bardzo dobra. Empatyczny, kulturalny, cierpliwy i bardzo kompetentny. Polecam tego lekarza z całego serca.
Chcę wyrazić swoją wdzięczność doktorowi Grochowskiemu za podejście do pacjenta jak do człowieka, który potrzebuje pomocy. Doktor wyjaśnił dokładnie mój problem, jaki sposób leczenia będzie w moim przypadku najlepszy, jak będzie wyglądała operacja. Dziękuję za fachową rękę i wiedzę.
Bardzo polecam Pana Doktora, to człowiek z bardzo wysoką kulturą osobistą, przy tym zabawny i zdystansowany. Niesamowita wiedza ! Byłam u niego z tematem swojej ręki i to on pochylił się nad problemem który miałam, z zaangażowaniem i chęcią pomocy. Bez nadęcia i ze spokojem wytłumaczył jakie leczenie wdrażamy, z czym to się wiąże i jak mam dbać o rękę. Przyznam, że nie często spotyka się takich ludzi! Ludzkich ! Zwykłych w swojej niezwykłości! Polecam!
Przyznam, że nie często spotyka się takich ludzi!
Ludzkich ! Zwykłych w swojej niezwykłości!
Polecam!
Bardzo nieuprzejmy i arogancki lekarz. Zupełny brak empatii i ludzkiego podejścia. Rozumiemy brak czasu, rozumiemy trudne warunki pracy w szpitalu, ale nie rozumiemy takiego zachowania, jakie nas spotkało z jego strony.