dr n. med. Maria Mazurkiewicz-Bełdzińska

Neurolog dziecięcy

Centrum Medyczne Vita-Med
Al. Piłsudskiego 30
81-378 Gdynia

Najlepsza doktor jaka spotkaliśmy na swojej drodze zawsze gotowa pomoc i mieć chociaż chwilę czasu żeby porozmawiać Bardzo pomogła i dzisiaj napady nie są już problemem
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Konrad Śniegowski

szpital miejski gdynia
Gdynia

Pan doktor Konrad Śniegowski to wspaniały lekarz i wielki człowiek. Miły ,kompetentny,mający czas żeby w zrozumialy sposób wyjaśnić pacjentowi wszystkie wątpliwości.Jest uroczy i uprzejmy.Po rozmowie z doktorem i po wykonanym zabiegu wiedziałam,że będzie dobrze.I tak jest.Serdecznie pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.
Opinia dodana przez: Janina Kaszyńska

Michał Sulik

DENTAL ART
Wielkokacka 2
81-611 Gdynia

Chodzimy do dr. Sulika całą rodziną (my, nasze dzieci i rodzice). Nie zamienilibyśmy dr Michala na żadnego innego stomatologa :). Jest super :).

dr Daria Dobaczewska

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

CHIRURGIA PLASTYCZNA DD
Bema 18/1
81-386 Gdynia

Bardzo przyjemna obsługa na recepcji, pełen profesjonalizm u pani doktor, która wyjaśni krok po kroku. Przemiła atmosfera w czasie zabiegu, podczas którego bardzo się bałam ale wszystkie panie dołożyły wszelkich starań, abym się nie denerwowała. Z całego serce polecam klinikę pani doktor.
Opinia dodana przez: Malgorzata

Piotr Kurek

PERPEDES
Armii Krajowej 33 lok. 1
80-819 Gdynia

Bardzo kompetentny i cierpliwy lekarz. Jestem wdzięczny losowi że trafiłem na tak wspaniałego fachowca i życzliwego człowieka. Zdecydowanie polecam
Pani Magda jest prawdziwą profesjonalistką! Zawsze miła i uśmiechnięta - wizyty są bezstresowe, polecam wszystkim którzy boją się wizyt u dentysty- Pani Magda jest najlepsza :)

Zdzisław Kuczumow

Diabetolog

Centrum Medyczne Vitamed
al. marsz. Piłsudskiego 30
81-355 Gdynia

Bardzo miły dokładny zainteresowany pacjętem doradzi pomoże wysłucha polecam z całego serca Pana doktora oby więcej lekarzy było jak Pan doktor
Opinia dodana przez: Jolanta

lek. med. Sykstus Holeksa

Laguna Medical
Pl. Kaszubski 1
81-350 Gdynia

Sympatyczny lekarz z dużą wiedzą , konkretny w diagnozie, czułam się zaopiekowana . Takich lekarzy trzeba. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Iwona

dr Adam Żółtowski

Gdynia

Dr Żółtowski prowadził moją drugą ciążę, Jestem kobietą po trudnych przeżyciach związanych z macierzyństwem. Po pierwszej zdrowej, zaplanowanej i zakończonej wspaniałym rezultatem ciąży- zdrowy synek- nastąpił ciąg tragicznych zdarzeń tj. ciąża pozamaciczna oraz dwa poronienia. I to właśnie dr Żółtowski jako zdiagnozował u mnie ciążę pozamaciczną. Niestety ja zaufałam mojemu ówczesnemu ginekologowi, który z uporem maniaka powtarzał mi, że to jest tzw. "zwykłe" poronienie i w związku z tym muszę …
Opinia dodana przez: MartaJ
{'id': 36027, 'name': 'Gdynia'} Psychoterapeuta
                                       mgr Delfina Bronk-Hebel

mgr Delfina Bronk-Hebel

Psychoterapeuta, Terapeuta

Mgr Delfina Bronk-Hebel - psychotraumatolog, pedagog, terapeuta, TSR
Gdynia

Byłam u Pani Delfiny w trudnym momencie życia, w trakcie rozstania z narcystycznym partnerem. Pani Delfina pomogła mi dostrzec mechanizmy takiej relacji, zrozumieć przebieg i towarzyszyła mi w trakcie rozstania i na etapie odzyskiwania siebie :) polecam każdej osobie zwłaszcza z doświadczeniem toksycznych relacji, związków..specjalistka w temacie :)
Opinia dodana przez: Justyna

dr n. med. Marek Suchorzewski

Anestezjolog

Hospicjum im.św.Wawrzyńca
Gdynia Oksywie, ul.Dickmana 6
Gdynia

Należę do grupy pechowców, którzy poznali co to znaczy cierpieć z powodu zapalenia nerwu trójdzielnego. Ból niewyobrażalny... Wizyty u trzech kolejnych specjalistów nie przyniosły poprawy. Potwornie cierpiałem przez od około miesiąca, gdy zdarzył się - rzec można - cud. Trafiłem do gabinetu Pana Doktora Marka Suchorzewskiego specjalizującego się m.in. w dziedzinie leczenia bólu. Po krótkim czasie od zastosowania zaleconego przez Pana Doktora leczenia ból zaczął ustępować. Byłem niezmiernie szczęśliwy, wróciła …
Opinia dodana przez: Eugeniusz

dr hab. n. med. Wiesław Kruszewski

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Centrum Medyczne Vitamed
al. marsz. Piłsudskiego 30
81-355 Gdynia

Jestem po operacji piersi. Lekarz godny polecenia. Profesjonalne podejście do pacjenta, duże zaangażowanie w każdy indywidualny przypadek i wybranie optymalnej formy zabiegu chirurgicznego. Precyzja wykonanej operacji, bierze pod uwagę końcowy efekt tak aby defekt po zabiegu był jak najmniej szpecący. Wysoka kultura osobista, otwarty, przyjacielski, spokojnie można zaufać takiemu lekarzowi - dziękuję.
Opinia dodana przez: Aleksandra

Joanna Rułkowska

Centrum Medyczno-Stomatologiczne IMED Gdynia
ul. Czesława Niemena 2
Gdynia

Bardzo ładna,sympatyczna i miła Pani z pasją wykonuje swój zawód,wyjątkowe podejście do pacjenta.Duży profesjonalizm, wszystko to dzisiaj rzadko spotykane, polecam wszystkim ten gabinet.
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Tomasz Sikora

Otolaryngolog

Sojowa 2 E/50
81-589 Gdynia

Bardzo polecam Pana Doktora, cierpliwy, konkretny i do tego życzliwy. Zdiagnozował dolegliwość na pierwszej wizycie i skutecznie " naprawił " mój problem z błędnikiem i zawrotami głowy bez zbędnych leków.
{'id': 36027, 'name': 'Gdynia'} Dermatolog
                                       lekarz Małgorzata Kaźmierczak-Oleszczuk

lekarz Małgorzata Kaźmierczak-Oleszczuk

Dermatolog, Dermatolog estetyczny

SeaDerm - Nadmorski Gabinet Dermatologii Estetycznej
Hryniewickiego 6 c/11 SeaTowers
81-340 Gdynia

Wypełniałam sobie zmarszczki w Derm-Al u tej pani doktor i jestem bardzo zadowolona! Pani doktor rozsądnie zaproponowała co mam zrobić i faktycznie wyglądam naturalnie, a znajomi zwracają uwagę, że odmłodniałam, ale nie wiedzą dlaczego:).
Opinia dodana przez: Malina

lek. dent. Mariusz Bochniak

Zygmunta Augusta 6 lok. 61
81-359 Gdynia

Dr. Bochniak to Najlepszy Dr. Periodontolog jakiego miałam szanse poznać. Godny zaufania i polecenia.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Adam Włodarczyk

Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Gdyni-Oksywiu
ul. Jana Grudzińskiego 4
81-103 Gdynia

Mobbing w pracy sprawił, że nie byłem sobą. Drażliwy, impulsywny w domu, nieszczęśliwy - małżeństwo stało na ostrzu noża. Bardzo długo zwlekałem z pójściem do psychiatry - i żaluję! świetny kontakt doktora z pacjentem, możliwość wysłania smsa w razie jakichś pytań, no i co najważniejsze - znalazłem nową pracę, z żonąukłąda się świetnie. Piszę tu gdyz chciałem podziękować doktorowi za to co dla mnie zrobił. Leki wyregulowały sen i libido, …
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Jolanta Kłobukowska

Gastroenterolog, Internista

Zgoda 7 lok. 2
81-361 Gdynia

Prawdziwa profesjonalistka, cudowny lekarz, diagnosta i dobry czlowiek, godna najwyzszego polecenia. Stawia dobro pacjenta ponad wszystko, informuje, wykonuje badania, jest dociekliwa i cierpliwa.

lekarz Anna Siewruk-Kalicka

Ośrodek Leczenia Chorób Nerek
Powstania Styczniowego 1
81-519 Gdynia

Serdecznie polecam Panią Doktor Annę Siewruk-Kalicką i Doktora Macieja Cherka. Oboje wykazali się ogromnym profesjonalizmem, delikatnością oraz pełnym zaangażowaniem. To lekarze, którzy dbają o pacjenta na każdym etapie badania, nie stawiając swojego ego na pierwszym miejscu, lecz koncentrując się w pełni na komforcie i potrzebach chorego. Dzięki ich pilności i skrupulatności wynik otrzymałam już po 4 dniach, w niedzielę! Jestem niezwykle wdzięczna za tak sprawną i troskliwą opiekę.
Opinia dodana przez: Pola

lekarz Beata Swiniarska

Anestezjolog

ul. Stefana Batorego 20/1
81-366 Gdynia

Pani doktor Swiniarska to najlepszy specjalista na jakiego trafiłam a od 11stu lat jestem sparaliżowana na skutek powaznej choroby. Choroby wiążącej się z ogromnymi bólami i komplikacjami. Wyróżnia się jednak czyms jeszcze jest cudownym, empatycznym idobrym człowiekiem. Nigdy nie poczułam z Jej strony braku zainteresowania i zaangażowania, robi wszystko żeby pacjent poczuł się lepiej. Polecam Panią doktor z całego serca.