Nie polecam Pani doktor, bardzo nie miła . W dodatku nie słucha słów pacjenta. Aroganckie podejście poczas wizyty, na pewno nie pójdę do tej pani po raz kolejny. Prywatne odczucie jak by pani doktor była już wypalona swoją pracą
Nie polecam, mimo tego że pani doktor nie miała okazji zapoznać się z moim przypadkiem. W wyniku nieporozumienia ( stawiłam się na wizytę dzień wcześniej niż było zaplanowane ) pani doktor kategorycznie odmówiła przyjęcia mnie, mimo grzecznych próśb ( zmarnowany urlop oraz 2 godziny czekania w poczekalni ). Po pobycie na SOR otrzymałam skierowanie na CITO i mimo tego pani doktor była nie ustępliwa tak jakby te 10 min ( które były niczym w porównaniu moich 2 godzin) zrobiły tak ogromną różnicę. Jak dla mnie totalny brak empatii i olewające podejście do pacjenta. Nie wiem jakim jest lekarzem ale jej zachowanie mnie zniesmaczyło. Bo co to za lekarz bez empatii i ani krzty zrozumienia.