pani doktor powinna leczyc busz menów obawiam sie szamani mają wiekszą wiedze i kulturę kompetencje trochę zal obawiam sie ze osrodek jest dla pani niestety juz i oby ostatnią przystanią pozostają dla pani tylko ostępy
pani doktor powinna leczyc busz menów obawiam sie szamani mają wiekszą wiedze i
ostatnią przystanią pozostają dla pani tylko ostępy
Niestety, osoba ma więcej wspólnego z chamstwem niż medycyną, bezczelne odzywki na wstępie wizyty, prześmiewczość w odniesieniu do imienia dziecka (chociaż nie jest wymyśle, tradycyjne imię), brak badań, oględziny "na oko", jednym słowem odradzam ! takich ludzi do sprzątania a nie leczenia.
Nie polecam. Na ostatniej wizycie powiedziałam jej ze jestem w ciąży w 6 tyg i nie wiem czy się mogę szczepić. Wydała się na mnie ze za jej czasów to się ciąże rozpoznawało w 12 tygodniu kazała się ostatni raz zaszczepić (dodam że byłam przeziębiona więc nawet z tego powodu nie powinnam się szczepić) a jak wychodziłam to powiedziała : "za niedługo to i tak pewnie ciąży nie będzie" aktualnie moja córka ma 3 miesiące
Bardzo niemiła lekarka, złośliwe uwagi kierowane na wstępie wizyty, pacjentów traktuje jak wrogów i jak zło konieczne, furiatka wariatka, szczerze odradzam, a pani doktor polecam emeryturę a najlepiej w psychiatryku.
Prosze Państwa,pisze matka rocznego dziecka z alergia pokarmową.Rodzice którzy sie zmagaja z tym wiedzą jakie to jest trudne nie tylko dla dziecka ale rowniez dla rodzica-człowiek oczekuje nie tylko od lekarza informacji dot.leczenia dziecka ale również wsparcia -to co usłyszałam od tej pani doprowadziło mnie do łez-uznała ,że głodze swoje dziecko gdyż nie daje jej produktów na które jest uczulona(ledwo roczek dziecko skonczylo a wybrałam się do niej w celu rozszerzenia diety),że dziecko na pewno ma anemie,bo wg niej jest wręcz zielone a gdy opisałam sytuacje która miała miejsce dzień wcześniej(reakcje dziecka na kontakt z produktem uczulajacym) uznała ze to niemożliwe..Proszę Państwa mogłabym więcej o tej wizycie pisać,co usłyszałam na niej ale się wstrzymam,gdyż czasu i tak za dużo zmarnowałam na dr Rokite-szczerze odradzam tego lekarza.
No szkoda, że nie nagrałem jak się Pani doktor jej ekscelencja zachowuje. Wielce rozżalona, że musi przyjąć pacjenta po południu. I te aluzje. Odpowiem, bo dobre wychowanie nie pozwoliło ripostować na jej słowne zaczepki. Szanowna "Pani Doktor" jest takie przysłowie: " mniej zdolni pracują dłużej" a ze swojej strony dopowiem, że jakby jaśnie pani się uczyła to nie musiała by siedzieć po godzinach, tylko kończyła by Pani pracę o 15. Ale i w tej sprawie pretensje tyko do siebie a nie do pacjentów.
Wyjatkowo niekompetentna i arogancka. Na kazdej wizycie zadaje te same pytania, bo w ogole nie pamieta pacjenta (wizyty w odstepie tygodnia), nie zaglada do historii choroby, nie tlumaczy, nie odpowiada na pytania. Komuna w glowie wciaz gleboko siedzi.
Komuna w glowie wciaz gleboko siedzi.
Powyższe opinie są bardzo krzywdzące.Dla mnie pani doktor jest bardzo dobrym fachowcem w swojej pracy.
Nieuprzejma, szczególnie w stosunku do dziecka (pediatra..?) Wydaje opinię wyłącznie na podstawie domniemania
Wyjątkowa bezczelność !.. ktoś taki nie powinien być lekarzem !!! żadnego zainteresowania pacjentem, z rozmów z pacjentami tej pożal się boże lekarki wiem wiem że można coś załatwić jedynie za łapówkę