lekarz Teresa Ząbczyńska

1,9

Zwracanie się do dorosłej kobiety per „dziecko” podczas wizyty ginekologicznej przez panią Ząbczyńską to dla mnie szczyt absurdu i brak profesjonalizmu ze strony lekarza. Pani sprawiała również wrażenie bardzo niezadowolonej z faktu, że musi mnie przyjmować.

Pani doktor konkretna. Nie owija w bawełne Prowadziłam cala ciąże wszystkie badania wykonane, Pani doktor wystawiała skierowania na badania krwi oraz prenatalne. Jeśli ktoś potrzebuje głaskania po głowie to raczej nie ma tam czego szukać . Ja osobiście polecam :)

Pani doktor konkretna. Nie owija w bawełne
Jeśli ktoś potrzebuje głaskania po głowie to raczej nie ma tam czego szukać .
Ja osobiście polecam :)

Bardzo dobry lekarz. Możliwość szybkiego umówienia. Dokładnie bada i rozumie problem. Potrafi wytłumaczyć. Sympatyczna i życiowa . Polecam.

Nie polecam tej pani ginekolog, od początku chodzenia do niej była nieprzyjemna, zarozumiała i traktuje pacjenta z wyższością. Kiedy ktoś czegoś nie wie, nie potrafi wytłumaczyć, a głupio odpowiedzieć TO TY NIE WIESZ ? zachowuje się jakby pacjentka miała być Alfa i Omega i musi wiedzieć wszystko, nie delikatna, nie rozumie pacjentki, wiedząc, że miałam jedno poronienie oraz mam pracę fizyczną powiedziała mi cytuje "NIE MUSZĘ WYPISYWAĆ CI ZWOLNIENIA, BO NIE JESTEŚ CHORA TYLKO W CIĄŻY". Nie polecam, krzyczy, unosi się DRAMAT!!

Bardzo miła wspaniała pani wyrozumiała serdeczna kompleksowa porada serdecznie polecam. Fachowałam swoim zawodzie a

Świetna Pani doktor. Ma specyficzne podejscie do pacjenta ale mi sie to podoba. Jest konkretna i wie co robi. Swietne mi wyleczyla nadzerke. Doradzila tez w innych sprawach zdrowotnych. Jestem bardzo zadowolona. Polecam z calego serca❤️

Pani "doktor" do niczego. Pełna ignorancji i pogardy. Opryskliwa, niechętna do pomocy. Przy wdrożeniu antykoncepcji sugerowała że mam rodzić dzieci... a później że sama powinnam wiedzieć co chce brać czy plastry czy tabletki. Nie polecam

Nie polecam wizyt u tej Pani. Badanie nierzetelne co w konsekwencji prowadzi do tragicznych w skutkach konsekwencji. Niestety.

To jest najgorszy lekarz z jakim mialam do czynienia. Ciąża z problemami częste wizyty w gabinecie , pani doktor bywała tak opryskliwa na nich że bolał mnie brzuch przed wizytą i musialam brac tabletki na nerwy. Nie wspominając o tym ze tydzień po porodzie zakończyła mi leczenie . Omijać szerokim łukiem bo tak niekompetentnego lekarza jak ona to jeszcze nigdy nie spotkalam.

Nie polecam. Pani doktor swoją wiedzę to chyba doskonali czytając bajki dla dzieci. A nie, nawet tam można czasem dowiedzieć się czegoś bardziej wartościowego. Niemiła, wiedza medyczna przedpotopowa.

A nie, nawet tam można czasem dowiedzieć się czegoś bardziej wartościowego.
Niemiła, wiedza medyczna przedpotopowa.