Tomasz Czajka

4,8
4,3
4,6
4,6

Polecam ..... choćby dla tego że nigdy wcześniej nawet bym nie dopuszczał do świadomości że może mi się kiedyś przysnąć u dentysty na fotelu 😝🤪😁😂🤣🤣 a tak się zdążyło ha ha także pełne zaufanie do P.Tomasza

Najlepszy stomatolog!!!!!!!!!! Rodzinnie leczymy się od wielu lat i jesteśmy mega zadowoleni!!!!! Dzieci nigdy się nie bały i zawsze wychodzą uśmiechnięte!!!! Pani Kamila- asystentka przemiła osoba, zawsze uśmiechnięta!! Gorąco polecam!!!!

Pan Tomasz jest konkretny, profesjonalny, a przy tym delikatny. Korzystam z usług Pana Doktora od nastu lat, moja rodzina również. Jak tylko coś mnie niepokoi to wiem gdzie się udać. Leczenie kanałowe, zwykłe plomby i kontrole - wszystko na najwyższym poziomie. Gorąco polecam.

Jestem bardzo zadowolona ze wszystkich zabiegów wykonanych u doktora. Wszystkie wypełnienia wzorowo wykonane, most również. Nigdy nie reklamowałam żadnego zabiegu, wszystko wykonane jest profesjonalnie.

Lekarz razem z Panią jest bardzo uprzejmy , cierpliwy pomimo młodego wieku , jest bardzo dobrym dentystą , słowny , nie drogi , ratuje moje zęby żebym jako dziadek nie straszył wnucząt sztuczną szczęka jak najdłużej . Pani jest bardzo uprzejma , grzeczna , cierpliwa co młodym rzadko się zdarza . Dodatkowy atut jest bardzo ładna do całości . Leczę się już z rodziną parę lat i długo szukałem daleko a znalazłem pod nosem . Z poważaniem lekarz i pani mają problem bo będziemy pacjentami dokąd życie pozwoli. Każdy niech sam ocenić a ludzie są różni oraz mają różne oczekiwania . Pozdrawiam Jorg Katowice .

Polecam, chodzę ponad 20 lat. Usługa trwała, estetyczna i odpowiedzialna. Lekarz i Pani asystentka bardzo uprzejmi

Do doktora chodze juz 20 lat . Cenie go za dar do stomatologi. Pacjentka jestem trudną i złe znosząca wizyty- jemu ufam. Polecam P.s cała rodzina tez chodzi

Główne zalety, to wykształcenie, porządny sprzęt, ładny, pogodny gabinet i właściwie bardzo mało bolesne leczenie zęba - jeśli są drobne dziury, to właściwie bezbolesne. Gdy byłem pierwszy raz, byłem bardzo pozytywnie zaskoczony i nadal jestem. :)

Suuuuuuuuper lekarz!!!!! Polecam z czystym sumieniem.

Suuuuuuuuper lekarz!!!!! Polecam z czystym sumieniem.

Z usposobienia wydaje się chłodny i średnio uprzejmy. Samo wiercenie w zębach - sadyzm na żywca. Mimo prywatnej wizyty wynalazku o nazwie znieczulenie nie proponował. A wykonanie - mi się wydawało, że jest ok, ale potem zęby które leczył p. Czajka zaczęły boleć i inny stomatolog stwierdził, że "schrzanione". Nie polecam.