Zabieg usunięcia żylaków przeszedł u mnie bez problemów. Wszystko odbyło się szybko i w komfortowych warunkach. Już po kilku dniach zauważyłem różnicę, ponieważ nogi przestały być ciężkie i bolesne, a wieczorem nie czuję już tego zmęczenia, jak wcześniej. Sam zabieg był praktycznie bezbolesny, a dr Orawczyk dokładnie wszystko tłumaczył, więc wiedziałem, czego się spodziewać. Personel również bardzo miły i opiekuńczy. Efekt wizualny bardzo na plus. Noga wygląda dużo lepiej. Szczerze polecam, jeśli ktoś się jeszcze waha to warto zrobić ten krok.
Zabieg usunięcia żylaków w Klinice Orawczyk przebiegł szybko i bez komplikacji. Wszystko zostało mi dokładnie wyjaśnione przed operacją, dzięki czemu czułam się spokojna i dobrze przygotowana. Rekonwalescencja była krótsza, niż się spodziewałam. Już po kilku dniach mogłam wrócić do codziennych zajęć, a po dwóch tygodniach nogi wyglądały i czuły się znacznie lepiej. Zniknęły obrzęki i uczucie ciężkości, a efekt estetyczny przerósł moje oczekiwania. Zdecydowanie polecam tę klinikę i Pana Orawczyka każdemu, kto zmaga się z żylakami.
Jak najbardziej polecam doktora Tomasza Orawczyka. Trafiłam do niego z problemem żylaków kończyn dolnych i od pierwszej wizyty czułam, że jestem w dobrych rękach. Pan doktor podszedł do mojego przypadku z ogromną empatią i cierpliwością, wszystko szczegółowo wyjaśnił i odpowiedział na moje pytania. Czekałam na termin około miesiąca czasu. Sam zabieg przebiegł bez żadnych komplikacji, a rekonwalescencja była szybka i bezproblemowa. Efekty przerosły moje oczekiwania, nie tylko pod względem zdrowotnym, ale również estetycznym. Pan doktor to nie tylko wyśmienity specjalista chirurgii naczyniowej, ale również lekarz, który potrafi stworzyć atmosferę spokoju i zaufania. Cieszę się, że trafiłam właśnie do niego.
Trafiłem do kliniki z polecenia z dużymi problemami żylaków, które nie tylko wyglądały nieestetycznie, ale też powodowały ból i uczucie ciężkości nóg, co bardzo przeszkadzało mi w pracy. Od samego początku czułem się zaopiekowany. Od szczegółowej konsultacji, przez profesjonalne przygotowanie do zabiegu, aż po sam zabieg i późniejszą rekonwalescencję. Sam zabieg przebiegł sprawnie i bezboleśnie, a po kilku dniach mogłem wrócić do normalnego funkcjonowania. Po czasie efekty przerosły moje oczekiwania - nogi wyglądają zdrowo, a przede wszystkim wreszcie nie bolą! Personel bardzo miły, życzliwy i kompetentny. Cieszę się, że zdecydowałem się na ten krok, ponieważ to była świetna inwestycja w zdrowie i komfort życia. Polecam!
Z całego serca polecam doktora Orawczyka i jego zespół! Zabieg usunięcia żylaków przeprowadził z najwyższym profesjonalizmem. Wszystko zostało mi dokładnie wytłumaczone, a atmosfera w gabinecie była bardzo przyjazna i pełna zrozumienia. Sam zabieg przebiegł sprawnie i bez komplikacji, a co najważniejsze - bardzo szybko doszedłem do siebie. Już po kilku dniach czułem ogromną ulgę, a nogi wyglądały i funkcjonowały o niebo lepiej. Ogromne podziękowania należą się również całemu personelowi! Uprzejmość, życzliwość i troska o pacjenta były na najwyższym poziomie. Cieszę się, że trafiłem w takie miejsce i z czystym sumieniem …
Ogromne podziękowania należą się również całemu personelowi! Uprzejmość, życzliwość i troska o pacjenta były na najwyższym poziomie. Cieszę się, że trafiłem w takie miejsce i z czystym sumieniem mogę polecić każdej zainteresowanej osobie!
Szczerze mówiąc, długo zwlekałam z decyzją o operacji żylaków, bo trochę się bałam, ale jak się okazało zupełnie niepotrzebnie. Zabieg przebiegł sprawnie, bez większego bólu, a już po kilku dniach zaczęłam normalnie funkcjonować. Nogi przestały puchnąć i nie są już tak ciężkie pod koniec dnia. Czuję ogromną ulgę, a do tego wyglądają dużo lepiej - żylaki zniknęły, skóra jest gładka. Jestem bardzo zadowolona, że się zdecydowałam. Gdybym wiedziała, że to pójdzie tak sprawnie, zrobiłabym to wcześniej, dlatego wszystkim mogę zdecydowanie polecić klinikę Orawczyk.
Operacja żylaków to coś, czego długo się obawiałem, ale dzięki dr Orawczykowi wszystko przebiegło spokojnie i bez stresu. Świetny kontakt, szybki termin, rzeczowe informacje i przede wszystkim – ręka, której można zaufać. Już po kilku dniach czuć różnicę – lekkość w nodze, żadnych dolegliwości. Jeśli ktoś się waha i zastanawia, to z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że warto. Trafić na takiego lekarza to ogromne szczęście. Polecam!
Z całego serca polecam zabieg usuwania żylaków, który przeszłam w Klinice Orawczyk. Od dłuższego czasu zmagałam się z problemem żylaków na nogach, które powodowały dyskomfort i bóle, a także były dla mnie źródłem kompleksów. Dzięki profesjonalizmowi i ogromnej wiedzy dr Tomasza Orawczyka cały proces przebiegł sprawnie i bezboleśnie. Już po kilku dniach zauważyłam znaczną poprawę – nogi stały się lżejsze, zniknęły obrzęki i uczucie zmęczenia. Sam zabieg był szybki, a opieka ze strony lekarza i personelu na najwyższym poziomie. Dr Orawczyk dokładnie wyjaśnił cały proces, odpowiadał na wszystkie moje pytania …
Już po kilku dniach zauważyłam znaczną poprawę – nogi stały się lżejsze, zniknęły obrzęki i uczucie zmęczenia. Sam zabieg był szybki, a opieka ze strony lekarza i personelu na najwyższym poziomie. Dr Orawczyk dokładnie wyjaśnił cały proces, odpowiadał na wszystkie moje pytania i zadbał o moje dobre samopoczucie zarówno przed, jak i po zabiegu. Efekty przerosły moje oczekiwania – nie tylko zdrowotnie, ale także estetycznie.
Jeśli ktoś zastanawia się nad usunięciem żylaków, zdecydowanie polecam Pana Tomasza i jego zespół.
Polecam w 100%. Pan Orawczyk jest bardzo miłą i ciepłą osobą. Chciałabym zarekomendować doktora, ponieważ sama trafiłam z polecenia. Pomógł mi z problemem, który był dla mnie nie tylko defektem estetycznym, ale również i fizycznym. Wykonał u mnie spektakularną metamorfozę nóg , za którą jestem ogromnie wdzięczna! 🥰 Dziękuje i pozdrawiam serdeczenie!
Dziękuje i pozdrawiam serdeczenie!
Bardzo polecam dr Tomasza Orawczyka. Oprócz miłego i empatycznego podejścia do pacjenta jest wyśmienitym lekarzem. W moim przypadku szybko zdiagnozował problem, przeprowadził niewielki zabieg i przywrócił mnie do pełnej sprawności. Jeśli ktoś szuka dobrego chirurga, to na terenie małopolski z pewnością jest jednym z lepszych, na którego warto postawić!