dr n. med. Tomasz Pniewski

Dermatolog, Wenerolog

4,1
4,0
3,8

To moja druga wizyta, kontrolna. Potwierdzam,że to bardzo dobry lekarz, sumienny i skrupulatny. Polecam

Cudowny Pan doktor, nie tylko ma ogromną wiedzę z zakresu medycyny estertcznej( Wykładowca na sympozjach dla lekarzy) ale ma też niesamowite oko oraz uzdolnione rączki. Do gabinetu weszłam jako stara, zmęczona i przygaszona a wyszłam o 15 lat młodsza, rozświetlona i pełna blasku. Pan doktor jest cudotwórcą.

Miły, kulturalny, kompetentny.Konsultacja trwała praweie 45 minut, a lekarz ze stoickim spokojem tłumaczył i rozwiewał wszelkie moje wątpliwości bez pośpiechu i patrzenia na zegarek. Jestem bardzo zadowolony i ze spokojnym sumieniem mogą Go polecić.

Tydzień temu byłam na wizycie, leki które otrzymałam działają, jest widoczna poprawa. Mój trądzik znika w zaskakująco szybkim tempie. Trzy lata męczarni a wystarczyło iść do d.Pniewskiego. Dziękuję

Fantastyczny lekarz, zabiegi z zakresu medycyny estetycznej robi najlepiej na świecie. Po prawie dwudziestu latach chodzenia do pana Pniewskiego zdecydowałam się napisać opinię bo już kilkukrotnie czekając na moją wizytę widziałam pacjentki, które przyszły do pana Doktora po ratunek po różnych partaczach. Drogie Panie, zastanówcie się dobrze gdzie idziecie na botox czy poprawę ust. Z mojego wieloletniego doświadczenia, powiem jedno. Na tego typu zabiegi - tylko do Doktora Tomasza Pniewskiego.

Po prawie dwóch latach chodzenia po dermatologach, którzy leczyli zmianę na dłoni wg różnych diagnoz, AZS, łuszczyca a nawet gronkowiec złocisty nareszcie trafiłam do Pana Doktora Tomasza Pniewskiego. Jeden rzut oka i nareszcie rozpoznanie choroby - Rybia łuska. Już po pierwszym dniu aplikacji leków widoczna, niesamowita poprawa.

Do dr Tomasza trafiłem z polecenia innego dermatologa, który nie mógł mnie zdiagnozować. Pragnę dodać, iż wcześniej byłem u 3 dermatologów i od 3 miesięcy borykałem się z chorobą skóry. Doktor bardzo szybko postawił diagnozę i ku mojemu zdziwieniu, już po trzecim dniu stosowania leków pojawiła się zdumiewająca poprawa. Dziękuję doktorze :)

Dziękuję doktorze :)

2,0

Zasiedziały na klinice, zadufany w sobie bez krzty empatii. Arogancki i wyniosły. Nastawiony na wszystko, ale nie na pomoc pacjentowi. Jeśli szukacie naprawdę pomocy, to lepiej omijać szerokim łukiem.

Profesjonalny lekarz, który zna się na rzeczy, uprzejmy, potrafi postawić trafną diagnozę. Ogółem osoba z powołania.

Witajcie, Kilka lat temu poszukiwałam dobrego lekarza dermatologa zajmującego się zabiegami medycyny estetycznej (botox,volumen itd)W stowarzyszeniu lekarzy podano mi namiary na kilku specjalistów.Z duszą na ramieniu poszłam na wizytę do dr.Pniewskiego. I tu spotkało mnie miłe zaskoczenie.Pan doktor przeprowadził ze mną szczegółowy wywiad,udzielił bardzo kompetentnych informacji na temat zabiegów które chciałam zrobić i...większość z nich odradził mówiąc że jest jeszcze na nie za wcześnie.Doradził mi botox na czoło, wypełnienie bruzdy nosowo-wargowej i wypełnienie policzków, które zrobił od razu, tylko na wypełnienie policzków zdecydowałam się 1,5 roku później.Od tamtego czasu minęło …

Witajcie,
Kilka lat temu poszukiwałam dobrego lekarza dermatologa zajmującego się zabiegami medycyny estetycznej (botox,volumen itd)W stowarzyszeniu lekarzy podano mi namiary na kilku specjalistów.Z duszą na ramieniu poszłam na wizytę do dr.Pniewskiego. I tu spotkało mnie miłe zaskoczenie.Pan doktor przeprowadził ze mną szczegółowy wywiad,udzielił bardzo kompetentnych informacji na temat zabiegów które chciałam zrobić i...większość z nich odradził mówiąc że jest jeszcze na nie za wcześnie.Doradził mi botox na czoło, wypełnienie bruzdy nosowo-wargowej i wypełnienie policzków, które zrobił od razu, tylko na wypełnienie policzków zdecydowałam się 1,5 roku później.Od tamtego czasu minęło już kilka lat. Dwa razy próbowałam "szczęścia" u tańszych lekarzy i prawdę mówiąc były to pieniądze wyrzucone w błoto. Za dwa tygodnie mam umówioną wizytę u dr.Pniewskiego i nie mogę się już doczekać :) Polecam z całego serca tego lekarza. A i jeszcze jedno w gabinecie na Marszałkowskiej- możecie próbować negocjować cenę. Mi się udało uzyskać spory upust.Polecam. Beata