Lekarz z powołania ja pierwszy raz spotkałam się z takim lekarzem w tej dziedzinie gorąco polecam Pana Doktora
Miły i sympatyczny czlowiek z dużym poczuciem humoru. Lekarz z powołania. Polecam tego pana. Najlepszy chirurg w Rzeszowie.
wspaniały lekarz, godny polecenia, uprzejmy, wytłumaczy wszystko.za wszystko daje mu najwyższą punktacje
Wspaniały lekarz miły i uprzejmy. Oprócz rozmowy na tematy zdrowotne zawsze można pożartować. Jakby wszyscy lekarze byli tacy jak Pan Tomasz to wizyty w przychodni były by przyjemnością. Świetny człowiek.
Jest najlepszym chirurgiem dziecięcym w Rzeszowie ! Mali pacjenci go uwielbiają , nie chcą iść do innego lekarza ! Przemiły, kompetentny ,prawdziwy lekarz z powołaniem ! Bardzo polecam Pana Doktora!
Jest najlepszym chirurgiem dziecięcym w Rzeszowie !
Mali pacjenci go uwielbiają , nie chcą iść do innego lekarza !
Przemiły, kompetentny ,prawdziwy lekarz z powołaniem !
Bardzo polecam Pana Doktora!
Najsympatyczniejszy lekarz, z jakim kiedykolwiek miałam do czynienia.
Najsympatyczniejszy lekarz, z jakim kiedykolwiek miałam do czynienia.
Bardzo dobry lekarz i chirurg, świetny operator, po operacji mojego syna po kilku godzinach pobytu w szpitalu pojechaliśmy do domu mając kontakt telefoniczny z Panem Doktorem, syn na wizytę kontrolną po operacji chciał się spotkać tylko z Doktorem Wieliczko. Polecam tego lekarza.
Przemiły lekarz,kompetentny,majacy czas dla pacjenta,dokladnie tlumaczy i odpowiada na wszystkie pytania,bardzo komunikatywny,wzbudza zaufanie,polecam
bardzo kompetentny i uprzejmy, w mig łapie kontakt z dzieckiem, naprawdę lekarz super
Tak to jest lekarz poprostu świetny tacy powinni byc wszyscy a nie ptarzeć tylko na kase Ten doktor niepatrzy na nic leczy i tyle jest bardzo uprzejmy zawsze usmiechniety to jest najlepszy lekarz jakiego w zyciu spotkalem i potrafi wyleczyć wszystkich