OSTOMED S.C.
Gdańsk ul. Guderskiego 2/VII
dr n med. Roman Ostojski to prawdziwy i kompetentny ortopeda. Zgłosiłem się do Niego 16 grudnia 2010 r. z zablokowanym stawem kolanowym, który męczył mnie z przerwami od około 2 lat. Lekarze dotychczas ładowali mi w kolano blokady nie rozwiązując problemu. Dr Ostojski zdiagnozował chorobę na I wizycie, zalecił specjalistyczne badania diagnostyczne i 14 stycznia podczas II wizyty swoją diagnozę potwierdził i na 14.02.2011 r. wyznaczył termin zabiegu operacyjnego. 15 …
tyuiyi
Powstańców Śląskich 8/10
Grodków
Na temat lekarza chirurga ortopedy Wojciecha Kleczewskiego niewiele można przeczytać w necie.A szkoda,bo to najlepszy lekarz jakiego znałam.Dobry lekarz nie potrzebuje reklamy i o reklamę nie zabiega i tak jest własnie w tym przypadku.To wspaniały lekarz,bardzo miły,otwarty i wyrozumiały.Posiada świetny kontakt z pacjentem.Ogromna znajomość ludzkiej psychiki sprawiła,że czułam się spokojna,otwarta,bezpieczna i dobrze nastawiona do leczenia.Nie zdarzyło się,aby mnie wypuścił z "kwitkiem".Od pierwszej po ostatnią wizytę zawsze miły,ciepły i wspaniały.I tylko …
ulica Balzera 15
Zakopane
Dr. Kacki operowal mnie prywatnie w Krakowie w Ortopedicum, usuniecie instrumentarium po skoliozie a takze resekcja zeber tzw. Gibektomia. Zabieg przeszedl moje najsmielsze oczekiwania, plecki sa prosciutenkie, blizna ladnie sie goi i czuje sie wspaniale. Jak najbardziej polecam, rewelacja, 3 dni po zabiegu chodzilam juz po szpitalu, kolejne 3 doby i wipisalam sie ze szpitala, 2 tygodnie po zabiegu biore 1 tabletke przeciwbolowa dziennie i zyje juz sobie prawie jak …
Gabinet Ginekologiczny
Piastowska 24 lok. 1
Kędzierzyn-Koźle
Bardzo dobry lekarz Prostym językiem wytłumaczy na czym polega problem .Wysłucha nie patrzy na zegarek Bada pacjenta dokładnie .Do tego miły zawsze usmiechnięty .Takich lekarzy więcej .
szpital w Zagórzu
Wiązowna
Czekamy na pozytywne zakończenie naszego problemu. Podjęliśmy leczenie podwichniecia stawu biodrowego.
SPSK im. Prof. Adama Grucy w Otwocku
Otwock
Pan dr. To prawdziwy fachowiec. Po operacji obu bioder wróciłem do pełnej sprawności już po 6 m-cach od pierwszej operacji. Naprawdę szczerze polecam, bo to nie tylko wspaniały lekarz ale i niesamowicie dobry człowiek, któremu naprawdę zależy na dobru pacjenta. Ocena 5/5 gwiazdek to mało powinno być 6/5
CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań
Bardzo dobry specjalista, za jego namową poddałam się usunięciu haluxa i była to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Po 5 miesiącach mogę już chodzić w butach na obcasach, a wcześniej nawet w sportowych odczuwałam ból. Dr Popow pod telefonem o każdej porze dnia i nocy odpowiada na najdziwniejsze pytania. Polecam :)
Staroszkolna 7b lok. 5
Bolesławiec
SUPER,SUPER DOKTOR. POLECAM WSZYSTKIM. DOKTOR, O GOŁĘBIM SERCU ,KULTURZE.
ul. Nowowiejskiego 4 m. 17
Częstochowa
Polecam pana doktora Jacka Ociepkę jako bardzo dobrego fachowca w swojej dziedzinie. Jest naprawdę bardzo miłym i kompetentnym specjalistą. Pan doktor jest lekarzem z powołania i liczy się dla niego tylko dobro pacjenta czego osobiście doświadczyłam podczas operacji stawu kolanowego przeprowadzonego przez pana doktora.
Szpital Eskulap
ul. Koperkowa 2 Osielsko
Bydgoszcz
Jestem pacjentką dr Dariusza Mątewskiego od ponad 15-tu lat. Jest znakomitym ortopedą, życzliwym i empatycznym człowiekiem. Swoją wiedzą i zaangażowaniem w problemy zdrowotne pacjenta daje poczucie bezpieczeństwa i przekazuje niezbędne informacje dotyczące aktualnego etapu leczenia. Jestem pełna szacunku i wdzięczności za dotychczasową opiekę ortopedyczną.
CM KRZYWOUSTEGO
Mewia 40
Wspanialy symatyczny rzeczowy uprzejmy bardzo nie wielu lekarzy w dzisiejszych czasach jest tak godnych polecenia jak Pan dr Grenczer .Dziekuje Panie doktorze z calego serca
Jestem pacjentką Przychodni Arnika w Starych Babicach.Doktór Łukasz Brodziński jest taki jakim powinien być lekarz w obecnym czasach; komunikatywny , kompetentny, wzbudzający zaufanie, tłumaczący na czym polega schorzenie oraz terapia. Poleciłam go swojej przyjaciółce.Jolanta Jach
Poradnie Specjalistyczne
Szosa Chełmińska 84/86
Toruń
Świetny bardzo doswiadczony i miły lekarz Postawił mojego 70 letniego tatę na nogi. Jak najbardziej polecam pana Doktora Kułakowskiego.
Centrum Medyczne Nowy Świat
Derkacza 13
Gliwice
Pan doktor przyjął mnie w trybie pilnym po urazie łękotki i więzadła krzyżowego. Badanie wykonał bardzo szczegółowo, był delikatny, bardzo uprzejmy, szczegółowo wyjaśnił wszystkie aspekty urazu (pokazując nawet stopień uszkodzenia na modelu kolana). Przekazał jasne instrukcje, omówił możliwości i wyjaśnił dokładnie dalsze działanie. Znalazł uszkodzenie, którego nie znalazł inny doświadczony specjalista. Jestem bardzo zadowolona z wizyty i mogę w 100% polecić Pana doktora.
DARIMED
Prosta 42
Kielce
świetny lekarz polecam z czystym sumieniem, ma świetny kontakt z pacjentem... polecam z czystym sumieniem umie wyładować stres u dziecka a przy tym bardzo mu pomoże. Miły sympatyczny polecam