Prywatny Gabinet Lekarski Marek Strawiński
Janiny Bartkiewiczówny 89
Toruń
świetny lekarz, zabiegowiec i do leczenia schorzeń w poradni, polecam w imieniu swoim i znajomych
Poradnie Specjalistyczne
Szosa Chełmińska 84/86
Toruń
Świetny bardzo doswiadczony i miły lekarz Postawił mojego 70 letniego tatę na nogi. Jak najbardziej polecam pana Doktora Kułakowskiego.
Gabinet Odnowa
Szosa Chełmińska 254
Toruń
Bardzo sympatyczny lekarz,rzeczowo i zrozumiale opisał stan mojego kolana ,tak że nie miałem już więcej pytań. Z przyjemnością polecam .
Przychodnia Specjalistyczna Matopat
Storczykowa 8/10
Toruń
Z synem byłam u kilku specjalistów ortopedów, po tym jak jeden z takowych specjalistów doprowadził syna niemalże na wózek inwalidzki... To Pan doktor poświęcił nam prawie 2h swojego cennego prywatnego czasu już po pracy, aby zbadać mi syna, na spokojnie i rzetelnie poinformował nas o toku leczenia jaki widzi, aby nas uspokoić i zapewnić, że trafiłam w odpowiednie ręce! Bie wziął za to ani grosza, a zajął się nami naprawdę …
ul. Ignacego Łyskowskiego 29/35
Toruń
Bardzo polecam Doktora Bieńkowskiego !!! profesjonalnie i szczegółowo przeprowadzone badanie - bez pośpiechu, wszystko dokładnie opisane a nawet narysowane. Bywałem u wielu lekarzy a dopiero p. Bieńkowski trafił w sedno mojego problemu. Przepisał odpowiednie leki, skierował na rehabilitację dzięki czemu mogę znów normalnie funkcjonować dziękuje !! Marcin N.
Konopnickiej 27/3