dr Miłosz Olczyk

Centrum Medyczne
1 Maja 4
97-400 Bełchów

Najlepszy lekarz urolog, z którym miałam do czynienia. Znajduje czas na swojego pacjenta, który nie jest mu obojętny. Bardzo polecam!
{'id': 36027, 'name': 'Gdynia'} Urolog
                                       dr n. med. Joanna Bagińska

dr n. med. Joanna Bagińska

Medicorum Centrum Zdrowia
ul. Płk. Stanisława Dąbka 338
Gdynia

Pani Doktor - Bardzo Dziękuję!!!! Byłem w sumie u pięciu specjalistów, dopiero Pani była w stanie postawić diagnozę i pomóc. Szacunek. Życzę każdemu spotkania tylko takich lekarzy. Marek.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Tomasz Kopczyński

al. Niepodległości 1 (Aldemed
65-048 Zielona Góra

Polecam. Gośc zna się na z swoim fachu i nie naciąga

dr n. med. Adam Gajda

Prosen
Warszawa, Płocka 17 lok 23

To lekarz z zanikającego gatunku - cierpliwy, wesoły, profesjonalny w podejściu do pacjenta i diagnostyce. Oby tylko tacy jak On nas leczyli.
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Krzysztof Skomski

111 Wojskowy

Jest moim urologiem,operował mi pęcherz w 2014.W ten sposób chciałem publicznie podziękować.Lekarz fachowo tłumaczy, jest przejmujący się stanem zdrowia pacjenta.Godny polecenia na 100 %.
Opinia dodana przez: Andrzej

dr n. med. Adam Kałużny

U clinic
ul. Angielska Grobla 30/85, 80-756 Gdańsk

Jestem bardzo zadowolony jest spokojny nie chaotyczny. Jestem po TURP iw dalszy okresie miałem duże trudności z pęchem Dr.stwierdził że to prostata,dzięki poprawnej diagnozie i leczeniu pozbyłem się cewnika i funkcjonuję prawie normalnie. Powód: Zmiany po radioterapi.
Opinia dodana przez: Stanisław
{'id': 28420, 'name': 'Białystok'} Urolog
                                       lek. med. Alicja Hanna Brycka

lek. med. Alicja Hanna Brycka

LEKMED Alicja Hanna Brycka
Ogrodowa 19 Gabinet 9
Białystok

świetny fachowiec, lata doświadczenia, ale przede wszystkim zrozumienie dla człowieka który nie potrafi na zawołanie odnaleźć się w naszej służbie zdrowia i musi zaufać że ktoś dobrze nim pokieruje. Polecam.
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Wojciech Koczan

ulica Jana Pawła II 9
37-500 Jarosław

moja corka byla pod opieka tego lekarza miala problem z nerka wszystko sie skonczylo dobrze lekarz godny polecenia

lekarz Krzysztof Kamecki

Centrum Onkologii
Bydgoszcz
85-796 Bydgoszcz

Doktor Kamecki lekarz o wielkim sercu i empatii, już dwa lata jak jestem po operacji robotem Da Vinci usunięcie prostaty , gruczolak zrazikowy, fachowo wykonana operacja , PSA na tym samym poziomie 0, 014 . Dziękuję bardzo z całego serca.
Opinia dodana przez: Mirosław

lekarz Daniel Leszczyński

Szpital Lux Med
Puławska 455

Obrzezanie pełne, likwidacja zaawansowanej stulejki. Strach miał olbrzymie oczy. Zabieg laserowy przeprowadzony mistrzowsko. Opieka po zabiegu rewelacyjna. Tym którzy się boją, powiadam: bez obaw! Wielkie dzięki dla Pana Doktora ( Ode mnie i od mojej żony ;-)
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Andrzej Szedel

ulica Kościuszki 13/3

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana doktora. Pan doktor dokładnie wytłumaczył mi jak będzie wyglądał zabieg. Bardzo miły człowiek, życzyłabym żeby wszyscy lekarze mieli takie podejście do pacjenta.

dr Norbert Foltyński

Gabinet Urologiczny Norbert Foltyński
Bronisława Czecha 1
Jastrzębie-Zdrój

Byliśmy z mężem u P Doktora w sprawie konsultacji ,odniosłam wrażenie ze P.Doktoor nie chciał wchodzić w kompetencję Doktora który skierował mojego męża na biopsję,nie chodzi o to ze Doktoor potwierdził konieczność wykonania zabiegu ,ale nie poczuliśmy chęci zaopiekowania się , P.Doktor dostał na tacy wszystkie badania,poswiecił mojemu męzowi kilka minut,no cóż wizyta za takie pieniądze trwająca kilka minut to przesada takie jest nasze odczucie niestety.Nie mogę polecić przykro.
Opinia dodana przez: Renata

dr n. med. Artur Lemiński

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medycyny Rodzinnej
ulica Księdza Ruta 9
72-300 Gryfice

Na pierwsza wizytę u Pana Doktora trafiłem na początku maja 2017r. ze wstępną diagnozą nowotworu złośliwego nerki. Diagnoza sie potwierdziła czekała mnie nefrektomia radykalna. Ze względu na duży rozmiar guza i ból, który powoli uniemozliwiał mi normalne funkcjonowanie Pan Doktor zrobił co w Jego mocy aby operacja odbyła sie niezwłocznie. Nie owijał w bawełnę, mówił rzeczowo i przedstawił mi konkretny plan działania dzięki czemu wiedziałem co mnie czeka i mogłem …
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Sebastian Ciszewski

Przwatnz Gabinet Lekarski
Korfantego 1A
Chróścice

Bardzo dobry lekarz, dokładny, rzetelny. Dba o pacjenta. Jest bardzo uczciwy, nie naciąga na niepotrzebne badania. Spokojnie wszystko tłumaczy i przedstawia możliwe sposoby leczenia. Zdecydowanie polecam!!!
Opinia dodana przez: Marzena Pawłowska

Tomasz Kazik

Plac Dworcowy 3A/Q
82-300 Elbląg

Najważniejsze, że jest lekarzem znającym się n a rzeczy. W moim przypadku pomógł i to najważniejsze. A że się uśmiecha macha rączką jak piszą inni, to nie musi być dla każdego wykładnikiem fachowości lecz na pewno wychowania. Potwierdzić mogę, że jest b.dobrym Fachowcem... Pozdrawiam..
Opinia dodana przez: wacław

lekarz Andrzej Krentorz

Gabinet Urologiczny Andrzej Krentorz
Osińska 27a
44-240 Żory

Świetny lekarz i dobry fachowiec. Od kilku miesięcy miałem stulejkę. Zostałem skierowany do zoperowania jej. Trafiłem do dr. Krentorza. Doktor po zbadaniu mnie, stwierdził że jest to powikłanie cukrzycy i włączył leki. Obeszło się bez operacji za co jestem doktorowi bardzo wdzięczny. Polecam.
Opinia dodana przez: Franek
Bardzo dobry,sumienny,dokładny ,miły,sympatyczny doktor.Zawsze trafne diagnozy,duża troska o pacjenta.Jeszcze nigdy nie miałam przyjemności korzystania z tak dobrych specjalistow jak Pan doktor.Polecam w 100%kazdemu .A ja cieszę się niezmiernie ,że wreszcie znalazłam tak dobrego doktora .
Opinia dodana przez: Aneta Cieszyńska
Super lekarz - zoperował moje dziecko - wszystko w najlepszym porządku. Pan doktor Ciechan to wybitny urolog - bardzo miło przyjęto nas u niego na oddziale w Puławach. Jego personel jest kompetentny i miły. Polecam.
Opinia dodana przez: maria k78

lek. med. Piotr Taborowski

NZOZ SILESIA
ulica Wolności 124
41-800 Zabrze

Trafiliśmy do pana doktora z urazem ręki u 12-latka, który był spanikowany, zestresowany i zadawał milion pytań. Pan doktor był bardzo cierpliwy, profesjonalnie podszedł do młodego pacjenta wyjaśniając każdą opcję nastawienia kości. Zabieg znieczulenia i nastawienia przebiegł szybko, jak to pacjent powiedział już po calej akcji "ten lekarz jest dla mnie bogiem, no może bardziej do Jezusa jest podobny, ale dla mnie jest bogiem". Dziękujemy! Teraz 4-6tyg.gips ale spokój, że …

dr n. med. Paweł Mielczarek

Chirurg dziecięcy, Urolog dziecięcy

Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Ozimska 25, Budynek Kaskada III piętro
45-057 Opole

Tą drogą chciałbym podziękować Panu Doktorowi za leczenie mojego syna w Oddziele Chirurgii Dziecięcej na Witosa w Opolu. Wraz z Kubą trafiliśmy do oddział zaraz po urodzeniu z powodu poważnej wady układu moczowego. Pan Doktor dokładnie wytłumaczł nam na czym polega choroba i jak będzie przebiegało leczenie. Mały przeszedł dwie operacje. Wszystko przebiegło dobrze. Teraz przychodzimy do kontroli i Doktor upewnia nas że Kuba będzie zdrowy. Dziękuję za serdeczną i …
Opinia dodana przez: Tatokuby