Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114
Pełen profesjonalizm, empatia, najwyższa kultura osobista, trafne diagnozowanie, skuteczne leczenie. Na pewno godny polecenia lekarz.
Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114
Od lat w sposób zaangażowany i rzetelny profesjonalne badania i USG. Pan doktor w bardzo zrozumiały sposób potrafi przekazać wiedzę medyczną . W empatyczny sposób komunikuje się i wyjaśnia sytuację. Kulturalny i przyjaźnie nastawiony lekarz. Chce się wracać na regularne badania bez stresu.
Specjalistyczny Gabinet Urologiczny
Gajowa 3
Pan Dr. Piotr Cieśliński jest lekarzem godnym polecenia wszystkim pacjentom chorującym na schorzenia urologiczne, to doskonały fachowiec i praktyk, posiada szeroką wiedzę także o nowych metodach leczenia, a przy tym jest sympatycznym człowiekiem z przyjacielskim podejściem do pacjenta. Do dr Piotra Cieślińskiego trafiłem kilka lat temu z powodu pogorszonych wyników PSA. Z problemem prostary dr. Piotr Cieśliński poradził sobie bardzo szybko lecząc mnie farmakologicznie. Jestem pod stałą kontrolą i aktualnie …
Przychodnia Lekarska MEDEO
ulica Rzeczypospolitej 6
Wysokiej klasy specjalista! Empatyczny, kulturalny. Nie tak często spotyka się lekarza, który zajmuje się pacjentem z dużym poświęceniem. W razie potrzeby szczerze polecam !
NZOZ J.A.P. - Med.
os. Bolesława Chrobrego 11/110
Na Oddział Urologiczny Szpitala w Puszczykowie, gdzie pracuje dr Adam Guźniczak trafiłem w sierpniu 2011 roku, po wypadku komunikacyjnym i po uprzednim pobycie w Oddziale Ratunkowym i na Oddziale Chirurgicznym szpitala HCP w którym całkowicie zbagatelizowano mój krwiak na lewej nerce, który zdaniem lekarzy z tego oddziału (w szpitalu HCP urolog nie oglądał mnie ani razu!) miał się wchłonąć w ciągu 3-ch miesięcy a który po trzech tygodniach powiększył się …
U doktora Kowalczyka, leczę się już 20 lat. Dzięki systematyczności i bieżącej kontroli prostaty i nie tylko, zachowuję właściwy stan zdrowia. Lekarz przyjmuje zawsze punktualnie. Wypowiada się krótko i rzeczowo. Zawsze jest wykonany USG i dowiaduję się od razu wyniku. Doktor jest spokojnym i zrównoważoną osobą, godną zaufania. Wizytę zawsze kończę z poczuciem zadowolenia. Polecam.
Roth Medica ( pierwsze piętro- brak windy)
ul. Niecala 1/5
bardzo polecam, dużo mnie nauczył, jak mam postępować w swojej ciężkiej chorobie. Dobra rada, dobrze mi służy. Nawet odbyła się wizyta domowa, specjalnie na moje polecenie.
Wspaniały lekarz super podejście do dzieci. Syn miał wodniaka w jąderku dr świetnie nam wszystko wytłumaczył. Przeprowadził operację był bardzo życzliwy i pomocny . Minęło już parę lat wszystko jest zagojone szycie było tak świetne że dziś nie ma śladu. Syn często pokazuje błędną stronę cięcia ciężko ją dostrzec. Dziękujemy doktorze
Byłem na jednej wizycie na początku grudnia zapisał mi leki ziołowe i do dzisiaj borykam się z problemem a mamy prawie wrzesień kompletnie nie polecam lekarza jak dla mnie nie zna się na swojej pracy i jeszcze za wizytę życzy sobie jak za wizytę u super specjalisty. Obiema rękami się podpisuje ze go nie polecam nikomu
Do pana doktora trafilem przez wyszukiwarkę z internetu w sierpniu po otrzymaniu druzgocącej diagnozie nowotworu prostaty,szukałem lekarza ktory mogłby mi pomóc w walce z tym okrutnym przeciwnikiem ,Szukalem lekarza a trafilem na LUDZKIEGO ANIOŁA nie jest łatwo trafic na tak wybitnie wykształconego profesionaliste z tak rozwinięta empatia zrozumieniem,dbałoscia o pacjenta fizycznie ale co najwazniejsze psychicznie,kazda wizyta jest mega profesionalna wiedza doswiadczenie ale ta umiejetnosc słuchania pacjenta ogromna wrażliwość na moje …
CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań
Najlepszy lekarz . Poświęca czas pacjentowi bez patrzenia na zegarek . Dokładnie analizuje wyniki i informuje o dalszym przebiegu leczenia. Polecam
os. Stare Żegrze 139 lok. 3
Profesjonalista! Znakomity lekarz! Dokładnie opowiedział o przyczynach schorzenia udzielił wyczerpujących informacji na każde z moich pytań. Wizyta bez pośpiechu. Bardzo miły i sympatyczny!
Centrum Alergologii
Bogusławskiego 16A
Duże rozczarowanie, za tytulem nie idzie, niestety, kultura osobista i podejscie do pacjenta. Lekarz prawie sie nie odzywa, na zadane pytania reaguje zdziwieniem, smiechem i niecenzuralnym slowem. Niczego nie wyjasnia. Siedzi, slucha i wypisuje skierowania, koniec.
Medica Pro Familia
ulica Ziębicka 16
Nie polecam!!! Lekarz urolog który nie potrafi rozpoznać stulejki i łupka u młodego mężczyzny to jakaś kpina. Odesłał na Sor, ale swoje skasował .
Specjalistyczny Zespół Opieki Zdrowotnej nad Matką i Dzieckiem w Poznnaiu Szpital Świętej Rodziny
ulica Jarochowskiego 19
wspaniały lekarz o wysokiej kulturze , bardzo troskliwy godny polecenia. jest bardzo konkretny podejmuje trafne decyzje.
Przychodnia Lekarska MEDEO
ulica Rzeczypospolitej 6