lekarz Marek Wantulok

Chirurg ogólny, Urolog

Spółka Cywilna "Diagnomed" Jolanta Nowotarska, Witold Widera
ulica Komorowicka 22
43-300 Bielsko-Biała

Bardzo dokładny lekarz wysłucha kieruje na wszystkie badania jestem zadowolony polecam lekarza piątkę.🌟

lekarz Magdalena Olszewska

Urolog

Ameds Centrum Medyczne Pruszków
Brzozowa 1
05-806 Pruszków

Pani Doktor to wspaniały lekarz. Posiada kompetencje i przede wszystkim wielkie serce co w dzisiejszych czasach jest niespotykane. Jej podejście do pacjenta, uprzejmość i zaangażowanie w problem zasługują na uznanie. Polecam z całego serca !
Opinia dodana przez: Andrzej
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Bohdan Pawlicki

dr n. med. Bohdan Pawlicki

Chirurg ogólny, Urolog

Specjalistyczny Gabinet Urologiczny
Targowa 5/1

Syn ma problemy z żylakami powrózka nasiennego.Mielismy różne wątpliwości i pytania związane z koniecznością operacji.Pan doktor telefonicznie nas wysłuchał i udzielił porady, polecił dobrego chirurga.Jestesmy mu wdzięczni,bo wykazał zrozumienie dla naszych etycznych dylematów (badanie nasienia).Polecamy gorąco doktora.

lek. med. Janusz Zajda

Centrum Medyczne Damiana - Wałbrzyska
Wałbrzyska 46

Najbardziej kompetentny, szczery i rzeczowy lekarz, do którego trafiłem. Mówi, jak jest, bez ściemy.
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Urolog
                                       lekarz Paweł Stelmach

lekarz Paweł Stelmach

Urolog

InviMed Klinki Leczenia Niepłodności Wrocław
Dąbrowskiego 44

Pełen profesjonalizm dr. Pawła poparty wiedzą ale też praktyką zawodową i co unikatowe osobowością pasjonata tego co robi wykonując ten tak trudny zawód urologa Niesamowita cierpliwość a zarazem zrozumienie dla problemów czasem bardzo intymnych pacjenta bo tak bywa . Nie ukrywajmy tych problemów i nie odwlekajmy w czasie wizyt u urologa . Bezstresowa wizyta w gabinecie dr. Pawła pomogła mi nie tylko zrozumieć stan zdrowia ale tym bardziej usunąć obawy …
Opinia dodana przez: Zbigniew
Bardzo dobry specjalista i przemily kurlturalny czlowiek Dokladnie tlumaczy na czym polega problem i jak mozna temu zaradzic Zyczyc trzeba sobie aby kazdy dr mial takie podejscie do pacjenta
Świetny lekarz. Dobry kontakt. Profesjonalizm. Świetny operator. Zawsze na czas Zorientowany na wszelkie potrzeby pacjenta
Opinia dodana przez: Slawek
{'id': 26987, 'name': 'Chrzanów'} Urolog
                                       lekarz Marcin Warzecha

lekarz Marcin Warzecha

Centrum Medyczne Westa-Med
Wyszyńskiego 17
Chrzanów

Rzeczowy i konkretny lekarz, rozmawia o problemie otwarcie i szczerze i stara się zawsze problemowi zaradzić i ulżyć w cierpieniu jest serdeczny i miły z poczuciem humoru, godny pełnego zaufania szczerze polecam potrzebującym pomocy
Opinia dodana przez: Jarek
{'id': 36264, 'name': 'Stalowa Wola'} Urolog
                                       dr n. med. Michał Trąbka

dr n. med. Michał Trąbka

Specjalistyczny Gabinet Urologiczny
Al. Jana Pawła II 13F
Stalowa Wola

Mam bardzo duże zaufanie do doktora, bo leczyłam się u niego już wielokrotnie. Za każdym razem mogłam liczyć na bardzo ciepłe przyjęcie i bardzo profesjonalną diagnozę. Bardzo cenię sobie uprzejmość oraz to, że za każdym razem poświęcane jest mi tyle czasu, ile potrzeba. Bez pośpiechu i wyganiania z gabinetu.
Opinia dodana przez: Elżbieta
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Urolog
                                       lekarz Grzegorz Rogowski

lekarz Grzegorz Rogowski

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Pan doktor Rogowski jest doskonałym lekarzem. W sposób profesjonalny podchodzi do problemów zdrowotnych pacjenta. Jest kompetentny, pełen empatii do pacjenta. Gdybym wcześniej trafił do Pana Doktora na pewno nie musiał bym zostać poddany operacji onkologicznej. Polecam z całą odpowiedzialnością wszystkim osobom mającym problemy urologiczne o kontakt z Panem Doktorem Rogowskim. Z poważaniem Piotr
Opinia dodana przez: Piotr Szpunar

lekarz Rafał Kozłowski

Przychodnia EMC przy Daszyńskiego
Daszyńskiego 2a
56-400 Oleśnica

Bardzo dobry lekarz. Poświęca dużo czasu na wytłumaczenie. Uprzejmy, kompetenty, bez pośpiechu bo ktoś czeka. Czuć że chce pomóc. Posiada wiedzę. Wszystko na 100%. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Pacjent
{'id': 40457, 'name': 'Grudziądz'} Chirurg dziecięcy
                                       dr n. med. Tomasz Hilger

dr n. med. Tomasz Hilger

Chirurg dziecięcy, Urolog dziecięcy

Zespół Poradni Specjalistycznych
Rydygiera 15/17
86-300 Grudziądz

JESTESMY POD WRAZENIEM PROFESJONALIZMU,RZETELNOŚCI I UPRZEJMOŚCI PANA DOKTORA.KONKRETNY,CIERPLIWY,PRZEDE WSZYSTKIM ZNAJDUJĄCY CZAS ZAWSZE NA SPOKOJNĄ ROZMOWĘ,A TO NIESTETY CORAZ RZADSZE.LEKARZ Z POWOŁANIA,KOLEDZY POWINNI BRAĆ Z PANA PRZYKŁAD.Z CAŁEGO SERCA DZIĘKUJEMY I Z CAŁYM SERCEM POLECAMY PANA DOKTORA,WSZYSTKIM POTRZEBUJĄCYM KONKRETNEJ I SZYBKIEJ POMOCY.DLA NAS JEST PAN BOGIEM
Opinia dodana przez: Nikodem P.
{'id': 6664, 'name': 'Olsztyn'} Chirurg dziecięcy
                                       dr Maciej Fedoniuk

dr Maciej Fedoniuk

Chirurg dziecięcy, Urolog dziecięcy

Przychodnia Specjalistyczna
Żołnierska 18a
10-561 Olsztyn

Naprawdę godny polecenia i świetny chirurg.Operowal mojego syna gdy naprawdę były nikłe szanse na zachowanie jego męskości Pan dr dokonał cudu mimo że stan był beznadziejny i musial poprawiac po innym lekarzu co zapewne nie bylo proste.Rozwazny i nie podejmuje pochopnych decyzji lekarz któremu można zaufać i powierzyć swoje dziecko.Jestesmy wdzięczni dziękujemy.
Opinia dodana przez: Bujakowska Monika
{'id': 7841, 'name': 'Szczecin'} Urolog
                                       lekarz Norbert Taraszkiewicz

lekarz Norbert Taraszkiewicz

Prywatny Gabinet Urologiczny
Staromłyńska 21/26 pok nr 44

Lekarz z ogromną wiedzą, dbajacy o komfort pacjenta, służy pomocą i nie naciąga na ,,kasę,, cierpliwie tłumaczy zrozumiałym językiem co i jak, tak aby pacjent wiedział co mu dolega i co dalej ma robić. Jestem pacjentem od wielu lat i nie zamierzam zmieniać dopóki dr będzie przyjmował.
{'id': 27316, 'name': 'Sopot'} Urolog
                                       lekarz Narcyz Kiejna

lekarz Narcyz Kiejna

Medycyna Specjalistyczna Zakład Opieki Zdrowotnej
Grunwaldzka 36 A
81-754 Sopot

Mój przypadek jest bardzo ciekawy, pierwsza wizyta była około 8 - 9lat temu, "Doktor" Klejna wydawał się w tamtym czasie, osoba na poziomie i wiedzą. Po wczorajszej "wizycie" dochodzę do wniosku że z zawodem lekarza nie ma absolutnie nic wspólnego, oprócz opłaconych i usuwanych negatywnych komentarzy na portalu znany lekarz( tak jak poniżej aby uniknąć konsekwencji opisania, blokuję opcje zamiast wizyta się odbyła na wizytę przełożona jak na załączonym zdjęciu) …
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Marcin Pietraszun

Urolog, USG

Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego i Transportu Sanitarnego w Płocku
ul. Gwardii Ludowej 5
09-400 Płock

No cóż , nie słowny . Obiecuje oddzwonić i nie oddzwania, (nie jestem jego kochankiem). Poza tym , nie mam mu nic do zarzucenia,- w końcu to On ma w ręku skalpel.
Opinia dodana przez: waldemar

lekarz Leszek Szcześniak

Miejski Gdynia
EviMed Gdynia
Gdynia

dr Szcześniak leczy mnie od ponad 40! lat. Jest świetnym diagnostą i doskonałym lekarzem o niezwykłej wiedzy i wielkim doświadczeniu. Zawsze życzliwy i chętny do pomocy do wszystkich pacjentów. Polecam wszystkim!!!
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Tomasz Tuchendler

T&T Medical
Przyjaźni 6

Wizyta, która kosztowała mnie 250 zł, trwała zaledwie 4 minuty. Lekarz nie przeprowadził dokładnego wywiadu, w USG, którego wyniku nie dostałam ledwo spojrzał na moje nerki, mimo że to właśnie na ból w ich okolicy się skarżyłam. Kiedy wspomniałam o moich objawach, zostało to zbagatelizowane stwierdzeniem, że to pewnie nie nerki mnie bolą. Przepisane leki (za ponad 100 zł) okazały się nietrafione - dostałam suplementy i lek na nadreaktywny pęcherz, …

lek. med. Tomasz Mutrynowski

Centrum Medyczne Damiana - Wałbrzyska
Wałbrzyska 46

Podczas wizyty lekarskiej : 1. Po moim wejściu do gabinetu i przywitaniu oraz przedstawieniu się, lekarz rozmawia przez telefon komórkowy co najmniej 10 minut na tematy obojętne, nie związane z powierzonymi obowiązkami. Padło słowo przepraszam, ale rozmowa przez komórkę została rozpoczęta po moim wejściu do gabinetu. 2. Pada wówczas polecenie, abym rozebrał się do kolan, dla badania. Zadaję pytanie, czy majtki mam też zdjąć, natychmiast pada bardzo nieżyczliwym tonem wyrażona …

dr n. med. Teresa Gawlik - Jakubczak

Centrum Medicover Grunwaldzka
al. Grunwaldzka 472 A

Pani Doktor leczy mnie już kilka lat… Nie spotkałam na swojej drodze tak wspaniałego lekarza specjalisty… Jest lekarzem z powołania a nie z musu….Polecam z całego serca..objaśni i wyjaśni ile kto potrzebuje,poświęci tyle czasu ile trzeba…
Opinia dodana przez: Dorota