Filtruj terminy

dr n. med. Władysław Bryc

RTG, Urolog

Nałkowskiej 23
42-200 Częstochowa

Jestem pracownikiem służby zdrowia od ponad 40 lat i naprawdę, znam multum lekarzy , ale doktor Władysław jest lekarzem z prawdziwego zdarzenia. Szkoda że takich lekarzy jest tak mało. Jako lekarz i jako człowiek jest to super osoba. Życzyć trzeba aby w zdrowiu leczył ludzi jak najdłużej.
Opinia dodana przez: Andrzej
{'id': 13036, 'name': 'Częstochowa'} Urolog
                                       dr n. med. Bartosz Muskała

dr n. med. Bartosz Muskała

Urolog

Gabinet Urologiczny - dr Bartosz Muskała
Ferdynanda Focha 4/6a
Częstochowa

Każda wizyta u Pana Doktora jest bardzo profesjonalna. Pan Doktor zawsze cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania, uważnie bada, jest bardzo empatyczny. Polecam z całego serca

lekarz Wojciech Sobczyński

Ginekolog, Urolog

NZOZ ORTHOmedica
ulica 1-go Maja 40b
42-200 Częstochowa

Badanie USG przeprowadzone punktualnie, grzecznie i kompetentnie. Pan doktor uprzejmie wyjaśnił, jakie płyną wnioski z wyników badania i polecił, co dalej. Ja natomiast - polecam pana doktora!
Opinia dodana przez: Kamil

dr n. med. Roman Połać

Ortopeda, Traumatolog

Prywatna Poradnia Stomatologiczna
al. Aleja Wolności 1/3/5
42-200 Częstochowa

Bardzo miły,konkretny lekarz.Miałam z nim doczunienia leżąc na oddziale urologii.Ewa

lekarz Dariusz Hajdenrajch

Chirurg ogólny, Urolog

al. Wolności 22
Częstochowa

Czytałem opinie na temat lekarza.Jednak zdecydowałem się na zabieg u niego. Wszystkie niekorzystne opinie uważam za nieuzasadnione lub przesadzone. Lekarz godny polecenia zarówno jeżeli chodzi o podejście do pacjenta jak również cierpliwe i dogłębne tłumaczenie zabiegu.Jestem już po zabiegu, jest wszystko ok za co serdecznie dziękuję!!!
Opinia dodana przez: Wiesław

lekarz Mariusz Wróblewski

Chirurg ogólny, Urolog