Zielona Góra
To jest wzór lekarza. Każdemu polecam. Po prostu mistrz. Uratował nasze dziecko robiąc nowatorską operację i udało się. Jestem mu dozgonnie wdzięczny. Jakby to powiedziała pani z reklamy - nic się nie udało to lata ciężkich treningów i pracy :-)
Zielona Góra
Doktor Krzysztof Wiadomski to LEKARZ o ogromnej wiedzy,o wielkim sercu i złotych rękach.Nie ma słów,którymi można wyrazić wdzięczność i opisać to,co Pan doktor zrobił dla mnie.Doktor to człowiek ,dla którego dobro pacjenta jest zawsze na pierwszym miejscu,jest bardzo empatyczny i oddaje serce lecząc pacjentów.Jako chirurg jest perfekcjonistą i mistrzem.Doktor jest wirtuozem chirurgii i lekarzem humanistą.Polecam i życzę dużo sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym.
Zielona Góra
Wspaniały lekarz.Wybitny fachowiec.Wysoka kultura osobista.Super podejście do chorego.Jako ordynator urologii w szpitalu w Nowej Soli może być dumny z personelu który darzy empatią i wzorowym podejściem do pacjęta.
Zielona Góra
Poszłam z wielkim stresem ,tymbardziej czytając opinie. Jest osobą bardzo wrażliwą. Pan doktor wysłuchał, przebadał ,dokładnie wypytał. To co możemy zrobimy na NFZ. Bardzo dokładny, słuchający. Profesjonalny. Odpowiedział na każde pytanie. Także Ja serdecznie polecam.
al. Niepodległości 1 (Aldemed
Zielona Góra
Polecam. Gośc zna się na z swoim fachu i nie naciąga
Miałem wykonany zabieg Holep. Obsługa pielęgniarska i lekarska bez zarzutu. W Uro Laser traktują pacjenta życzliwie wszyscy i na każdym etapie. Doktor Zwierzyński empatyczny profesjonalista. Panie pielęgniarki również. Wybrałem Uro Laser w Sulechowie, bo moich dwu pobytów w dużych szpitalach nie wspominam dobrze. Do Uro Laser doktora Zwierzyńskiego i personelu można mieć zaufanie do fachowości i podejścia do pacjenta.
al. Niepodległości 1 (Aldemed
Zielona Góra
Lekarz w srednim wieku,bylem u niego pierwszy raz,ale podchodzi do pacjenta z szacunkiem i zrozumieniem.