Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SONOMED"
ul. Pocztowa 28U/2
Człowiek, który jest stworzony do bycia lekarzem. Wzór i autorytet. Profesjonalista, pasjonat, pełen empatii i troski o pacjentów, wizyty są jak plaster na skołatane strachem serce. Pacjent po wizycie mimo że schorowany, czuje się od razu zdrowszy. Jak dobrze, że miałam to szczęście trafić do Profesora.
Trafiłam do Pana dr. Brzeźniaka w zeszłym roku, od początu bardzo dokładnie zajął się moją chorobą. Szczegółowy wywiad i ocena wyników bardzo profesjonalna. Dokładne tłumaczenie leków,które powinnam przyjmować. Czas poświęcony dla pacjenta indywidualnie, nie czułam się intruza w gabinecie. Polecam wizytę u Pana Doktora.
Dom Lekarski - Przychodnia w Outlet Park
Struga 42
Wspaniały lekarz,wspaniałe podejście do pacjenta.Niesamowicie miły i profesjonalny personel.Gorąco polecam Dr Lipińskiego i jego zespół,efekt lepszy niż oczekiwałem.Duża krótkowzroczność oboje oczu,usunięcie zaćmy na obu oczach i wszczepieniu soczewek,efekt niesamowity.Okulary nosiłem prawie czterdzieści lat i to grube cylindry.Tak więc polecam Dr Lipińskiego i będę polecał,jednocześnie raz jeszcze dziękuję.
Baltica Spa/Pazim
Plac Rodła 8
Jestem pacjentką Pani prof. od 26 lat. Pani profesor jest wspaniałym, miłym i o dużej wiedzy lekarzem . Ustawiła moje nadciśnienie z którym miałam duże problemy. Polecam z całego serca.
NZOZ "Adent"
al. Powstańców Wielkopolskich 66 - 68
Wspaniała Pani doktor. Chodzę do niej już od kilku lat, zrobiłem tam wiele kanałówek, kilka koron, jak i zwykłych wypełnień. Pani doktor Agata zawsze w pełni profesjonalna, ma bardzo dobre podejście, niesamowicie miła, mam do niej 100% zaufanie i nie wyobrażam sobie iść do kogoś innego. Gdyby można było, to zamiast 5 gwiazdek dałbym wszędzie po 10 :) Zawsze polecam moim znajomym, którzy również są zadowoleni.
Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68
Bardzo dobry lekarz poswiecil mi godzine swojego czasu przed operacja ,zeby wytłumaczyć jak bedzie przbiegala sama operacja bardzo dziekuje do pacjenta podchodzi ze zrozumieniem ,jest uprzejmy i bezposredni
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "KMW Centrum Zdrowia"
ulica 3 Maja 25-27
Z mojego punktu widzenia jest to lekarz o nieprawdopodobnej intuicji zawodowej i bardzo dużych kompetencjach w temacie. Rozwiązała mój ciągnący się latami problem. Problem który był lekceważony przez utytułowanych naszych lekarzy. Pani Agnieszko dzięki Pani moj problem nie powraca. Dzięki Pani trafnej diagnozie jestem mocna i czuje się doskonale. Dziękuję bardzo. Zdecydowanie polecam.
NZOZ Przychodnia Medycyny Rodzinnej
Fryderyka Chopina 22
Uwielbiam wizyty u Pani doktor. Zawsze z najwyższą starannością podchodzi do pacjenta, instrukcje i plan leczenia zawsze jest jasny i co najważniejsze skuteczny. Pani Marta zawsze jest sympatyczna, a atmosfera w gabinecie przyjemna. Polecam
Pani Doktor godna polecenia! Dawno nie spędziłam u lekarza tak dużo czasu. Na każde pytanie otrzymałam wyczerpującą odpowiedź. Co najważniejsze dr Mączyńska jest lekarzem o dużej wiedzy i potrafi skutecznie pomóc. Kilka lat temu byłam pacjentką dr Bojko i przyzwyczaiłam się do ekspresowych wizyt (10 minut albo i mniej), braku odpowiedzi na moje pytania, czasami lekceważącej wręcz postawy. Tutaj odczułam różnicę: zarówno w kompetencjach jak i nastawieniu do pacjenta.
Cudowna Pani doktor , byłam z córką 6 letnią , musiałam usunąć córce mleczaki ,które nie bardzo się jeszcze ruszały ,a wychodziły już stałe ząbki , podejście do córki przeszło moje wyobrażenie, Pani doktor starała się pomóc jak tylko mogła, mimo ogromu pacjentów ,nie pośpieszała dziecka , dziecko w 100% zaopiekowane, mimo ogromnego strachu mojej córki , płaczu i krzyku ,pełne opanowanie i chęć pomocy na każdym etapie , cudowny …
INDYWIDUALNA SPECJALISTYCZNA PRAKTYKA LEKARSKA dr n.med. IWONA POZIOMKOWSKA-GĘSICKA
ul. Józefa Poniatowskiego 7/4
Wybitna alergolog, nawet nie ma co wiecej pisac, bo i tak zadne slowa tego nie opisza. Jedna z najlepszych lekarek w tym kraju.
109 Szpital Wojskowy z Przychodnią Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Piotra Sargi 9-11
Najlepszy lekarz jakiego spotkałam.Konkretna,cierpliwa,delikatnie dyscyplinująca jeśli trzeba.Bardzo gorąco polecam Panią doktor.Wspaniała,oby więcej było takich lekarzy.Dziękuję pięknie że Pani jest.