Częstochowa

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Poradnia Specjalistyczna Stomatologiczna
Rędzińska 112
42-209 Częstochowa

Wzorowy lekarz. Takich chciałabym spotykać częściej. Wzbudza sympatię i zaufanie. Człowiek przestaje się bać bo pani doktor jest spokojna i uśmiechnięta. A zęby usuwa cudnie. Szybko,sprawnie i bezboleśnie. Widać, że lubi swoją pracę. Ma też bardzo sympatyczną asystentkę. Szkoda,że już nie mam nic do wyzwania, bo bardzo tam było fajnie.

dr n. med. Olga Domańska

ul.Brzeźnicka 66
42-215 Częstochowa

Pani Doktor jest doskonałą specjalistką w leczeniu chorób oczu, jej profesjonalne i fachowe podejście do pacjenta, a piszę w oparciu o własne doświadczenie, sprawia iż pacjent czuje się doskonale zaopiekowany i przekonany, że Pani Doktor uczyni wszystko aby polepszyć widzenie do stanu bardzo dobrego. Za to wszystko jako pacjent bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez: Marek

lek. dent. Ewa Palka

Faradaya
42-200 Częstochowa

Moja ulubiona dentystka! Ratowała mnie z niejednej opresji, zostawała dłużej żebym zdążyła wyleczyć zęby przed założeniem aparatu. Wszystko tłumaczy, odpowiada na każde pytanie. Zawsze dba o to żeby plomba mi nie przeszkadzała, pogada, uśmiechnie się :)

Mariusz Krzemiński

al. NMP 21a
42-200 Częstochowa

Pełna fachowość i zaangażowanie. Delikatny i niezwykle uprzejmy.Poleciłam tego lekarza wielu znajomym i teraz są jego stałymi pacjentami, zawsze mówią o nim w samych superlatywach.

lekarz Rafał Hart

ulica Wasowskiego 3/42
42-200 Częstochowa

Lepiej nie chorować, ale jak już coś się przydarzy to życzę wszytkim aby trafić do doktora Rafała. Tak uprzejmego i rzeczowego lekarza nigdy w życiu nie spotkałem. Cierpliwie tłumaczy genezę choroby, omawia plan leczenia. Po rozmowie wiesz, że jesteś w dobrych rękach. Pozdrawiam serdecznie Pana Doktora i życzę wielu sukcesów.
Opinia dodana przez: Rafał

dr Katarzyna Madejska

al. NMP 52
42-200 Częstochowa

Bardzo miła, życiowa, życzliwa Pani doktor. Pracuje również w szpitalu na zawodziu. Polecam wszystkim dr. Jest na prawdę miłą osobą, która wysłucha każdego pacjenta, poradzi, skieruje i rozpozna leczenie. Młoda lekarka której się chce leczyć i nie podchodzi do każdego pacjenta rutynowo lecz indywidualnie. P O L E C A M G O R Ą C O ! ! ! ! Pracuje również na zawodziu w częstochowie.

Patrycja Heręży-Dydyńska

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Stomatologia Dydyńscy
Loretańska 7
42-200 Częstochowa

Miła i bardzo przystępna,remontowała mi całe uzębienie,każda wizyta bez najmniejszego stresu,zero bólu,punktualność wizyt.Polecam
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Aleksandra Plewniak-Kata

ulica Jasnogórska 32/5
42-200 Częstochowa

Wszystko zostalo wytlumaczone przed wizyta. Leczenie poszlo zgodnie z planem a efekt koncowy swietny. Pani doktor bardzo wyrozumiala i bardzo mila. Jestem zadowolony i polecam
Opinia dodana przez: Jaroslaw

lek. med. Andrzej Chmielarz

Chirurg onkolog

SULIGA
Meliorantów 3 Częstochowa
42-200 Częstochowa

Serdecznie dziękuję Panie doktorze za przeprowadzenie skomplikowanej operacji i mojej mamy. Dokonał Pan niemożliwego i za to będziemy Panu dozgonnie wdzięczne. Natalia i Grażyna Witczak

lekarz Włodzimierz Makuch

Ortopeda, Traumatolog

www.ziebinski.com
Kilińskiego 7 lok. 6
42-200 Częstochowa

Z całego serca polecam Pana Doktora Włodzimierza Makucha. To nie tylko wybitny lekarz, ale przede wszystkim człowiek o ogromnym sercu. Pan Doktor Makuch jest lekarzem z prawdziwego powołania, co widać w każdym aspekcie jego pracy. Zawsze stawia pacjenta na pierwszym miejscu i autentycznie zależy mu na tym, by pomóc. Niezależnie od tego, czy wizyta odbywa się prywatnie, czy w ramach NFZ, Pan Doktor traktuje każdego z równą troską i zaangażowaniem. …
Opinia dodana przez: Ewelina J.

lekarz Grażyna Izydorczyk

Audiolog, Laryngolog dziecięcy

Filia Nr 1 w Częstochowie
aleja Niepodległości 32
42-200 Częstochowa

BYŁAM W CZĘSTOCHOWIE U KILKU LARYNGOLOGÓW ALE WIZYTĘ U PANI DOKTOR OCENIAM SUPER.DOKŁADNE TŁUMACZENIE CHOROBY DELIKATNE BADANIE.PANI DOKTOR ,MIŁA,UPRZEJMA NIE TRAKTUJE PACJENTA LEKCEWAŻĄCO.WIZYTA TRWA DOŚĆ DŁUGO W MIŁEJ ATMOSFERZE.WYTŁUMACZONE WSZYSTKO DOKŁADNIE.W CZĘSTOCHOWIE POWINNI BYĆ WSZYSCY LEKARZE TAK JAK PANI DOKTOR BYŁO BY SUPER.POLECAM Z CAŁEGO SERCA
Opinia dodana przez: Iwona
Wspaniały lekarz - dobrze postawiona diagnoza uratowała mojego syna przed dalszym cierpieniem po wielogodzinnym bólu. Miły z podejściem do dziecka, wszystko wytłumaczył i zmienił leki naprawiając błędy koleżanki. Polecam - wspaniały człowiek i kompetentny okulista!
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Przemysław Kutrzyk

Endokrynolog, Internista

CENTRUM MEDYCZNE KLARA
Wały Dwernickiego 43/45
42-202 Częstochowa

Polecam, bardzo kompetentny lekarz, wszystko dokładnie wyjaśnia. Leczy kompleksowo, nie tylko w wąskiej dziedzinie czego innym lekarzom często brakuje.

lekarz Michał Wnęk

SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
42-200 Częstochowa

Bardzo dobry lekarz ,kompetentny,jako jeden z wielu potrafi zainteresować sie istotą choroby ,kieruje na badania ,bardzo miły. Polecam

lekarz Mariusz Malicki

CENTRUM MEDYCZNE KLARA
Wały Dwernickiego 43/45
42-202 Częstochowa

Kilka tygodni temu, byłem na wizycie u dr Malickiego w CM Klara i muszę powiedzieć, że dawno nie spotkałem tak kompetentnego lekarza. Chodziłem do wielu specjalistów, ale żaden z nich nie był taki jak dr Malicki. Jego podejście do pacjenta,czas poświęcony na badanie oraz wytłumaczenie choroby jest czymś, czego nie zaznałem u innych lekarzy. Przepisał mi odpowiednie leki, które NARESZCIE mi pomagają. Z czystym sumieniem polecam doktora Malickiego. Dziękuję Panie …
Opinia dodana przez: Bartek85

lekarz Żaneta Parchańska

Reumatolog

ulica Pużaka 13 m. 3
42-224 Częstochowa

Bardzo kompetentna i miła osoba, leczę się u niej od 2003 roku. Wyprowadziła mnie bardzo ciężkiego stanu. Dzięki niej czuję się b. dobrze, żyję i pracuję normalnie (a to jest dla mnie bardzo ważne). Nigdy nie odmawia w potrzebie chociaż ma zawsze bardzo dużo pacjentów w przychodni i dużo pracy na oddziale, bo jest zastępcą ordynatora. Polecam wszystkim.

lek. dent. Agnieszka Radosławska

ul. Wielkoborska 30A
42-200 Częstochowa

Pani Agnieszka to wspaniały człowiek, jest bardzo uprzejma i empatyczna. Wszystko dokładnie tłumaczy i bardzo się stara. Niestety nie udało się jej uratować mojego zęba, o którego tak bardzo walczyła (Pani Doktor podjęła sie próby jego ratowania, choć inni lekarze od razu skazali go na usunięcie). Ponadto, Pani Doktor zachowała się honorowo zwracając mi koszty leczenia. Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Agnieszkę, która bez wątpienia jest lekarzem z powołania. …
Opinia dodana przez: Sonia

lekarz Maria Kosno

Axomed Praktyka Lekarska
Al. Wolności 46 lok. 95 i 96
42-200 Częstochowa

Lekarz godny polecenia.Leczyłem się u dr Kosno 6 lat.Musiałem zmienić lekarza z przyczyn technicznych.A szkoda bo leczyłbym się dalej.Zaangażowana w proces leczenia.Profesjonalistka
Opinia dodana przez: wojciech

lekarz Jakub Szymonik

Stacja Pogotowia Ratunkowego
Kilińskiego 10
42-202 Częstochowa

Serdecznie dziękuje Panu Doktorowi za fachowe wykonanie skomplikowanego zabiegu chirurgicznego. Wdzięczna pacjentka Janina

lekarz Magdalena Jakubowska-Niewmierzycka

Prywatna Przychodnia Lekarska JANIK - MED
al. Aleja Najświętszej Maryi Panny 14
42-200 Częstochowa

Najlepszy lekarz z jakim kiedykolwiek miałam do czynienia. Rewelacyjny kontakt z pacjentem. Polecam wszystkim, którzy obawiają się pierwszej wizyty, szukają dobrego psychiatry.