lekarz Kazimierz Wojtuń

37-200 Przeworsk

Jeszcze tak empatycznego lekarza nie spotkałam. Pan doktor okazał naprawdę bardzo wiele dobrą dla mojej babci. Nie odesłał jej z kwitkiem tylko pomógł w cierpieniu! W tych czasach spotkać tak dobrego lekarza to rzadkość a raczej graniczy z cudem . Jeszcze raz panie doktorze serdecznie dziękuję !
Lekarz z powołania, ma bardzo dobre podejście do dziecka jak i rodzica. :) pomaga każdemu dziecku najlepiej jak potrafi, widać że kocha swoją pracę i kocha dzieci. Polecam z całego serca. :)
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Grażyna Wajda

Lekarz medycyny pracy

GABINET MEDYCYNY PRACY
Lwowska 18
37-200 Przeworsk

rewelacja lekarz bardzo mila kompetentna godna polecenia

lekarz Małgorzata Kliszcz

Neurolog dziecięcy

37-200 Przeworsk

niesamowita lekarka. dokładnie wpartuje sie w chorobe , przemiła oraz uprzejma kobieta ;) polecam goronco

lekarz Marcin Mendyka

37-200 Przeworsk

Polecam pana doktora profesjonalne podejście do pacjenta,fachowa ręka,krótko i na temat.Operacja wykonana z zachowaniem wszelkich zasad opieka pooperacyjna na najwyższym poziomie pozdrawiam
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Ewa Kwiatkowska-Sitek

NZOZ LUX-OKULISTYKA - Poradnia stomatologiczna
ul. Marii Konopnickiej 15
37-200 Przeworsk

Byłem dziś. Bardzo sprawne badania, diagnoza, wyjaśnienie po badaniu rezultatów badań. Super. Jestem zadowolony.
Opinia dodana przez: Daniel

lekarz Jolanta Kot

Wiejski Ośrodek Zdrowia w Żurawiczkach
202
37-200 Przeworsk

Dobra,empatyczna, mądra,cierpliwa i bardzo dobra lekarka. Świetne podejście do pacjentów,bardzo życzliwa. Duża wiedza i pomoc w leczeniu i szukaniu nie zawsze łatwej diagnozy. Polecam!

lekarz Andrzej Górecki

Radiolog

ulica Bernardyńska 1
37-200 Przeworsk

Dziękuję!! Profesjonalizm oraz sprawdzona diagnoza. Dziękuję !!!!Polecam wszystkim !!! Specjalista jakich mało w okolicy.
Opinia dodana przez: Wojtek

lek. dent. Magdalena Rut-Gązwa

ulica Królowej Jadwigi 14
37-200 Przeworsk

Jestem bardzo zadowolona z Pani dentystki.Moja cala rodzina leczy u Pani zęby.Pelen profesjonalizm, uprzejmość,uśmiech i wspaniałe podejście do każdego pacjenta ⚘️🌹⚘️

lekarz Paweł Jarmuziewicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "A-W-MED"
Jana Kilińskiego 2
37-200 Przeworsk

Świetny specjalista i sympatyczny człowiek, zawsze znajdzie czas dla swoich pacjentów. Oddaję w jego ręce już drugie kolano ;)

lekarz Jacek Pieniążek

Lekarz rodzinny

NZOZ ALMUS
37-207 Przeworsk

Doktor jest wspaniałym człowiekiem,zawsze mozna na niego liczyc,ma dobre serce i mozna mu zaufac.Jest doktorem z powołania.

lekarz Jadwiga Rudnicka-Markowicz

Dermatolog

ulica Misiągiewicza 26A
37-200 Przeworsk

Jeden z najlepszych dermatologów w Jarosławiu. Bardzo kompetentny lekarz (chociaż czasem bywa chłodna). Ogólnie polecam

dr Wojciech Rudnicki

Ginekolog położnik, USG

Przeworsk

Serdecznie polecam doktora Wojciecha Rudnickiego doktor jest świetnym specjalistą z ogromną wiedzą i doświadczeniem! Od samego początku prowadzenia ciąży bardzo konkretny i pomocny. Wszystko należycie dopilnowane, do samego końca. Po 3 latach starań tulę w ramionach upragnioną córeczkę. Cieszę się że został mi doktor polecony przez innego lekarza Polecam!

lekarz Marta Siedlec

Krasickiego 5
37-200 Przeworsk

Polecam panią doktor ,super podejście do dziecka ,dokładnie zbada ,wysłucha ,wytłumaczy i poświęca dużo czasu. Pani doktor jest bardzo sympatyczna i godna polecenia :)
Bardzo dobry lekarz z dużym doświadczeniem. Od kilku lat jestem jego stałą i zadowolona pacjenka. Szczerze go polecam!
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Franciszek Jarmuziewicz

Chirurg ogólny, Ortopeda

Przeworsk

Pół roku bólu i chodzenia po lekarzach.Obydwa barki ograniczaly moja normalne zycie.on mnie wyzwolil z cierpienia i doprowadzil do normalnosci.CHWALA MU ZA TO? POLECAM?
Opinia dodana przez: zdzislaw

lekarz Anna Łobaczewska

Dermatolog

dodra
Dobra
37-500 Przeworsk

Wizyta u Pani Doktor trwa mniej niż 10 minut. Pani Doktor bez znajomosci historii choroby przepisuje leki, maści, które z miesiąca na miesiąc nic nie pomagają. Nie polecam

lekarz Tomasz Szpejankowski

ulica Kościuszki 2A
37-200 Przeworsk

Świetny specjalista - laparoskopowe usunięcie pęcherzyka przebiegło bez komplikacji. Trafna i szybka diagnoza, a sam zabieg wykonany sprawnie i profesjonalnie. Lekarz imponuje wiedzą oraz bardzo dobrym kontaktem z pacjentem; podczas wizyty panowała miła, uspokajająca atmosfera. Moim zdaniem to jeden z lepszych fachowców w okolicy.

lekarz Konrad Potępa

37-200 Przeworsk

Bardzo polecam tego lekarza, godny zaufania specjalista. Jestem bardzo zadowolony z udzielonej pomocy.

lekarz Jolanta Homa

Lekarz rodzinny, Pediatra

37-200 Przeworsk

Pani dr jest wybitnym specjalistą, mam dzieci u Pani dr od lat, zawsze pełen wywiad i dobrze dobrane leczenie, wyprowadza bez antybiotyków - jest to ostateczność gdy już naprawdę nie ma wyjścia. Bardzo dokładnie przedstawia plan postępowania, wszystko tłumaczy dokładnie, jak może przebiegać choroba. A Jako człowiek empatyczna, bardzo uprzejma -wysłucha, pacjent czuje się zaopiekowany!
Opinia dodana przez: Amelia