Tychy

Znam Panią doktor od 20 lat ... Super fachowiec, specjalista i bardzo miła spokojna , rzeczowa ..POLECAM
Opinia dodana przez: Robert

mgr Joanna Rim

Neurologopeda

Horyzonty - gabinet terapeutyczny
Braterska 10
Tychy

Polecam wszystkim, uważam, że jest to najlepsza specjalistka w okolicy. Byłam u kilku innych specjalistów i mam porównanie, nie wiem czy akurat tak trafiłam, ale nawet nie ma czego porównywać. Pani Joanna najlepsza, polecam.

lekarz Urszula Żmuda-Chudyba

Chirurg dziecięcy

Marii Curie Skłodowskiej 24/25
43-100 Tychy

Pani Doktor Urszula jest najlepszą wizytówką ZOZ w Oświęcimiu. Każdego pacjenta czy to maluszka czy osobę dorosłą przyjmuje z wielkim zaangażowaniem, trafnymi diagnozami i oczywiście profesjonalnym leczeniem.

lekarz Jacek Machnik

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Miejski w Tychach
ulica Cicha 27
43-100 Tychy

Bradzo sympatyczny i kompetentny lekarz, przeprowadzał u mnie dwa zabiegi chirurgiczne i naprawdę jestem bardzo zadowolona z jego podejścia, profesjonalizmu no i przede wszystkim stosunku do pacjenta... do takich lekarzy, aż miło się chodzi na wizyty, chociaż niestety kolejki u Pana doktora są bardzo duże nieraz w przychodni po 2-3 godziny się wyczekałam no ale świadczy to tylko o jego profesjonalizmie i o tym, że ludzie obdarzają go zaufaniem skoro …
Opinia dodana przez: Mieszkanka Bierunia
{'id': 41791, 'name': 'Tychy'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Adam Rus

lek. med. Adam Rus

Chirurg ogólny, Proktolog

Centrum Medyczne INMEDICO
Wąska 7
43-100 Tychy

Lekarz z powołania. Jest bardzo kontaktowy. Ma czas dla pacjenta. Rozległa wiedza.Potrafi bardzo przystępnie wyjaśnić przyczyny choroby oraz odpowiedzieć na pytania pacjenta. Jest bardzo delikatny w trakcie badań. Z przekonaniem bardzo polecam !!!

lekarz Iwona Willmann

Endokrynolog, Pediatra

AWICENNA Sp. z o.o. Zespół Poradni Specjalistycznych
ulica Cyganerii 1
43-100 Tychy

Bardzo dobry lekarz. Poświęca bardzo dużo czasu pacjentowi, wszystko tłumaczy. Pani doktor jest przy tym bardzo miła i sympatyczna. Polecam całym sercem

lekarz Andrzej Pyrlik

AWICENNA Sp. z o.o. Zespół Poradni Specjalistycznych
ulica Cyganerii 1
43-100 Tychy

Pan Doktor Andrzej Pyrlik to lekarz z powołania. Zawsze uśmiechnięty, optymistyczny, profesjonalny i perfekcyjny. Rzetelnie i cierpliwe tłumaczy. To indywidualne podejście do problemu i pacjenta sprawia, że pacjent czuje się zaopiekowany a leczenie jest skuteczne. Polecam

lekarz Maciej Mierzwiński

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 1 im. Prof. Józefa Gasińskiego w Tychach
ulica Edukacji 102
43-100 Tychy

Pan Doktor Maciej Mierzwiński - w mojej opinii jest Najlepszym Lekarzem, Specjalistą Ortopedą i Traumatologiem - jakiego miałam szczęście spotkać w swoim życiu… - Cechują go wysokie kompetencje zawodowe, wiedza i doświadczenie, trafność stawianej diagnozy i potwierdzone, także na moim przykładzie, konkretne już umiejętności - zgodne z posiadaną specjalizacją w zakresie chirurgii ortopedycznej, precyzja cięcia chirurgicznego, dokładność, staranność i wytrwałość - jakimi według mnie powinien odznaczać się każdy dobry chirurg. …

lekarz Dorota Kowalczyk-Jabłońska

Specjalistyczna praktyka lekarska Jakub Paliga
Wejchertów 6
43-100 Tychy

Wspaniała osoba. Zawsze lubialam przychodzić do Pani Doroty wysłuchała mnie wspierała doradzala bardzo po moich przeżyciach Najlepsza na świecie!
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Bożena Łącka

Rehabilitant

PZP dla Dzieci i Mlodzieży Ośrodek Rehabilitacji
Zgrzebnioka 22
43-100 Tychy

Pani doktor godna polecenia. Dla pacjenta ma czas. Wszystko wyjaśni. Mało się spotyka takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Irena

lek. dent. Joanna Gibińska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Praktyka Stomatologiczna K. i P. Viscardi
Armii Krajowej 101 A
43-100 Tychy

Wspaniała, niezwykle kompetentna, a jednocześnie delikatna Pani Doktor, budząca zaufanie natychmiast, z wielką kulturą. W jej rękach każdy twój ząb będzie odpowiednio leczony, a ty z radością pójdziesz na następną wizytę.

lekarz Marcin Zagórski

Specjalistyczna Praktyka Lekarska Marcin Zagórski
ul. wizyty domowe
43-100 Tychy

Najlepszy lekarz z jakim się kiedykolwiek spotkałam. Pan doktor bardzo dobrze potrafi słuchać,odpowiada na pytania w sposób prosty i zrozumiały. Z czystym sumieniem mogę polecić Pana doktora.
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Jan Szczotka

Niepubliczny zakład opieki zdrowotnej
ul. Zofii Nałkowskiej 10
43-100 Tychy

Pana Doktora znam jako pacjent kilka lat, jego cechą jest empatia okazywana pacjentom, cierpliwość i szczera udzielenia fachowej pomocy. Byłem też świadkiem jak starszemu niepełnosprawnemu pacjentowi osobiście przekazał wózek inwalidzki, by osoba ta mogła z piętra, gdzie jest gabinet doktora, dostać się na parking przed budynkiem przychodni w Woli. Również rejestratorka i pielęgniarka w jednej osobie, życzliwie traktuje pacjentów i w tej przychodni chirurgicznej nie ma problemu z uzyskaniem terminu …
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Barbara Kaczor-Klecha

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Miejski w Tychach
ulica Cicha 27
43-100 Tychy

Pani Doktor jest najlepszym pediatrą na jakiego dotychczas trafiłam, jest zdecydowanie godna polecenia.

dr n. med. Arkadiusz Orzeł

Centrum Medyczne INMEDICO
Wąska 7
43-100 Tychy

Super lekarz, kompetentny, grzeczny, bardzo dobrze tłumaczy chorobę, wyjaśnia wszelkie problemy,cierpliwy.Polecam całym sercem.

lekarz Tomasz Kowalski

PZP dla Dzieci i Mlodzieży Ośrodek Rehabilitacji
Zgrzebnioka 22
43-100 Tychy

Jestem pacjentem Pana doktora prawie 10 lat. Mam pełne zaufanie i każda wizyta kontrolna co pół roku powoduje, że mimo przeżytego zawału, czuję się bardzo dobrze, za co chcę tą drogą dodatkowo podziękować. Andrzej Kurpierz
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Artur Niemcewicz

Grota Roweckiego 57
43100 Tychy

Lekarz godny polecenia. Leczy mnie od ponad 20 lat, trafiłem do niego po tym gdy przez niemal rok nosiłem okulary przepisane na złą wadę, "lekarka" uznała, że nie znam liter, a ja ich nie widziałem bo dobierała szkła do złej wady. Pan doktor od razu rozpoznał, że mam trudną wadę bo astygmatyzm mieszany. Pan doktor zawsze w uprzejmy i kompleksowy sposób przeprowadza badanie. Nie wierzy ślepo komputerowemu badaniu tylko zawsze …
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Jarosław Pędras

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Nasze Zdrowie" Grabińscy Spółka jawna
ulica Rolna 44-48
43-100 Tychy

Godny polecenia, dobry specjalista , o duzej wiedzy medycznej, znajacy i lubiacy swoj zawod.bardzo dobry lekarz polecam

lekarz Marcin Kopociński

Lux Med Sp. z o. o.
ulica Damrota 47a
43-100 Tychy

Leczę się u Pana Doktora w Łaziskach w Poradni Neurologicznej z powodu bólu kręgosłupa. Przeprowadził u mnie pełną diagnostykę, wyjaśnił problem, poświęcił mi dużo czasu, obecnie jestem w trakcie leczenia i rehabilitacji. Bardzo miły, skrupulatny, pełen empatii lekarz, wspaniała atmosfera podczas wizyty! Polecam serdecznie i dziękuję.

lekarz Andrzej Hoffmann

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 1 im. Prof. Józefa Gasińskiego w Tychach
ulica Edukacji 102
43-100 Tychy

Bardzo dziękuję dr Andrzejowi Hoffmanowi za profesjonalne przeprowadzenie ablacji w dniu 16.08.2022 r.