Włocławek

mgr Aneta Sokołowska

Psycholog dziecięcy, Psycholog

Centrum Rozwoju Osobistego i Psychoterapii “Alter-Ego”
Rysia 8
87-800 Włocławek

Pani Aneta to wyjątkowa specjalistka, który z ogromnym wyczuciem i empatią podchodzi do pacjenta. Terapia pomogła mi poukładać sobie w życiu kilka spraw. Spotkania były bardzo wspierające i naprawdę pomagają w lepszym zrozumieniu siebie oraz radzeniu sobie z emocjami. Z całego serca polecam – to terapeutka z prawdziwym powołaniem.
Opinia dodana przez: JB
{'id': 20482, 'name': 'Włocławek'} Okulista
                                       lek. med. Marta Jaroszewska

lek. med. Marta Jaroszewska

Centrum Diagnostyczno – Lecznicze Barska Sp. z o.o.
Barska 13
87–800 Włocławek

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Lagner. Pani doktor ma wspaniałe podejście do pacjenta, badanie jest wykonywane bez pośpiechu, wszystko jest dokładnie tłumaczone. Podczas wizyty panuje miła atmosfera. Pełen profesjonalizm. Polecam w 100%.
Opinia dodana przez: Paulina W
{'id': 20482, 'name': 'Włocławek'} Anestezjolog
                                       lekarz Dominik Daszuta

lekarz Dominik Daszuta

Anestezjolog

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Wieniecka 49
87-800 Włocławek

Nie jest moją specjalnością pisanie opinii, ale w tym przypadku czuję się zobowiązana zrobić to. Pan doktor Daszuta już dwa razy uratował życie mojemu tacie. Gdyby nie on - pewnie już by go z nami nie było. Jego podejście do pacjenta, ale też do rodziny, jest godne podziwu! W czasach „hejtu” na służbę zdrowia, nieraz niestety uzasadnionego, panu doktorowi nie można zarzucić kompletnie nic. Pełen profesjonalizm, empatia, zrozumienie, cierpliwość, komunikacja, …
Opinia dodana przez: Maria
{'id': 20482, 'name': 'Włocławek'} Okulista
                                       dr n. med. Marzena Anna Krajewska

dr n. med. Marzena Anna Krajewska

ul. Wieniecka 43
87-800 Włocławek

Super człowiek. Miła, kompetentna, fachowość, rzetelność. Przede wszystkim podejście do dziecka. Godna polecenia.

lekarz Renata Gajęcka

Szpital Wojewódzki we Włocławku
Wojskowy Szpital Kliniczny Bydgoszcz
87-800 Włocławek

Wspaniale podejście, lekarz z powolania. W ośrodku zdrowia w Lubaniu wszyscy Pania uwielbiamy. Pozdrawiam!
Opinia dodana przez: Patrycja

dr n. med. Aleksander Sinkiewicz

Neurochirurg

Centrum Diagnostyczno-Lecznicze "Barska" we Włocławku
ulica Barska 13
87-800 Włocławek

Byłam operowana przez dr Sinkiewicza - kręgosłup w 1999r w Szpitalu Wojskowym w Bydgoszczy . Po kilku dniach wypisano mnie do domu . Zaczęły się bóle i w ciągu m- ca byłam 3 razy na oddziale po kilka dni . Dr nie wiedział co się dzieje i dano mi gorset , żeby kręgosłup był stabilny ( bylam chuda jak patyk ) . Ordynator zalecił wszczepić „ blachy „ .Mój Pan …

lekarz Grzegorz Józwiak

Neurochirurg

ul. Wieniecka 43
87-800 Włocławek

polecam gorąco.lekarz z prawdziwego zdarzenia. naprawdę warto wybrac się do tego lekarza. Naprawde fachowiec pierwsza klasa

lekarz Wojciech Cader

Internista, Lekarz medycyny pracy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "UNIMED"
pl. Wolności 17
87-800 Włocławek

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana Doktora. Widać, że jest doświadczony i kompetentny. Najpierw przeprowadził bardzo szczegółowy wywiad, potem zbadał. Wyróżnia się komunikatywnością, przy tym jest bardzo miły i cierpliwy. Polecam! :)
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Tomasz Nagala

Wizyty domowe

Włocławek

Lekarz, w którym widać powołanie do tego zawodu, jednocześnie pełen kultury i empatii człowiek. Dobry człowiek.
Opinia dodana przez: Tomasz Szmajda

lekarz Anna Maciaś-Jonczyk

Neurolog dziecięcy, Pediatra

SP Zespół Przychodni Specjalistycznych we Włocławku
ulica Szpitalna 6A
87-800 Włocławek

Pani doktor bardzo kompetentna ,życzliwa w stosunku do pacjenta oraz rodzica ,poświęca sporo czasu na wytłumaczenie choroby ,bądź dolegliwości jestem zachwycona podejściem Pani doktor do pacjenta lekarz godny polecenia

lek. med. Piotr Przybyszewski

Kardiolog

Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Bojańczyka 8
87-800 Włocławek

Doktor z ogromnym doświadczeniem i wiedzą, posiadający ogromną dozę empatii w stosunku do pacjenta, leczę się u doktora od wielu lat i zawsze jest mi pomocny, po wizycie u doktora zawsze jestem optymistycznie nastawiony do życia, dzięki Jego radą, fachowej konsultacji i profesjonalnego podejścia. Polecam.
Opinia dodana przez: Piotr Celmer

lekarz Katarzyna Michorzewska-Konieczna

Szpital Wojewódzki
87-800 Włocławek

Pani doktor Katarzyna Michorzewska to wspaniały człowiek, niezwykle oddany swoim pacjentom, przy tym bardzo profesjonalny lekarz. (J. Grygowski)

lekarz Marta Rozbicka

Chirurg dziecięcy, Pediatra

Wiewiórcza 6
87-800 Włocławek

Lepszego lekarza jeszcze nie spotkałem. Oprócz wysokiej kultury osobistej i szacunku dla pacjenta charakteryzuje się ogromnym profesjonalizmem. Pani Doktor nie bagatelizuje słów pacjenta, jest troskliwa i staranna. Od pierwszego kontaktu pacjent może z pełnym zaufaniem oddać się w ręce Pani Doktor. Oby więcej było tak wspaniałych Lekarzy.
Opinia dodana przez: Piotr

Paweł Antkowski

Radiolog

USG Antkowski
87-800 Włocławek

KOMPETENTNY , DOBRZE TŁUMACZY CHOROBY , SYMPATYCZNY , UPRZEJMY , UWAŻAM TEGO LEKARZA ZA GODNEGO POLECENIA
Opinia dodana przez: MAŁGORZATA

lekarz Anna Żywica

ul. Kaliska 83A/6
87-800 Włocławek

Najlepszy alergolog na świecie, posiada wiedzę na czasie zgodnie z rozwojem nauki, ma właściwe podejście do pacjenta, zaangażowanie, jest konsekwentna, do tego jest bardzo życzliwą i miłą osobą. Córka leczona przez inne osoby dopiero u doktor Żywica znalazła rozwiązanie problemu. Polecam z całego serca. Dałabym szóstkę, gdybym mogła.
Opinia dodana przez: Sławomira

lek. dent. Dorota Godlewska

Ostrowska 38
87-800 Włocławek

Bardzo miła, sprawna i co najważniejsze profesjonalna obsługa. Usytuowanie gabinetu w nie najlepszym miejscu, ale mimo wszystko bardzo polecam!

lekarz Aleksandra Zembik

Promienna 19/13
87-800 Włocławek

Lekarz z prawdziwego powołania dla ,którego dobro pacjenta jest najważniejsze. Pani Doktor życzę zdrowia.

lekarz Anna Brożek-Gawrońska

NZOZ "Euromed" Magdalena Jaśkiewicz we Włocławku
ulica Kaliska 83D
87-800 Włocławek

Najlepsza pani doktor dokładną szczegółowa wszystko wyjaśni od początku do końca napewno jeszcze nie raz do pani doktor wrócę
Opinia dodana przez: Urszula

lek. dent. Piotr Wiśniewski

ulica Kaliska 94/2
87-800 Włocławek

Polecam wszystkim.Jestem pacjetką od wielu lati uwazam doktora za bardzo dobrego i kompetentnego dentyste.Plomby trzymaja się po 10 lat i dlużej .Nigdy nie mialam żadnych powiklan .Jako stomatologa cechuje go dokladnosć ,skrupulatnosc i co dla mnie jest bardzo wazne bezwzgledne przestrzeganie zasad higieny podczas pracy (niektórzy uwazają to za przesadę).Nie jest najtaniej ,ale wole zapłacic i mieć spokój a nie jak niektórzy moi znajomi ,którym plomby od innych dentystów wypadaja …
Opinia dodana przez: kasia

Elżbieta Kołucka

Ortodonta, Stomatolog

ulica Zbiegniewskiej 10A
87-800 Włocławek

bardzo dobry stomatolog polecam:) ....................................................................................
Opinia dodana przez: Bartłomiej